I dag har jag varit på SATS typ hela förmiddagen tillsammans med en gammal kollega Sunniva. Vi startade kl. 09:30 med Deadball en timme, sedan ett Core Pulse Pass på 1 timme och sedan ett spinningpass på 30 minuter… En härlig morgon!

Hela veckan har det varit mer träning än vanligt… jag har varit på PT träning 2 ggr, yoga, spinningpass och milspåret i onsdags och 7 km i torsdagS. Kroppen har verkligen fått röra sig denna veckan.

Jag har som vanligt lagat mat den här veckan och har provat bakmixer med gott resultat! Jag fick med mig en ny bakmix från Hälsomässan från “Funktionell Mat” som tillverkar Sukrin. Den var lätt att baka och den var god men lite för söt för min smak. Innehåller mandelmjöl och sukrin.

Jag provade också en glutenfri brödmix från Ewa Lie som var jättegod och lättbakad. Innehåller rismjöl och bovetemjöl samt en massa fröer.