Gör så här
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Skala och skär sötpotatis i mindre bitar och lägg i en ugnsform.
- Skär paprika i mindre bitar.
- Skala och skiva lök.
- Skär blomkål och broccoli i buketter.
- Blanda ner alla grönsaker med sötpotatisen.
- Strö på salt, peppar och häll på vatten.
- Smula en buljongtärning över och strö på lite örtkryddor.
- Strö på salt och peppar på kalkonfiléerna och bryn dem runt om i lite olja.
- Strö på lite örtkryddor och lägg på dem över grönsakerna.
- Sätt in i ugnen i ca 20 minuter eller tills kalkonen är genomstekt.
- Gör under tiden gremolatan genom att finhacka persilja och lägg i en skål.
- Pressa ner vitlök och blanda ner riven parmesan. Riv lite citronskal över och blanda om.
- Skiva kalkonfiléerna och lägg på gremolatan över.
- Dekorera med persilja och citronskivor.