Tillbaka till menyerna

800 kcal

Att äta efter principen 800 kcal innebär att du fördelar dina 800 kalorier hur du vill under dagen men inte överstiger detta. En del väljer att äta efter denna princip under arbetsveckan för att sedan “lyxa till det” över helgen. Allt beror på vad just ditt hälsomål är!

  • Måndag - 758 Kcal

    • Frukost - 79 Kcal

      Grapefrukt

    • Lunch - 196 Kcal

      Red Berry Smoothie

    • Middag - 366 Kcal

      Kyckling pad thai med nudlar

    • Mellanmål - 118 Kcal

      Goijibärbollar

    • Dessert

  • Tisdag - 446 Kcal

    • Frukost - 6 Kcal

      Kaffe/Te

    • Lunch - 110 Kcal

      Keso med jordgubbar

    • Middag - 240 Kcal

      Köttfärsrulle

    • Mellanmål - 90 Kcal

      Fruktsallad

    • Dessert

  • Onsdag - 761 Kcal

    • Frukost - 226 Kcal

      Stekt ägg med avokado

    • Lunch

    • Middag - 417 Kcal

      Torskgryta med räkor och apelsin

    • Mellanmål - 118 Kcal

      Goijibärbollar

    • Dessert

  • Torsdag - 499 Kcal

    • Frukost - 6 Kcal

      Kaffe/Te

    • Lunch - 174 Kcal

      Två kokta ägg

    • Middag - 319 Kcal

      Champinjonsoppa

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag - 592 Kcal

    • Frukost - 79 Kcal

      Grapefrukt

    • Lunch - 6 Kcal

      Kaffe/Te

    • Middag - 389 Kcal

      Stekt kycklingfilé med rotfrukter och örtkesella

    • Mellanmål

    • Dessert - 118 Kcal

      Goijibärbollar

  • Lördag - 687 Kcal

    • Frukost - 153 Kcal

      Yoghurt med hallon och granatäpple

    • Lunch

    • Middag - 534 Kcal

      Lax med soltorkad tomat och fetaost

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag - 620 Kcal

    • Frukost - 6 Kcal

      Kaffe/Te

    • Lunch - 138 Kcal

      Lammburgare med feta

    • Middag - 358 Kcal

      Citron- och salviafylld kycklingfilé

    • Mellanmål - 118 Kcal

      Goijibärbollar

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 35.3 gram

Fett: 31.9 gram

Protein: 45.1 gram

Energi: 623.1 kcal

  • Måndag frukost 79 Kcal

    Grapefrukt

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 1 gram

    Energi: 79 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st grapefrukt

    Gör så här

    Dela grapefrukten i två delar och njut sedan av att äta den på det sätt du vill!

    Måndag lunch 196 Kcal

    Red Berry Smoothie

    En svalkande god smoothie med bär!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 32 gram

    Fett: 4 gram

    Protein: 6 gram

    Energi: 196 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl blåbär (frysta)
    • 100 g jordgubbar (färska)
    • 0.5 st mango
    • 1 dl naturell yoghurt
    • 1 dl dl vatten
    Dekoration
    • 1 msk frystorkade jordgubbar

    Gör så här

    • Skala och skär mango i bitar.
    • Lägg mango och bär i en blender och mixa.
    • Häll på yoghurt och späd med vatten till en jämn konsistens.
    • Häll upp på glas och dekorera med frystorkade jordgubbar eller färska jordgubbar.

    Måndag middag 366 Kcal

    Kyckling pad thai med nudlar

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 31 gram

    Fett: 10 gram

    Protein: 34 gram

    Energi: 366 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 250 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st morot
    • 1 st gul paprika
    • 0.5 st blomkål
    • 2 tsk rapsolja
    • 0.25 st purjolök
    • 50 g pad thai woksås
    • 200 g sjögräsnudlar
    • 10 g jordnötter
    • 0.5 st lime

    Gör så här

    • Strimla kycklingfiléerna i bitar och krydda med  salt och peppar.
    • Skala och hacka lök och riv vitlöken fint.
    • Skala och skiva moroten.
    • Skär paprikan i mindre bitar och brytt små blomkålsbuketter.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn kycklingbitarna tills de får färg.
    • Lägg ner alla grönsaker och krydda med salt och peppar.
    • Häll på såsen och låt puttra i några minuter.
    • Skölj nudlarna och blanda ner och servera med jordnötter och limeklyftor.

