Är nu på landet och har haft fullt upp med en massa roliga projekt b la har jag klätt om möbler och fixat lite i köket! Eftersom vädret har varit fint har jag legat lite på stranden, tagit motionsrundor och plockat kantareller. I går hade vi kräftskiva och det är alltid så gott! Jag åt säkert 1 paket helt själv med lite god ost till…hade grundat med en grön smoothie innan. Så här såg min dag ut i går:

Frukost: 1 grön smoothie på spenat, selleri och banan

Lunch: Medhavd matsäck till stranden: en rågkuse med sill, ägg och majonnäs + en grön drink

Middag: Kräftfrosseri! + en dessert (ej GI-aktigt med chokladkaka, grädde, hallon och svarta vinbär + vin och snaps…

I morse blev det en lång promenad med valpen, sedan en rödgrön drink som blev jättegod (65 g bladspenat, 3 dl hallon, 1 banan, 1/2 broccolihuvud + vatten) Det blev mer än 1 liter så jag bjöd min svärmor, min make och mina barn. Nu ska jag iväg till golfbanan och gå  18 hål! Ha en fin söndag hälsar Ulrika