Varje år åker jag tillsammans med mitt underbara tjejgäng, en långhelg utomlands. I år var det dags för Barcelona!

Vi sparar pengar på ett konto hela året och åker iväg tillsammans och bara myser, umgås, skrattar, dricker vin, äter gott och turistar förstås. Dessa tjejer träffade jag på vårdcentralen för 14 år sedan när jag fick min dotter och vi umgås både ofta och mycket. Alla är vi olika men det är väldigt roligt. Så, i fredags flög vi till Barcelona och där hade vi hyrt en stor lägenhet och stannade 4 nätter. Alla är mer eller mindre hälsosamma av tjejerna så det var inga problem att äta rätt under dessa dagar. Vi lagade goda frukostar i lägenheten och vi njöt av spanska tapas på kvällarna – faktiskt ganska GI aktigt.

I Barcelona var vi turister både dag och natt… Vi sov inte bort tiden kan man säga… Gaudi, Katedralen, Shopping, Stranden, Nattklubbar och Tapasbarer – Så underbart och roligt!

Nu är det en ny vecka och det är dags att jobba lite… På fredag åker jag till Gotland.

Hälsningar Ulrika