Måndagsfrågan Ulrika Davidsson

Dags för måndagsfrågan!

Hej Ulrika,

Hittade en artikel i en veckotidning idag om dig, där du skriver om vikt och hormoner. Jag kände igen allt du beskrev och länge haft en misstanke om en hormonobalans i min kropp, men ingen läkare vill lyssna eller hjälpa mig. Och nu undrar jag: kan jag också få hjälp? Hur vet jag om jag har låg nivå på mitt progesteron? Vem hjälper mig att testa detta? Du skriver om progesteroncreme med bioidentiska naturliga hormoner och om örttabletter “Wild yam” vart kan jag få tag i det? om det nu är det som jag behöver!?

Hej!

Artikeln du menar är säkert den som Linda Newham på Tara intervjuade mig om och den har gjort att många kvinnor har hört av sig till mig. Det är så många kvinnor (runt 40) som har en hormonell obalans och sjukvården ger ingen hjälp.

Jag skrev ett inlägg för något år sedan om mitt eget problem (hade lågt progesteron) som du kan läsa här: https://ulrikadavidsson.se/wp-admin/post.php?post=1988&action=edit

Jag skickade efter ett salivtest (genom USA) och betalade 2000 kr men det var det verkligen värt. Jag fick svar (som jag redan misstänkte) att jag hade lågt progesteron. Jag började då använda en salva som heter ProgesterAll och den tillsammans med Wild Yam, deox och fasta har hjälp mig att normala värden på mitt progesteron samt har fått igång min förbränning. I dag 18 månader senare har jag en normalvikt.

Jag skickar här en länk var du kan beställa dessa produkter.

http://www.femalebalanceshop.com/progesteronkram-progesterall

http://www.ortagubben.se/wild-yam-360-kap-p-2293-c-368.aspx

 

Du kan läsa på mer om dessa men min bedömning är att det är naturprodukter som inte är någon risk att använda sig av. Du kan ju prova 2 månader och se vad det ger. Salivtest beställer du genom antingen en näringsterapeut eller på www.mialundin.se och på Female Balance Shop: http://www.femalebalanceshop.com/salivtester

Lycka till hälsar Ulrika