I dag lagar jag mat och har min väninna från Jönköping här! Bra assistent i köket och det går med en rasande fart och massor med prat och skratt – så kul!

Anne matlagning Kyckling och persikogryta

Jag har precis tagit ut ett gott bröd från ugnen och det har jag bakat med en ny produkt, SESAMMJÖL – jättelätt och jättegott!

Frukostbröd

IMG_9671 Sesammjöl

Frukostbröd med sesammjöl – 8 bitar

1 dl sesammjöl

1 dl solros

1 dl linfrön

½ dl kruskakli

2 tsk fiberhusk

½ tsk salt

1 tsk bakpulver

4 ägg

2 dl riven cheddarost

Topping: 1 msk chiafrön

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ihop alla torra ingredienser i en skål. Vispa äggen och blanda ner tillsammans med osten. Bred ut på en liten ugnsplåt med bakplåtspapper. Toppa med lite chiafrön och sätt in i ugnen 20 minuter.

Ta ut och skär i 8 bitar, njut med smör och stark ost.