Gör så här
- Blanda en burk keso med tonfisk och ät med grönsallad
Här kan du skapa ett kostschema med god och hälsosam mat full av matglädje! Genom att äta efter detta kostschema kommer du kunna behålla den vikt du har idag.
Sparar
Kolhydrater: 15.4 gram
Fett: 18.2 gram
Protein: 44.9 gram
Energi: 407.2 kcal
Enkelt och snabbt för dagar när det är stressigt!
Kolhydrater: 2 gram
Fett: 9 gram
Protein: 35 gram
Energi: 231 kcal
1 portioner
1 portioner
En klassik rätt för hela familjen!
Kolhydrater: 21 gram
Fett: 24 gram
Protein: 50 gram
Energi: 497 kcal
2 portioner
2 portioner
Snabbt, enkelt och gott!
Kolhydrater: 8 gram
Fett: 3 gram
Protein: 5 gram
Energi: 86 kcal
1 portioner
1 portioner
Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!
Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev och få rabatter, erbjudanden och matglädje från Ulrika Davidsson varje vecka.
Vi använder cookies för att du ska få så bra funktion och så bra upplevelse som möjligt på vår webbplats. Du kan alltid ändra dina inställningar. Genom att acceptera godkänner du användning av cookies på denna webbplats. Om du inte accepterar användning av grundläggande cookies kan det hända att webbplatsen inte fungerar som den var tänkt att fungera.
En cookie är en liten textfil som lagras på besökarens dator i syfte att förbättra upplevelsen och förenkla användandet av webbplatsen. Läs gärna mer om vår Integritetspolicy.
Nödvändiga cookies måste vara aktiverade och accepterade av dig för att webbplatsen ska fungera.
Om du stänger av dessa cookies kommer vi inte komma ihåg dina inloggningar, köp och liknande och det kan innebära att du måste logga in vid varje besök.
På vår webbplats används cookies för inloggning, statistik och anpassning av innehållet efter besökarens önskemål och val. De kan även användas för att rikta mer relevant marknadsföring mot våra potentiella och befintliga kunder.
En cookie är en liten textfil som lagras på besökarens dator i syfte att förbättra upplevelsen och förenkla användandet av webbplatsen. Genom att acceptera cookies godkänner du detta. Läs gärna mer om vår Integritetspolicy.