Tillbaka till menyerna

Nov 2024

Här skapar du ett kostschema som bygger på 5:2. Grunden är att du har två fastedagar/vecka när du äter markant färre kalorier än övriga dagar. Detta gör att kroppens förbränning kickar igång och du därmed går ner i vikt.

  • Måndag - 826 Kcal

    • Frukost - 79 Kcal

      Grapefrukt

    • Lunch - 301 Kcal

      Köttfärspanna med rödbetor

    • Middag - 447 Kcal

      Grillad kyckling med grekisk sallad och tzatziki

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag - 941 Kcal

    • Frukost - 159 Kcal

      Ulrikas Hälsobank

      Yoghurt med frukt

    • Lunch - 447 Kcal

      Grillad kyckling med grekisk sallad och tzatziki

    • Middag - 335 Kcal

      Räksallad med ägg och äpple

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag - 819 Kcal

    • Frukost - 84 Kcal

      Yoghurt med hallon

    • Lunch - 349 Kcal

      Lövbiff teriyaki med limemarinerad broccoli

    • Middag - 386 Kcal

      Torsk med spenatsås och hackat ägg

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag - 652 Kcal

    • Frukost - 79 Kcal

      Grapefrukt

    • Lunch - 304 Kcal

      Stekt blomkål med tonfisksallad

    • Middag - 269 Kcal

      Kalkon med gremolata och ugnskokta grönsaker

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag - 285 Kcal

    • Frukost - 285 Kcal

      Yoghurt med clementin och frön

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 44.1 gram

Fett: 30.6 gram

Protein: 60.3 gram

Energi: 704.6 kcal

  • Måndag frukost 79 Kcal

    Grapefrukt

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 1 gram

    Energi: 79 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st grapefrukt

    Gör så här

    Dela grapefrukten i två delar och njut sedan av att äta den på det sätt du vill!

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st grapefrukt

    Måndag lunch 301 Kcal

    Köttfärspanna med rödbetor

    Köttfärspanna med förkokta rödbetor. Serveras tillsammans med sallad och gräddfil!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 12 gram

    Fett: 12 gram

    Protein: 23 gram

    Energi: 301 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 400 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 nypa chiliflakes
    • 2 msk persilja
    • 2 msk soja
    • 0.5 st squash
    • 500 g förkokta rödbetor
    • 1 dl gurka inlagd
    Tillbehör
    • 4 dl blandsallad
    • 1 dl gräddfil

    Gör så här

    • Skala och hacka lök och vitlök.
    • Hetta upp en stekpanna och bryn lök, vitlök och färs några minuter.
    • Tillsätt salt, peppar, chiliflakes, hackad persilja och soja.
    • Skär squash i mindre bitar och blanda ner i köttfärsen tillsammans med rödbetor och inlagd gurka.
    • Låt steka några minuter och servera med grönsallad och gräddfil.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 400 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 nypa chiliflakes
    • 2 msk persilja
    • 2 msk soja
    • 0.5 st squash
    • 500 g förkokta rödbetor
    • 1 dl gurka inlagd
    Tillbehör
    • 4 dl blandsallad
    • 1 dl gräddfil

    Måndag middag 447 Kcal

    Grillad kyckling med grekisk sallad och tzatziki

    Superfräsch rätt att njut av i sommar!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 19 gram

    Fett: 26 gram

    Protein: 37 gram

    Energi: 447 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklinglårfilé
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 1 tsk ketjap manis
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 krm örtagårdskrydda
    Grekisk sallad
    • 1 msk olivolja
    • 1 msk balsamico
    • 1 tsk flytande honung
    • 1 krm örtagårdskrydda
    • 0.75 st paprika
    • 0.25 st rödlök
    • 8 st cocktailtomat
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 msk persilja
    • 50 g tärnad fetaost i olja
    Tzatziki
    • 1 dl grekisk yoghurt
    • 0.25 klyfta vitlök
    • 10 cm gurka
    • 0 salt och svartpeppar
    Dekoration
    • 0.5 msk persilja

