Gör så här
- Lägg Karljohansvampen i blöt i ca 30 minuter.
- Skölj quinoan noga och koka enligt förpackningen.
- Skiva squashen tunt och stek den i olivolja i någon minut per sida.
- Lägg upp på ett hushållspapper och låt rinna av.
- Ta upp svampen och krama ur vätskan.
- Stek svampen i lite olivolja i en stekpanna i ca 5 minuter.
- Skär savoykål i mindre bitar och stek tillsammans med svampen i någon minut.
- Häll på balsamvinäger och rör om.
- Tillsätt kokt quinoa och timjan och smaka av med salt och svartpeppar.
- Ställ åt sidan.
- Skär fläskfilén i 1 cm tjocka skivor och stek i lite olivolja 3-4 minuter per sida.
- Strö på salt och svartpeppar.
- Tillsätt riven västerbottenost till quinoablandningen och fördela på fyra tallrikar.
- Toppa med några skivor fläskfilé och den stekta squashen.