Helgen började med en afterwork med min kollega Ola och hans vovve Sture på Tures i Sturegallerian…Sture, Ture och Sture – mycket blev det! Ola och jag pratade affärer över en flaska vin och lite god GI mat. Ola åt råbiff och jag satsade på deras Ceasarsallad (väldigt god). Jag hade tränat 3 pass i fredags så jag var väldigt hungrig…

Nästan hela lördagen var jag ute och promenerade, åkte skidor och skridskor tillsammans med min bror som var på besök. På kvällen hade vi middag för 6 vänner och jag bjöd på en rätt från min bok “Ulrikas GI helger” som är en favorit – Räckcocktail med mango och koriander som förrätt. Till varmrätt hade jag gjort en rådjursgryta med dinkelsallad och rostade grönsaker. Desserten blev en klassiker som alltid är gott – Gino.

I dag har jag bara åkt skridskor, den enda motionen…en slappdag med bio på kvällen och såg “En gång i Phuket” – mysig och kan rekommenderas. I morgon bitti blir det gymmet igen… Hälsningar Ulrika