Malin Schulz

God morgon! I dag hade jag personlig träning med Malin på SATS och det är så underbart tycker jag! För det först är hon så rolig att träffa samt en sådan människa som ger bra energi, dessutom är hon ganska tuff och pressar mig till att klara mer än jag tror. När jag kom hem åt jag en så god frukost med keso, grapefrukt, torkade bär och valnötter samt lite av min goda LCHF müsli som jag gjorde förra veckan – allt detta avnjutes    med en god kopp kaffe!

Keso med grape och nötter LCHF müsli

Apelsin & Kokos musli – 1 sats

750 gr paranötter

1 apelsin

2 dl linfrö

3 dl solrosfrön

4 tsk kokosfett extra virgin

2 dl kokosflingor

200 gr  kokoschips

Lägg paranötterna i en matberedare. Mixa till en grov musli. Lägg de mixade paranötterna, linfrö och solrosfrön på en plåt. Riv skalet av en apelsin, pressa ur saften och strö över plåten. Rosta i ugnen i 20 min på 225 grader. Rör om då och då. Låt muslin svalna något, blanda ner kokosen.