Jag gillar vardagar med sköna rutiner såväl som att vara ute och resa. I går var jag trött efter resan, njöt av gröna drinkar och gjorde en god Grönkålsomelett med getost, nötter och lax (min vovve äter samma mat som jag :))
2 msk smör
2 dl fryst grönkål
salt och peppar
2-3 ägg
3 msk grädde
100 g getost
25 g pinjenötter
75 g varmrökt lax
lite tomater och gröna oliver
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn den frysta grönkålen några minuter. Strö på salt och peppar. Vispa i hop ägg och grädde och häll ner i pannan. Stek på låg värme i några minuter. Skiva osten och lägg på tillsammans med pinjenötter. Toppa med lax, skivade tomater och oliver.
I dag var jag ute på en morgonpromenad med vovven, sitter och jobbar några timmar vid datorn, PT-träning efter lunch och sedan startar jag en ny Viktminskningsgrupp ikväll på Östermalm. En härlig dag! Hälsningar Ulrika