Vet ni att jag har varit på “Den bästa hälsoresan” som finns!? Det är en så fantastisk resa som vi arrangerar (ursäkta att jag skryter…) och den måste bara upplevas! De personer som jag samarbetar med, främst Julia och José som är hälsoresans guider, framför allt i vandring men också under hela veckan med allt möjligt. De människorna är som klippt och skuret för att anordna dessa resor.

Stället vi är på är magiskt… Loutro med sin charmiga, sömniga, genuina, grekiska, orörda lilla by på Kreta och de bästa vandringslederna runt om. Jag tycker att vi har valt den bästa platsen! Hotellet där vi bor är också så otroligt bra. Sofia och Manolo som driver detta familjehotell är så underbara och låter oss göra precis allt vi vill där, allt från att flytta in i deras kök och laga mat tillsammans och köra yoga på terrassen varje morgon när solen går upp och dansa hela kvällen till grekisk musik och discodans…

Med mig har jag den otroligt duktiga Thor Foseid som berättar om lågkolhydratkost på ett sätt som ingen annan! Han bedriver egen forskning hur maten påverkar vår kropp – på cellnivå!!! En vecka med så mycket föreläsningar från Thor förändrar livet på många kan jag säga. OM ni får möjlighet att lyssna på Thor någon gång så är min varmaste rekommendation att göra det.

Min underbara PT och författarkollega Malin Schulz var med denna gång och fyllde veckan med härliga träningspass och yoga. Hon är som en stor solstråle!!!

Mycket god mat blev det – både på tavernerna längs vattnet och matlagningskurs på hotellet!

Vänner, kunder och läsare – nästa år blir det en ny resa med samma upplägg så boka in den 5 okt – 12 okt 2013… Mer info kommer snart!

Hälsningar Ulrika