Jag gillar vardagar med sköna rutiner såväl som att vara ute och resa. I går var jag trött efter resan, njöt av gröna drinkar och gjorde en god Grönkålsomelett med getost, nötter och lax (min vovve äter samma mat som jag :))

Grönkålsomelett

2 msk smör

2 dl fryst grönkål

salt och peppar

2-3 ägg

3 msk grädde

100 g getost

25 g pinjenötter

75 g varmrökt lax

lite tomater och gröna oliver

Hetta upp en stekpanna med smör och bryn den frysta grönkålen några minuter. Strö på salt och peppar. Vispa i hop ägg och grädde och häll ner i pannan. Stek på låg värme i några minuter. Skiva osten och lägg på tillsammans med pinjenötter. Toppa med lax, skivade tomater och oliver.

I dag var jag ute på en morgonpromenad med vovven, sitter och jobbar några timmar vid datorn, PT-träning efter lunch och sedan startar jag en ny Viktminskningsgrupp ikväll på Östermalm. En härlig dag! Hälsningar Ulrika