Är nu i full gång med min nya kostplan (började i går) och det ska jag dela med mig av här på bloggen. Min första dag efter semestern såg ut så här:

Frukost: 2 stekta ägg

Lunch: 5 dl grön drink (vattenmelon, ruccola, spenat, kiwi) + 1/2 dl Rysk yoghurt(17%) med svarta vinbär och hallon + några mandlar

Middag: Grillad laxfilé med hemgjord pesto och kokta färska haricot verts med hyvlad parmesan.

Kvällsmat: 5 dl grön smoothite (5 blad av savoykål, 1/2 pakistansk mango, 2 äpplen)

Motion: 1 timmes yoga + 1 timmes jogging

Dag 2

I morse vaknade jag utvilad, gick ner och åt 1/2 dl Rysk yoghurt med 1/2 dl svarta vinbär (från trädgården) och några hallon. Drack mitt goda kaffe som jag inte kan vara utan…

Nu har jag precis gjort iordning min förmiddagssmoothie och den smakar verkligen ljuvligt och är väldigt matig. Jag använde min matberedare (ska hämta min nya blender i eftermiddag) och det funkar sådär men det får duga idag. Jag mixade 3 ordentliga nävar bladspenat med 2 selleristänger, 1/4 ananas och liten ekobanan till en jämn konsistens. Sedan hällde jag på 3 dl vatten. Då fick jag ut 5 dl smoothie.

Nu är kl 12 och jag ska se hur länge jag står mig på denna smoothie

Ikväll ska jag göra en omelett med färsk spenat, rökt lax, pesto tänkte jag. Åtekommer om detta! Ha en fin dag hälsar Ulrika