I går träffade jag 30 förväntansfulla tjejer och killar från Sverige och Norge och vi begav oss med flyg till värmen och Kreta.

Loutro

Här har vi en vecka som vi ska fylla med föreläsningar, matlagning, yoga, vandringar och grekisk mat. Det är min 3:de resa hit och jag älskar denna lilla fiskby som bara går att ta sig till med båt eller till fots. Det är alltså inga bilar och lugnet råder här.

Loutro taverna

Vi åt middag på en taverna igår innan vi somnade gott i våra sängar på Hotell Loutro – som ligger precis vid havet och är ett fint, typiskt grekiskt hotell. Här ska jag få låna köket några dagar och laga lågkolhydratskost till alla som är med.

Lågkolhydratsfrukost

Frukosten vi får här är underbar – fet grekisk yoghurt, jordgubbar, omelett, kokt ägg, stekt ägg, tonfisk, fetaost, solmogna tomater, oliver och fröbröd. Nu pratar Julia (vår reseledare) för hela gruppen och det är dags att börja vår första vandring i bergen.

Julia Benito

Malin, min kära yogalärare, medförfattare och tränare ska inspirera oss till att träna hela veckan – personligen så känner jag så stor lust till träning för jag har varit lite dålig på det den sista tiden!

Malin Schulz