I går åkte jag upp till Visby med min detoxmatlåda: sallad med fetaost, avokado och mandel – en ekobanan som mellis – det gäller att planera när man är borta hela dagen.

Jag arbetade på Destination Gotland i går och lärde kockarna att laga GI mat vilket var otroligt roligt – Vilket trevligt gäng!

Vi lagade en ny bulgursallad med parmesan, ruccola och citron som ska serveras med varmrökt lax och en god örtdressing. Sedan gjorde vi 6 olika varmrätter som ska vara på Dagens Husman och lite olika tillbehör som man kan välja istället för potatis: medelhavsgrönsaker, coleslaw och citronmarinerad broccoli.

Ulrikas GI rätter, sallader, soppor och smoothies kommer att finnas på båten till sommaren!  Hoppas nu att alla resenärer kommer att uppskatta lite mer hälsoval på båten.

Nu ska jag ut i mitt trädgårdsland och skapa mästerverk! Ha en skön fredag hälsar Ulrika