Jag avslutade min underbara sommar med en veckas semester på Mallorca och fick den där härliga värmen som kroppen vill ha! 35 grader och säkert 25 grader i havet…

Hela min familj, min brors familj och min mamma åkte dit och hade en fantastiskt rolig vecka. Hyrde bil och reste runt, bodde på 2 bra hotell i Cala Bona och i Palma. Åt väldigt god mat men jag försökte tänka på att inte fuska och äta lagom mycket. Det är alltid svårt när man reser, dels på flyget men också att bara välja det nyttiga på buffébord och tapasbarer men jag lyckades bra tycker jag. Jag unnade mig lite vin och Sangria men inte mycket mer. Trots det så går jag upp 1 kg och det känns egentligen inte rättvist när jag dessutom var ute och sprang 45 minuter varje morgon 🙁

Nu är det nya tag igen (som alltid) och jag får leva striktare några veckor nu. Innan semestern hade jag gått ner 8 kg och nu har jag gått upp 2 kg av dem… Jag tänkte starta min egen kickstart idag som jag har utformat som är super. Då tappar jag 4 kg på 2 veckor.

Känns dock skönt med att det är vardag och allt blir som vanligt tycker jag. Vad tycker ni?