    Måndag mellanmål 118 Kcal

    Goijibärbollar

    Smaskiga cashew och gojibärsbollar toppad med kokosflingor runt om. Perfekt alternativ till mellis eller efterrätt.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 6 gram

    Fett: 7 gram

    Protein: 6 gram

    Energi: 118 kcal

    Ingredienser

    10 portioner

    • 0.5 dl dl cashewnötter
    • 0.5 dl valnötter dl
    • 0.5 dl mandlar
    • 0.5 dl torkade gojibär
    • 0.5 dl Hampaprotein
    • 3 st fikon
    • 1.5 msk msk honung
    • 1 msk vatten msk
    • 0.5 tsk kardemumma
    • 1 dl kokosflingor

    Gör så här

    • Mixa nötterna i en matberedare.
    • Tillsätt först gojibär, hampaprotein, fikon och kardemumma.
    • Mixa sedan ned honung och vatten.
    • För över degen i en bunke och bearbeta till en jämn smet.
    • Gör bollar och rulla i kokosflingor.
  • Tisdag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Tisdag lunch 110 Kcal

    Keso med jordgubbar

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 9 gram

    Fett: 3 gram

    Protein: 12 gram

    Energi: 110 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl vaniljkeso
    • 1 dl jordgubbar (frysta)

    Gör så här

    • Tina jordgubbar över natten.
    • Servera med vaniljkeso.

    Det fungerar lika bra att använda dig av färska jordgubbar om du föredrar det!

    Tisdag middag 240 Kcal

    Köttfärsrulle

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 9 gram

    Fett: 11 gram

    Protein: 27 gram

    Energi: 240 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 500 g nötfärs
    • 1 tsk olivolja
    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st morot
    • 1 dl majs
    • 0
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 st filodegsark
    • -1 msk sesamfrön
    Tillbehör
    • 1 dl gräddfil
    • 0 g Blandad sallad

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Bryn köttfärs i olivolja.
    • Skala och finhacka lök och vitlök.
    • Tillsätt löken i köttfärsen och bryn i några minuter.
    • Riv moroten fint och blanda ner i köttfärsröran.
    • Tillsätt majs och tacokrydda och stek i 10 minuter på svag värme.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Låt svalna. Lägg ut 2 st filoark över varandra på en skärbräda.
    • Lägg på färsen och rulla ihop till en rulle och lägg på en smordplåt.
    • Pensla rullen med olivolja och strö påsesamfrön.
    • Grädda i ugnen i ca 15 minuter.
    • Skär i portionsbitar.
    • Servera med en god sallad och en klick gräddfil.

    Tisdag mellanmål 90 Kcal

    Fruktsallad

    Fräsch kalorisnål fruktsallad toppad med färsk mynta eller citronmeliss!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 17 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 1 gram

    Energi: 90 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st mango
    • 6 st färsk jordgubbe
    • 1 st grön kiwi
    • 0.5 dl Färska blåbär dl
    • 0.5 dl mynta (färsk)

    Gör så här

    • Skär alla frukter i mindre bitar och lägg i glasskålar.
    • Dekorera med färsk mynta eller citronmeliss.
  • Onsdag frukost 226 Kcal

    Stekt ägg med avokado

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 2 gram

    Fett: 21 gram

    Protein: 9 gram

    Energi: 226 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 2 st ägg
    • 1 tsk tsk smör
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 msk majonnäs
    • 0.5 st avokado
    • 2 st cocktailtomat
    • 0 basilikablad

    Gör så här

    • Hetta upp en stekpanna med smör och knäck ner äggen.
    • Strö på salt och peppar och stek på bägge sidor några minuter.
    • Servera med majonnäs, avokado och tomat.

