cefalu

I fredags åkte familjen och en annan familj till Sicilien några dagar och det var så vackert! Jag var överraskad att det var så varmt (25 grader) och strålande sol hela tiden vi var där. Vi åkte först till ett ställe som heter San Vito lo Capo, en mysig by med en underbar strand som vi slöade på under ett par dagar. Sedan åkte vi vidare till Cefalu som ligger på norra Sicilien – så vacker liten by vid havet och även där fanns det en härlig strand.

San vito lo capo

Sicilianarna äter en förfärlig frukost måste jag säga… kaffe och sötsaker serveras och det kan jag bara inte äta alltså – jag gick och köpte lite färsk frukt istället och fick “dille” på denna frukt som var helt underbar…

frukt

Nu är jag brun som en pepparkaka efter Kretaresan och denna resa… Jag och min dotter åkte sedan till min hemort, Jönköping och hälsade på min mamma.

Här träffar jag mina gamla vänner, min bror och går runt och besöker gamla platser där jag växte upp. I dag träffade jag min bästis Anne som jag coachade och som ska börja gå på mitt Kickstartsprogram nu!

Anne

I kväll ska jag och Ebba gå på bio med en gammal vän, Conny och vi ska se Familjetrippen, någon som har sett?

Hälsningar Ulrika