    Gör så här

    • Marinera kycklingen i finriven vitlök, ketjap manis, salt, svartpeppar och örtagårdskrydda 20 minuter.
    • Häll olivolja, balsamico, honung och örtagårdskrydda i en stor skål. Skär alla grönsaker i mindre bitar och lägg i skålen. Tillsätt hackad persilja, salt och peppar. Blanda  om och lägg på fetaosttärningar.
    • Finriiv gurkan och pressa ut så mycket vätska du kan. Gör tzatziki genom att blanda ihop alla ingredienser i en skål.
    • Grilla kycklingen runt om i ca: 10 minuter. Servera med grekisk sallad och tzatziki.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklinglårfilé
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 1 tsk ketjap manis
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 krm örtagårdskrydda
    Grekisk sallad
    • 1 msk olivolja
    • 1 msk balsamico
    • 1 tsk flytande honung
    • 1 krm örtagårdskrydda
    • 0.75 st paprika
    • 0.25 st rödlök
    • 8 st cocktailtomat
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 msk persilja
    • 50 g tärnad fetaost i olja
    Tzatziki
    • 1 dl grekisk yoghurt
    • 0.25 klyfta vitlök
    • 10 cm gurka
    • 0 salt och svartpeppar
    Dekoration
    • 0.5 msk persilja
  • Tisdag frukost 159 Kcal

    Ulrikas Hälsobank

    Yoghurt med frukt

    En riktigt härlig fruktsallad serveras med yoghurt!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 22 gram

    Fett: 3 gram

    Protein: 5 gram

    Energi: 159 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 2 dl sojayoghurt
    • 1 st nektarin
    • 8 st färsk jordgubbe
    • 1 st grön kiwi
    • 1 dl blåbär

    Gör så här

    1. Skiva frukterna i lagom stora bitar
    2. Häll upp yoghurten i en skål och håll över frukten
    3. Servera

     

    Ingredienser

    2 portioner

    • 2 dl sojayoghurt
    • 1 st nektarin
    • 8 st färsk jordgubbe
    • 1 st grön kiwi
    • 1 dl blåbär

    Tisdag lunch 447 Kcal

    Grillad kyckling med grekisk sallad och tzatziki

    Superfräsch rätt att njut av i sommar!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 19 gram

    Fett: 26 gram

    Protein: 37 gram

    Energi: 447 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklinglårfilé
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 1 tsk ketjap manis
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 krm örtagårdskrydda
    Grekisk sallad
    • 1 msk olivolja
    • 1 msk balsamico
    • 1 tsk flytande honung
    • 1 krm örtagårdskrydda
    • 0.75 st paprika
    • 0.25 st rödlök
    • 8 st cocktailtomat
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 msk persilja
    • 50 g tärnad fetaost i olja
    Tzatziki
    • 1 dl grekisk yoghurt
    • 0.25 klyfta vitlök
    • 10 cm gurka
    • 0 salt och svartpeppar
    Dekoration
    • 0.5 msk persilja

    Gör så här

    • Marinera kycklingen i finriven vitlök, ketjap manis, salt, svartpeppar och örtagårdskrydda 20 minuter.
    • Häll olivolja, balsamico, honung och örtagårdskrydda i en stor skål. Skär alla grönsaker i mindre bitar och lägg i skålen. Tillsätt hackad persilja, salt och peppar. Blanda  om och lägg på fetaosttärningar.
    • Finriiv gurkan och pressa ut så mycket vätska du kan. Gör tzatziki genom att blanda ihop alla ingredienser i en skål.
    • Grilla kycklingen runt om i ca: 10 minuter. Servera med grekisk sallad och tzatziki.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklinglårfilé
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 1 tsk ketjap manis
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 krm örtagårdskrydda
    Grekisk sallad
    • 1 msk olivolja
    • 1 msk balsamico
    • 1 tsk flytande honung
    • 1 krm örtagårdskrydda
    • 0.75 st paprika
    • 0.25 st rödlök
    • 8 st cocktailtomat
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 msk persilja
    • 50 g tärnad fetaost i olja
    Tzatziki
    • 1 dl grekisk yoghurt
    • 0.25 klyfta vitlök
    • 10 cm gurka
    • 0 salt och svartpeppar
    Dekoration
    • 0.5 msk persilja

    Tisdag middag 335 Kcal

    Räksallad med ägg och äpple

    En fantastiskt god räksallad som går snabbt att göra. Toppa med äpple eller varför inte granatäpplekärnor?