    Onsdag middag 417 Kcal

    Torskgryta med räkor och apelsin

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 22 gram

    Protein: 37 gram

    Energi: 417 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g torskrygg
    • 75 g räkor
    • 1 st apelsin
    • 25 g broccoli
    • 0.25 st squash
    • 0.5 tärning fiskbuljong
    • 50 g vatten
    • 1 dl grädde
    • 0.25 st purjolök
    • 0.5 dl frysta ärtor
    • 0 msk gräslök

    Gör så här

    • Strimla purjolöken, skiva broccoli och squash.
    • Hetta upp en gryta med smör och bryn grönsakerna någon minut.
    • Tillsätt grädde, vatten och smula i fiskbuljongen.
    • Skär torsk i bitar och strö på salt och peppar.
    • Tillsätt torsk i grytan.
    • Låt sjuda några minuter tills fisken är färdig.
    • Skär bort skalet från apelsinen med en vass kniv och skär ut filéer utav den.
    • Pressa i saften från resten av apelsinen i grytan.
    • Vänd ner räkor och ärtor innan servering och garnera grytan med apelsinfiléerna.
    • Smaka av med salt och peppar och servera i djupa tallrikar.
    • Strö på gräslök.

    Onsdag mellanmål 118 Kcal

    Goijibärbollar

    Smaskiga cashew och gojibärsbollar toppad med kokosflingor runt om. Perfekt alternativ till mellis eller efterrätt.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 6 gram

    Fett: 7 gram

    Protein: 6 gram

    Energi: 118 kcal

    Ingredienser

    10 portioner

    • 0.5 dl dl cashewnötter
    • 0.5 dl valnötter dl
    • 0.5 dl mandlar
    • 0.5 dl torkade gojibär
    • 0.5 dl Hampaprotein
    • 3 st fikon
    • 1.5 msk msk honung
    • 1 msk vatten msk
    • 0.5 tsk kardemumma
    • 1 dl kokosflingor

    Gör så här

    • Mixa nötterna i en matberedare.
    • Tillsätt först gojibär, hampaprotein, fikon och kardemumma.
    • Mixa sedan ned honung och vatten.
    • För över degen i en bunke och bearbeta till en jämn smet.
    • Gör bollar och rulla i kokosflingor.
  • Torsdag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Torsdag lunch 174 Kcal

    Två kokta ägg

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 12 gram

    Protein: 16 gram

    Energi: 174 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg

    Gör så här

    Koka ägget efter eget önskemål.

    Torsdag middag 319 Kcal

    Champinjonsoppa

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 15 gram

    Fett: 25 gram

    Protein: 13 gram

    Energi: 319 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 125 g champinjon
    • 0.5 msk olivolja
    • 0.5 st gul lök
    • 6.67 msk strimlad purjolök
    • 1 st kycklingbuljongtärning
    • 300 g vatten
    • 1 dl grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 dl konserverade kikärtor
    Topping
    • 0 st champinjoner

    Gör så här

    • Skiva champinjoner i skivor och stek i olivolja i en kastrull.
    • Spara undan lite i en skål till topping.
    • Skala och hacka gul lök och lägg blanda ner i kastrullen tillsammans med purjolök.
    • Tillsätt kycklingfond, vatten och grädde och smaka av med salt och peppar.
    • Låt koka upp och stå och sjud 10 minuter.
    • Häll av kikärtorna i ett durkslag och spola dem under kallt vatten.
    • Låt dem rinna av och tillsätt i soppan.
    • Servera i skålar och toppa med lite stekta champinjoner.
  • Fredag frukost 79 Kcal

    Grapefrukt

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 1 gram

    Energi: 79 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st grapefrukt

    Gör så här

    Dela grapefrukten i två delar och njut sedan av att äta den på det sätt du vill!

