I helgen öppnade jag upp ladan och ordnade med Vinterbröllop för Wille (som är från Rone) och Jessica (som är från Fårö) – Så mysigt och så romantiskt bröllop!

Det var första vigseln som var i ladan “Hemma hos Ulrika” och det var verkligen stämningsfullt! Bröllopsmiddag var en buffé med het chiligryta, ugnsbakad lax med örter, varmrökt lax, olika såser, colesalw, quinoasallad och bulgursallad och en rotfruktsgratäng. Nybakat bröd som är recept från min Gotlandsbok var populärt!

Till efterrätt blev det Nutellapannacotta och kladdkaka med grädde och frukt!

 

Ladan blir så vacker när man ordnar för bröllop och temat för denna fest var rött, vitt och svart – bordsdekorationer hölls enkla med lite vild murgröna som växer ute!

Jag öppnar min restaurang i Rone på Gotland efter midsommar och har öppet ons, tors och fre hela sommaren om ni vill komma och smaka på mina menyer och min mat!

Program för sommaren blir klart i mars.

Hälsningar Ulrika