Tillbaka till menyerna

Anna vecka 42

Här skapar du ett kostschema som bygger på 5:2. Grunden är att du har två fastedagar/vecka när du äter markant färre kalorier än övriga dagar. Detta gör att kroppens förbränning kickar igång och du därmed går ner i vikt.

  • Måndag - 32 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 32 Kcal

      Glutenfri tortilla

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 5.3 gram

Fett: 0.2 gram

Protein: 0.7 gram

Energi: 31.8 kcal

  • Måndag lunch 32 Kcal

    Glutenfri tortilla

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 5 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 1 gram

    Energi: 32 kcal

    Ingredienser

    8 portioner

    • 400 g vatten
    • 1 tsk tsk bakpulver
    • 50 g rismjöl
    • 1 tsk salt
    • 30 g psylliumhusk

    Gör så här

    • Blanda alla ingredienser till en jämn deg.
    • Låt stå och svälla i 15 minuter.
    • Dela upp degen i 8 bitar och kavla ut tunt i på ett mjölat underlag med majsmjöl.
    • Stek tortillabröden i en torr stekpanna någon minut på bägge sidor.
    • Lägg ovan på varandra och täck med en bakduk för att inte torka ut.
Övrigt
  • 400 g vatten
Torrvaror
  • 1 tsk tsk bakpulver
  • 50 g rismjöl
  • 30 g psylliumhusk
Kryddor/smaksättare
  • 1 tsk salt

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!