    Fredag lunch 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Fredag middag 389 Kcal

    Stekt kycklingfilé med rotfrukter och örtkesella

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 31 gram

    Fett: 8 gram

    Protein: 44 gram

    Energi: 389 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 700 g kycklingfilé
    • 2 tsk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 tsk örtagårdskrydda
    • 0.5 st citron
    Rotfrukter
    • 2 st morot
    • 2 tsk torkade örter
    • 2 tsk olivolja
    • 2 klyfta vitlök
    • 100 g ruccola
    • 2 st rödbetor
    • 2 st palsternacka
    • 4 st morot
    • 1 tsk salt
    • 0.8 tsk svartpeppar

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 °C. Skala och skär alla rotfrukter i stavar eller klyftor och lägg på en ugnsplåt.
    • Skala och finhacka vitlöken och blanda med rotfrukterna tillsammans med olja, örter, salt och peppar.
    • Ugnsrosta i 20 minuter.
    • Under tiden gör du örtkesellan genom att skala och pressa vitlöken i en skål.
    • Tillsätt kesella, honung, örter och citron.
    • Blanda om och smaka av med salt och svartpeppar.
    • När det är ca 10 minuter kvar innan rotfrukterna är klara kan du hetta upp en stekpanna med smör eller olivolja och bryna kycklingfilén runt om i några minuter.
    • Strö på salt, peppar och örtagårdskrydda och sänk värmen.
    • Låt eftersteka ca 10 minuter eller tills kycklingen är klar.
    • Pressa över lite citron.

    Fredag dessert 118 Kcal

    Goijibärbollar

    Smaskiga cashew och gojibärsbollar toppad med kokosflingor runt om. Perfekt alternativ till mellis eller efterrätt.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 6 gram

    Fett: 7 gram

    Protein: 6 gram

    Energi: 118 kcal

    Ingredienser

    10 portioner

    • 0.5 dl dl cashewnötter
    • 0.5 dl valnötter dl
    • 0.5 dl mandlar
    • 0.5 dl torkade gojibär
    • 0.5 dl Hampaprotein
    • 3 st fikon
    • 1.5 msk msk honung
    • 1 msk vatten msk
    • 0.5 tsk kardemumma
    • 1 dl kokosflingor

    Gör så här

    • Mixa nötterna i en matberedare.
    • Tillsätt först gojibär, hampaprotein, fikon och kardemumma.
    • Mixa sedan ned honung och vatten.
    • För över degen i en bunke och bearbeta till en jämn smet.
    • Gör bollar och rulla i kokosflingor.
  • Lördag frukost 153 Kcal

    Yoghurt med hallon och granatäpple

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 15 gram

    Fett: 5 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 153 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1.5 dl naturell yoghurt
    • 0.5 st granatäpple
    • 1 dl hallon (färska)

    Gör så här

    • Häll upp yoghurt i en skål.
    • Gröp ur kärnorna från granatäpplet och lägg över yoghurten.
    • Toppa med hallon.

    Lördag middag 534 Kcal

    Lax med soltorkad tomat och fetaost

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 5 gram

    Fett: 38 gram

    Protein: 41 gram

    Energi: 534 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 350 g laxfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 75 g fetaost
    • 50 g soltorkade tomater i olja
    • 2 msk solrosfrön
    Tillbehör
    • 50 g grönsallad

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader. Dela laxfilén och lägg på en ugnsplåt. Strö på salt och peppar. Smula fetaost över och lägg på soltorkade tomater och solrosfrön. Gratinera i ugnen i ca 15-20 minuter.
    • Servera med en grönsallad.
  • Söndag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Söndag lunch 138 Kcal

    Lammburgare med feta

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 1 gram

    Fett: 18 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 138 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 150 g lammfärs
    • 0.2 tsk örtkryddor provencale
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.33 msk msk smör
    • 0.25 st rödlök
    • 50 g fetaost
    • 2 st salladsblad
    • -0.75 st granatäpple

    Gör så här

    • Blanda färs och örtkryddor i en skål.
    • Skala och hacka vitlök och blanda ner i färsen med salt och peppar.
    • Forma till biffar och stek några minuter per sida i smör i en stekpanna.
    • Lägg burgarna på salladsblad och smula över ost och lägg rödlök på burgarna.
    • Kärna ur granatäpplet och strö över granatäppelkärnorna på burgaren.

