Tillbaka till menyerna

V44

Här skapar du ett kostschema som bygger på 5:2. Grunden är att du har två fastedagar/vecka när du äter markant färre kalorier än övriga dagar. Detta gör att kroppens förbränning kickar igång och du därmed går ner i vikt.

  • Måndag - 376 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 376 Kcal

      Rainbow sallad

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 20.3 gram

Fett: 19 gram

Protein: 33.5 gram

Energi: 375.8 kcal

  • Måndag lunch 376 Kcal

    Rainbow sallad

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 20 gram

    Fett: 19 gram

    Protein: 34 gram

    Energi: 376 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 4 dl strimlad sallad
    • 0.5 st grön paprika
    • 0.5 st röd paprika
    • 0.5 st gul paprika
    • 1 st avokado
    • 1 dl majs
    • 1 dl granatäpplekärnor
    • 0.5 st rödlök
    • 250 g kycklingfilé
    • 1 tsk olivolja
    • 1 msk tacokrydda
    • 0 tsk salt
    • 50 g vatten
    • 75 g cocktailtomater
    • 0.5 st lime

    Gör så här

    • Lägg sallad i 2 skålar.
    • Skär paprika, lök och avokado i små tärningar.
    • Fördela alla grönsaker över salladen på ett snyggt sätt.
    • Skär kyckling i mindre bitar och hetta upp en stekpanna med olja.
    • Bryn kycklingen runt om och tillsätt tacokrydda och salt.
    • Häll på vatten och låt sjuda på svag värme ca 5 minuter eller tills kycklingen är klar.
    • Då har vattnet kokat in.
    • Tillsätt tomater och låt allt bli varmt.
    • Lägg över blandningen på salladen.
    • Pressa lime över och servera med gräddfil.
Frukt/grönt
  • 4 dl strimlad sallad
  • 0.5 st grön paprika
  • 0.5 st röd paprika
  • 0.5 st gul paprika
  • 1 st avokado
  • 1 dl granatäpplekärnor
  • 0.5 st rödlök
  • 75 g cocktailtomater
  • 0.5 st lime
Torrvaror
  • 1 dl majs
  • 1 tsk olivolja
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 250 g kycklingfilé
Kryddor/smaksättare
  • 1 msk tacokrydda
  • salt
Övrigt
  • 50 g vatten

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!