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 18 gram

    Protein: 24 gram

    Energi: 335 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 5 dl blandsallad
    • 50 g sockerärtor
    • 0.25 st rödlök
    • 0.2 st gurka
    • 2 st ägg
    • 6 st cocktailtomat
    • 0.5 st äpple
    • 2 dl handskalade räkor i lag
    Dressing
    • 4 msk crème fraiche
    • 0.5 msk färsk dill
    • 0.25 st citron
    • 0.25 tsk paprikapulver
    • 0 salt och svartpeppar
    Dekoration
    • 0 st dillkvistar
    • 0.25 st citron

    Gör så här

    • Börja med att koka äggen i vatten. Låt svalna och skala sedan äggen.
    • Lägg sallad på ett fat. Strimla sockerärtorna och rödlök.
    • Skär gurkan i avlånga stavar. Dela tomater och skiva äpple. Hacka äggen.
    • Fördela grönsakerna över salladen och lägg på hackat ägg och räkor.
    • Dekorera med skivat äpple, dillkvistar och citronklyftor.
    • Gör dressingen genom att blanda ihop alla ingredienser i en skål och servera till salladen.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 5 dl blandsallad
    • 50 g sockerärtor
    • 0.25 st rödlök
    • 0.2 st gurka
    • 2 st ägg
    • 6 st cocktailtomat
    • 0.5 st äpple
    • 2 dl handskalade räkor i lag
    Dressing
    • 4 msk crème fraiche
    • 0.5 msk färsk dill
    • 0.25 st citron
    • 0.25 tsk paprikapulver
    • 0 salt och svartpeppar
    Dekoration
    • 0 st dillkvistar
    • 0.25 st citron
  • Onsdag frukost 84 Kcal

    Yoghurt med hallon

    Hallon och yoghurt!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 7 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 10 gram

    Energi: 84 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl grekisk yoghurt med smak av jordgubb 0%
    • 1 dl hallon

    Gör så här

    • Lägg yoghurt i en skål.
    • Toppa med hallon.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl grekisk yoghurt med smak av jordgubb 0%
    • 1 dl hallon

    Onsdag lunch 349 Kcal

    Lövbiff teriyaki med limemarinerad broccoli

    Nu flyttar vi för en stund våra sinnen till Asien och avnjuter en lövbiff teriyaki!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 19 gram

    Fett: 9 gram

    Protein: 43 gram

    Energi: 349 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 350 g lövbiff
    • 1 klyfta vitlök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 st gul lök
    • 1 st morot
    • 1 st gul paprika
    • 1 st roten av en broccoli
    • 1 tsk rapsolja
    • 1 tsk sambal oelek
    • 0.5 dl teriyakisås
    Limemarinerad broccoli
    • 0.5 st broccolistånd
    • 1 tsk olivolja
    • 3 tsk limesaft
    • 0 salt och svartpeppar
    Dekoration
    • 2 msk gräslök
    • 2 st limeskiva

    Gör så här

    • Gör först den limemarinerade broccolin genom att skära broccoli i buketter och lägg i en skål.
    • Blanda ner olja, limesaft, salt och peppar.
    • Strimla lövbiffen.
    • Skala och riv vitlök fint.
    • Blanda vitlök med den strimlade lövbiffen och strö på salt och peppar.
    • Skala och strimla lök.
    • Skala och strimla morot.
    • Strimla paprika och broccoliroten i strimlor.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och lägg ner lövbiff, lök och grönsaker.
    • Blanda ner sambal och teriyakisås.
    • Låt steka några minuter och smaka av med salt och peppar.
    • Fördela broccoli i två skålar och häll lövbiffswoken över.
    • Strö på hackad gräslök.
    • Dekorera med limeklyfta.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 350 g lövbiff
    • 1 klyfta vitlök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 st gul lök
    • 1 st morot
    • 1 st gul paprika
    • 1 st roten av en broccoli
    • 1 tsk rapsolja
    • 1 tsk sambal oelek
    • 0.5 dl teriyakisås
    Limemarinerad broccoli
    • 0.5 st broccolistånd
    • 1 tsk olivolja
    • 3 tsk limesaft
    • 0 salt och svartpeppar
    Dekoration
    • 2 msk gräslök
    • 2 st limeskiva

    Onsdag middag 386 Kcal

    Torsk med spenatsås och hackat ägg

    En god torskrätt tillsammans med spenatsås toppat med hackat ägg.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 4 gram

    Fett: 22 gram

    Protein: 46 gram

    Energi: 386 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 0.5 dl sojagrädde vegan
    • 0.5 dl vatten
    • 0.5 tärning fiskbuljong
    • 100 g fryst bladspenat
    • 0 salt och svartpeppar
    • 200 g torskfile
    • 1 tsk smör
    • 1 st kokt ägg
    • 1 msk pepparrot
    • 1 st citronklyfta

