Den här helgen har jag varit aktiv! Det började med att jag hade mitt sista PT-pass med Malin i fredags och hon hade fått för sig att jag skulle minsann få träna hårt i dag. Hon menade på att jag är nu redo för MYCKET tyngre vikter än tidigare! Kul men vansinnigt jobbigt. Efter detta pass blev det en långpromenad med min lilla valp som jag har köpt. Lördagmorgonen började med ett spinningpass + ett corepass, sedan en promenad med valpen. I dag 40 min löpning på morgonen, sedan en golfrunda på 3 timmar och efter det en promenad med valpen.

När jag är så här aktiv så känner jag verkligen hur förbränningen ökar – härligt! Jag har också inhandlat mitt eget “träningskit” i dag – min PT Malin har gjort ett program till mig som jag ska köra 5 dagar i veckan i sommar. Jag köpte olika vikter, en pilatesboll och ett gummiband. Känner mig mycket motiverad att göra detta. Vad har ni för träningsplaner i sommar?

I morgon sätter jag mig på färjan till Gotland – mitt andra hem och ska vara där hela sommaren. Hälsningar Ulrika