Nu har jag en tid framför mig när saker och ting lugnar ner sig och det njuter jag av! Jag har arbetat hårt sedan i april med både öppning av “Hemma hos Ulrika” och drivit restaurangen hela sommaren. I augusti, när jag hade planerat att ta det lite lugnare blev det en 5:2 hype i Sverige och jag hade fullt med jobb med lanseringen av den boken samt förfrågningar från alla håll, sedan var det bokmässan och hälsoresan.

I förra veckan avslutade jag min kommande bok “Kickstart med Ulrika” och den går till tryck nu och helgens hälsomässa var det sista framträdanden detta år.

I november och december ska jag vila mer, fundera på vad jag ska satsa på nästa år och passa på att träffa kompisar, släkt och vänner. Jag ska vara hemma mer med barnen och ordna lite mys framåt julhelgerna. Jag ska luncha mer med mina närmsta och jag ska fixa några trevliga middagar hemma tänkte jag – sånt som jag gillar och som jag saknar när jag periodvis jobbar mycket.

En annan sak som jag har planerat är att träna mer. Jag har anlitat min kära PT Malin Schulz för denna period och vi ska köra styrka på gymmet 1-2 ggr per vecka. Numer löptränar jag på morgonen, innan frukost och det är så fantastiskt att möta morgonen vid Edvikens vatten tillsammans med min vovve Mimmi!

Löptur Edsviken

 

MimmiEfter löpturen i morse gjorde jag en god smoothie på blåbär, hallon, jordgubbar, apelsin, banan och yoghurt – så gott!

Önskar er alla en underbar dag!

Ulrika med Smoothie