Jag är nu i mitt himmelrike – min gård på Gotland.

Det finns inget vackrare än detta och framför allt nu när blommor och grönska kommer fram. Jag blir alldeles varm i mig och påverkas oerhört positivt att vara här och få uppleva naturen, lugnet och allt det vackra på ön.

Vädret är strålande och jag håller på att anlägga mitt trädgårdsland som ska bli ganska stort. Jag har kommit fram till att jag ska odla i lådor istället för på marken. I dag har jag kört för fullt med jordfräsen och sedan har jag krattat bort gräs och rötter – behövs inget gym när man är på landet…

Djur finns det gott om här – runt knuten står kossorna som är glada att vara ute på grönbete och små lammungar hoppar runt överallt. Här är jag hos Winarve och matar ungar med flaska – så söta!

På kvällen har jag och bonden bredvid mig jobbat med att gräva grusgång framför huset och ska fortsätta med detta i morgon kväll – förmodligen har jag en enorm träningsvärk då!

I morgon ska jag en sväng upp till Visby och jobba med Destination Gotlands nya GI menyer som snart ska lanseras. Nu sitter jag framför brasan med vovven i knät och myser.

Hälsningar Ulrika