    Gör så här

    • Gör först såsen genom att koka upp sojagrädde, vatten och buljongtärning.
    • Tillsätt spenat och låt sjuda på svag värme ca 10 minuter.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn fisken några minuter per sida.
    • Strö på salt och peppar.
    • Häll upp sås på en tallrik och lägg torsken över.
    • Skala och hacka ägget och lägg över fisken tillsammans med pepparrot.
    • Serverera med en citronklyfta.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 0.5 dl sojagrädde vegan
    • 0.5 dl vatten
    • 0.5 tärning fiskbuljong
    • 100 g fryst bladspenat
    • 0 salt och svartpeppar
    • 200 g torskfile
    • 1 tsk smör
    • 1 st kokt ägg
    • 1 msk pepparrot
    • 1 st citronklyfta
  • Torsdag frukost 79 Kcal

    Grapefrukt

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 1 gram

    Energi: 79 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st grapefrukt

    Gör så här

    Dela grapefrukten i två delar och njut sedan av att äta den på det sätt du vill!

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st grapefrukt

    Torsdag lunch 304 Kcal

    Stekt blomkål med tonfisksallad

    En god, proteinrik lunch som mättar länge!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 23 gram

    Fett: 14 gram

    Protein: 39 gram

    Energi: 304 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 2 tsk olivolja
    • 0.25 st blomkålshuvud
    • 0 salt och svartpeppar
    • 10 g bladspenat
    Tonfisksallad
    • 2 st ägg
    • 0.5 st paprika
    • 0.5 st rödlök
    • 200 g tonfisk i vatten
    • 10 st cornichongurkor
    • 1 msk bladpersilja
    • 1 msk gräslök
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Koka äggen och låt svalna innan de skalas och därefter hackas.
    • Gör tonfisksalladen genom att lägg ägghacket i en skål.
    • Skär paprika i tärningar och finhacka rödlök.
    • Blanda ner i skålen tillsammans med tonfisk, cornichons, persilja och gräslök.
    • Strö på salt och peppar och blanda om.
    • Skär ut två skivor av blomkålen, cirka 1,5 cm tjock.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn blomkålsskivorna på bägge sidor i några minuter. Strö på salt och peppar.
    • Lägg spenatblad på tallrikar och lägg upp en blomkålsskiva på varje fat.
    • Lägg över tonfisksalladen och dekorera med en persiljekvist.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 2 tsk olivolja
    • 0.25 st blomkålshuvud
    • 0 salt och svartpeppar
    • 10 g bladspenat
    Tonfisksallad
    • 2 st ägg
    • 0.5 st paprika
    • 0.5 st rödlök
    • 200 g tonfisk i vatten
    • 10 st cornichongurkor
    • 1 msk bladpersilja
    • 1 msk gräslök
    • 0 salt och svartpeppar

    Torsdag middag 269 Kcal

    Kalkon med gremolata och ugnskokta grönsaker

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 28 gram

    Fett: 5 gram

    Protein: 27 gram

    Energi: 269 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 st liten sötpotatis
    • 0.5 st gul paprika
    • 0.5 st röd paprika
    • 0.5 st gul lök
    • 100 g broccoli
    • 0.25 st blomkål
    • 100 g vatten
    • 0.5 st kycklingbuljongtärning
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtkryddor provencale
    • 400 g kalkonfilé
    • 1 tsk olivolja
    Gremolata
    • 5 msk persilja
    • 1 klyfta vitlök
    • 2 msk riven parmesanost
    • 0 tsk citronskal
    Dekoration
    • 1 msk bladpersilja
    • 1 st citron

