Tillbaka till menyerna

test

Här kan du skapa ett kostschema med god och hälsosam mat full av matglädje! Genom att äta efter detta kostschema kommer du kunna behålla den vikt du har idag.

  • Måndag - 265 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 265 Kcal

      Rotfruktsoppa med panncetta

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 22.2 gram

Fett: 10.7 gram

Protein: 11.4 gram

Energi: 265.3 kcal

  • Måndag lunch 265 Kcal

    Rotfruktsoppa med panncetta

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 22 gram

    Fett: 11 gram

    Protein: 11 gram

    Energi: 265 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.75 st palsternacka
    • 75 g selleri
    • 0.75 st morot
    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 7 cm purjolök
    • 0.5 tsk olivolja
    • 75 g rökt pancetta
    • 6 dl vatten
    • 1.5 st hönsbuljongtärning
    • 2 st lagerblad
    • 1.5 msk tomatpuré
    • 1 msk soja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2.5 dl blomkålsbuketter i olika färger
    • 1.5 msk bladpersilja

    Gör så här

    • Skala rotfrukterna och skär i tärningar.
    • Skala och hacka lök och hacka vitlöken fint.
    • Strimla purjolök, gärna den gröna delen.
    • Hetta upp en kastrull med olja och bryn panncettan några minuter.
    • Tillsätt rotfrukter lök, vitlök och purjolök.
    • Bryn några minuter.
    • Häll på vatten och smula ner hönsbuljongtärningar.
    • Lägg i lagerblad och tillsätt tomatpuré och soja.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Låt sjuda i ca 10 minuter under lock.
    • Tillsätt blomkålsbuketter i soppan.
    • Låt koka med i några minuter och häll upp soppan i skålar.
    • Toppa med hackad persilja.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.75 st palsternacka
    • 75 g selleri
    • 0.75 st morot
    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 7 cm purjolök
    • 0.5 tsk olivolja
    • 75 g rökt pancetta
    • 6 dl vatten
    • 1.5 st hönsbuljongtärning
    • 2 st lagerblad
    • 1.5 msk tomatpuré
    • 1 msk soja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2.5 dl blomkålsbuketter i olika färger
    • 1.5 msk bladpersilja
Frukt/grönt
  • 0.75 st palsternacka
  • 75 g selleri
  • 0.75 st morot
  • 1 st gul lök
  • 1 klyfta vitlök
  • 7 cm purjolök
  • 2.5 dl blomkålsbuketter i olika färger
Torrvaror
  • 0.5 tsk olivolja
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 75 g rökt pancetta
Kryddor/smaksättare
  • 1.5 st hönsbuljongtärning
  • 2 st lagerblad
  • 1.5 msk tomatpuré
  • 1 msk soja
  • 1.5 msk bladpersilja

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!