Gör så här
- Sätt ugnen på grill.
- Använd den ena förpackningen i sataypåsen och lägg i en skål med ½ dl kokosmjölk.
- Skär kyckling i avlånga bitar och lägg ner i skålen.
- Blanda om och lägg kycklingen på en bakplåtsklädd plåt.
- Sätt in på grill i 15 minuter.
- Koka upp den resterande kokosmjölken i en kastrull och lägg ner den andra förpackningen i påsen.
- Hacka jordnötter grovt och blanda ner.
- Koka nudlarna enligt anvisningen på paketet (sjögräsnudlar ska inte kokas).
- Häll av vattnet i en sil.
- Skär alla grönsaker i lagom stora bitar.
- Riv vitlöken.
- Woka hastigt i en stekpanna med olja.
- Krydda med salt och peppar.
- Lägg ner nudlarna och häll på teriyakisås och ketjap manis.
- Blanda om och servera med kyckling och sås.