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Skala och skär sötpotatis i mindre bitar och lägg i en ugnsform.
    • Skär paprika i mindre bitar.
    • Skala och skiva lök.
    • Skär blomkål och broccoli i buketter.
    • Blanda ner alla grönsaker med sötpotatisen.
    • Strö på salt, peppar och häll på vatten.
    • Smula en buljongtärning över och strö på lite örtkryddor.
    • Strö på salt och peppar på kalkonfiléerna och bryn dem runt om i lite olja.
    • Strö på lite örtkryddor och lägg på dem över grönsakerna.
    • Sätt in i ugnen i ca 20 minuter eller tills kalkonen är genomstekt.
    • Gör under tiden gremolatan genom att finhacka persilja och lägg i en skål.
    • Pressa ner vitlök och blanda ner riven parmesan. Riv lite citronskal över och blanda om.
    • Skiva kalkonfiléerna och lägg på gremolatan över.
    • Dekorera med persilja och citronskivor.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 st liten sötpotatis
    • 0.5 st gul paprika
    • 0.5 st röd paprika
    • 0.5 st gul lök
    • 100 g broccoli
    • 0.25 st blomkål
    • 100 g vatten
    • 0.5 st kycklingbuljongtärning
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtkryddor provencale
    • 400 g kalkonfilé
    • 1 tsk olivolja
    Gremolata
    • 5 msk persilja
    • 1 klyfta vitlök
    • 2 msk riven parmesanost
    • 0 tsk citronskal
    Dekoration
    • 1 msk bladpersilja
    • 1 st citron
  • Fredag frukost 285 Kcal

    Yoghurt med clementin och frön

    Frukost med smak av citrus och lite sötma från honung!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 19 gram

    Fett: 18 gram

    Protein: 9 gram

    Energi: 285 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl grekisk yoghurt
    • 2 st clementin
    • 1 msk solrosfrön
    • 1 msk pumpafrön
    • 0.5 tsk flytande honung

    Gör så här

    • Häll yoghurt i en skål. Skala och skär ut köttet från clementinerna och lägg på yoghurten.
    • Hetta upp en torr stekpanna och rosta solros- och pumpafrön i någon minut.
    • Ringla lite honung över och lägg fröblandningen på yoghurten.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl grekisk yoghurt
    • 2 st clementin
    • 1 msk solrosfrön
    • 1 msk pumpafrön
    • 0.5 tsk flytande honung
Frukt/grönt
  • 2 st grapefrukt
  • 2 st gul lök
  • 3.75 klyfta vitlök
  • 0.5 st squash
  • 500 g förkokta rödbetor
  • 9 dl blandsallad
  • 1.25 st paprika
  • 1 st rödlök
  • 14 st cocktailtomat
  • 10.2 cm gurka
  • 1 st nektarin
  • 8 st färsk jordgubbe
  • 1 st grön kiwi
  • 1 dl blåbär
  • 50 g sockerärtor
  • 0.5 st äpple
  • 1.5 st citron
  • 1 dl hallon
  • 1 st morot
  • 1.5 st gul paprika
  • 1 st roten av en broccoli
  • 0.5 st broccolistånd
  • 3 tsk limesaft
  • 2 st limeskiva
  • 100 g fryst bladspenat
  • 1 st citronklyfta
  • 0.25 st blomkålshuvud
  • 10 g bladspenat
  • 1 st liten sötpotatis
  • 0.5 st röd paprika
  • 100 g broccoli
  • 0.25 st blomkål
  • citronskal
  • 2 st clementin
Torrvaror
  • 6 tsk olivolja
  • 1.5 tsk flytande honung
  • 1 tsk rapsolja
  • 1 msk solrosfrön
  • 1 msk pumpafrön
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 400 g nötfärs
  • 300 g kycklinglårfilé
  • 4 st ägg
  • 2 dl handskalade räkor i lag
  • 350 g lövbiff
  • 200 g torskfile
  • 1 st kokt ägg
  • 200 g tonfisk i vatten
  • 400 g kalkonfilé
Kryddor/smaksättare
  • 1 nypa chiliflakes
  • 9.5 msk persilja
  • 2 msk soja
  • 1 tsk ketjap manis
  • 2 krm örtagårdskrydda
  • 1 msk balsamico
  • 0.5 msk färsk dill
  • 0.25 tsk paprikapulver
  • dillkvistar
  • 1 tsk sambal oelek
  • 0.5 dl teriyakisås
  • 3 msk gräslök
  • 0.5 tärning fiskbuljong
  • 1 msk pepparrot
  • 2 msk bladpersilja
  • 0.5 st kycklingbuljongtärning
  • 1 tsk örtkryddor provencale
Övrigt
  • 1 dl gurka inlagd
  • 10 st cornichongurkor
Mejeri
  • 1 dl gräddfil
  • 50 g tärnad fetaost i olja
  • 2 dl grekisk yoghurt
  • 2 dl sojayoghurt
  • 4 msk crème fraiche
  • 1 dl grekisk yoghurt med smak av jordgubb 0%
  • 0.5 dl sojagrädde vegan
  • 1 tsk smör
  • 2 msk riven parmesanost

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!