Den här veckan har jag lagat mat igen och allt är som vanligt! Det har blivit 33 härliga rätter och jag var fylld med nya idéer och energi! Gjorde en enkel efterrätt som jag bjuder på här:

Blåbär och citronkesella med vit choklad – 4 st

1 burk citronkesella

3 dl frysta blåbär eller färska

¼ citron

1 ruta vit choklad

Varva kesella och de frysta blåbären i fina små glas. Riv lite citronskal och vit choklad fint och strö över. Dekorera med en citronskiva. Låt stå i 10 minuter innan servering.

 


I går var jag och tränade med Malin (min PT och numera författarkollega :)). Jag testade en ny form av träning som heter TRX och ryckte med mig min fotograf som jag tyckte skulle få en omgång – och det fick vi kan jag lova! I dag har jag träningsvärk överallt och på en massa konstiga ställen som jag aldrig innan har haft värk… Jag träffade också Thomas som har gått ner över 40 kg (från 125 kg till 82 kg) och är med i min nya bok “Viktcoach för män” – det är helt fantastiskt att träffa honom och se vilka enorma förändringar han har gjort!

 

 

Själv har jag gått ner 2 kg på 4 dagar (jag vet att det är en del vätska men det känns ändå bra). Jag följer ju min egen “kickstart” och äter mellan 900-1200 kalorier per dag. I går åt jag följande:

Frukost: 1 grapefrukt

Lunch: Krämig örtsill med rödlök och citron med 1 ägg

Middag: Kesocrunch med passionsfrukt

Jag försöker verkligen att hålla mig till dessa måltider och inte äta något annat mellan, mer än att jag dricker kaffe och vatten. I dag har jag ätit lite mer kalorier och det är just det som är knepet, varannan dag metoden gör susen för alla som har svårt att gå ner i vikt.

Ikväll ska jag ut och fira med alla som har medverkat i min nya bok och det ska bli så trevligt att träffa Thomas, Ulf, Patrik, Hasse, Malin och Malte – vilket gäng!

Kram Ulrika