IMG_1326 Frukostgroddar

FrukostI går var jag och föreläste om hälsa på Caperio på morgonen och hälsade på Christian och Hans som jag har coachat under 6 veckor. Caperio serverade en riktigt hälsosam frukost med lite av varje att välja på. En bra idé tycker jag att varje fredag erbjuda en morgon med frukost och dessutom bjuda in föreläsare som pratar om någon ämne.

Hur som helst så var det återigen en fröjd att se vad mina kostprogram kan förändra en människa på så kort tid – 17 kg minus för Christian och -13 kg för Hans. De har bägge kört samma program från min Kickstartsbok och kombinerat med periodisk fasta och 5:2 Dieten .

Christian -17 kg

Såg ni förresten Skavlan i går? De hade ju Michael Mosley som förespråkar 5:2 dieten som gäst. Jag gillar hans inställning och han är folklig, saklig, personlig och så bra i programmet! Han är precis min typ av kille som har glimten i ögat, snabbtänkt och är han inte charmerande? Missade ni programmet kan ni se det här: SKALVAN.

I dag är det 10% av Sveriges befolkning som följer 5:2 dieten med stor framgång. Jag har bara goda erfarenheter och har själv använt mig av fastan för att gå ner i vikt det sista året. Detta kombinerar jag med lågkolhydratskost och den kombinationen blir en succé Vill du komma i gång på ett lätt sätt så finns allt i min bok “Ulrika Davidssons kokbok om 5:2 dieten” – nu till specialpris på Adlibris – bara 99 kr.

MIchael Mosley

Kvällen avslutades med spökvandring i Gamla Stan och det var väl sisådär roligt men vackert att vandra runt i denna vackra stadsdel med min kära mammagrupp. Vi ses ofta och hittar på olika saker och detta var temat för kvällen.

Spökvandring Spökvandring

Mammagruppen

Vi åt sedan middag på Grill Ruby – inte så passande för mig för jag gör en detox… men jag hittar “Rödbetor med Getost på menyn med rostade grönsaker” och detta sköljdes ned med rött te…Tjattrande och skrattande hela kvällen…

Detoxmiddag Rooibuste