IMG_9083

I morse steg jag upp tidigt och öppnade upp min kära restaurang! Jag rostade havremüsli med kanel och bjöd Destination Gotlands konferensdeltagare på yoghurt, müsli och jordgubbar och blåbär till frukost.

IMG_9107

 

Till lunch gjorde jag min goda ärt och purjolökssoppa med mascarponeost. Toppade den med räkor och dill. Serverade en matig sallad med en hemmagjord örtdressing till.

IMG_9103

Laban kom förbi och demonstrerade hans nya kollektion av hälsomat (LCHF och glutenfritt) och alla fick smaka på Crépes med fyllning, matpajer, äppelkaka, kärleksmums och mazariner – så gott!

IMG_9100

IMG_9097

IMG_9112

Jag höll ett kort hälsoföredrag innan middagen och serverade sedan Gratinerad getost med honung och nötter med mina ugnsrostade rödbetor från landet.

IMG_9088IMG_9117

Varmrätt blev min älskade lammgryta med smak av ingefära, chili, vitlök, kanel, tomat och curry – till det serverade jag olika tillbehör: mango chutney, rostade cashewnötter, pfefferoni, yoghurtsås, gröna russin, ajvar relish, hackad persilja och en vitkål och grönkålssallad med smak av anis, fänkål och kummin – toppat med granatäpplekärnor.

IMG_9118

IMG_9121

Som avslutning bjöd jag på färska bär med vanijcréme och riven vit choklad.

IMG_9119

Vill du ha en liknande dag så säg till så kan jag fixa!

Hälsningar Ulrika