    Söndag middag 358 Kcal

    Citron- och salviafylld kycklingfilé

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 9 gram

    Fett: 18 gram

    Protein: 37 gram

    Energi: 358 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 300 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 50 g färskost med vitlök
    • 0 dl salvia
    • 0.5 st citron
    • 1 msk olivolja
    Medelhavssallad med rostad parmaskinka
    • 0 skivor parmaskinka
    • 0.25 st squash
    • 0.25 st aubergine
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 25 g ruccola
    • 0.5 st citron
    • 0 dl salvia
    • 1 msk pinjenötter

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Banka ut kycklingfiléerna till 1 cm tjocklek.
    • Strö på salt och peppar.
    • Fördela osten på filéerna och lägg på salviablad över.
    • Rulla ihop kycklingfiléerna och fäst med tandpetare.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn rullarna runtom i några minuter.
    • Lägg rullarna på en ugnsplåt.
    • Fördela citronskal över rullarna och pressa citronsaft över.
    • Sätt in i ugnen i 20 minuter.
    • Sätt ugnen på 225 grader.
    • Lägg parmaskinka eller lufttorkad skinka på en plåt med bakplåtspapper.
    • Sätt in i ugnen i ca 7-8 min eller tills skinkan är hård och har fått lite färg.
    • Ta ut plåten och låt svalna.
    • Skär squash och aubergine i skivor på längden.
    • Skala och finhacka vitlök.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och stek squash och aubergineskivorna i någon minut på varje sida.
    • Strö på salt, peppar och hackad vitlök.
    • Lägg upp skivorna på ett fat med ruccolasallad och pressa citronsaft över.
    • Toppa med salviablad, parmaskinka, citronskal och rostade pinjenötter.

    Söndag mellanmål 118 Kcal

    Goijibärbollar

    Smaskiga cashew och gojibärsbollar toppad med kokosflingor runt om. Perfekt alternativ till mellis eller efterrätt.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 6 gram

    Fett: 7 gram

    Protein: 6 gram

    Energi: 118 kcal

    Ingredienser

    10 portioner

    • 0.5 dl dl cashewnötter
    • 0.5 dl valnötter dl
    • 0.5 dl mandlar
    • 0.5 dl torkade gojibär
    • 0.5 dl Hampaprotein
    • 3 st fikon
    • 1.5 msk msk honung
    • 1 msk vatten msk
    • 0.5 tsk kardemumma
    • 1 dl kokosflingor

    Gör så här

    • Mixa nötterna i en matberedare.
    • Tillsätt först gojibär, hampaprotein, fikon och kardemumma.
    • Mixa sedan ned honung och vatten.
    • För över degen i en bunke och bearbeta till en jämn smet.
    • Gör bollar och rulla i kokosflingor.
Frukt/grönt
  • 2 st grapefrukt
  • 100 g jordgubbar (färska)
  • 1 st mango
  • 5.5 klyfta vitlök
  • 8 st morot
  • 1 st gul paprika
  • 0.5 st blomkål
  • 0.5 st purjolök
  • 0.5 st lime
  • 12 st fikon
  • Blandad sallad
  • 6 st färsk jordgubbe
  • 1 st grön kiwi
  • 0.5 dl mynta (färsk)
  • 0.5 st avokado
  • 2 st cocktailtomat
  • basilikablad
  • 1 st apelsin
  • 25 g broccoli
  • 0.5 st squash
  • gräslök
  • 125 g champinjon
  • 6.67 msk strimlad purjolök
  • champinjoner
  • 1.5 st citron
  • 125 g ruccola
  • 2 st rödbetor
  • 2 st palsternacka
  • granatäpple
  • 1 dl hallon (färska)
  • 50 g grönsallad
  • 0.25 st rödlök
  • 2 st salladsblad
  • salvia
  • 0.25 st aubergine
Övrigt
  • 1 dl blåbär (frysta)
  • 1 dl dl vatten
  • 2 dl Hampaprotein
  • 6 msk msk honung
  • 4 msk vatten msk
  • 1 dl jordgubbar (frysta)
  • 2 st filodegsark
  • 0.5 dl Färska blåbär dl
  • 1 msk majonnäs
  • 350 g vatten
  • 0.5 dl frysta ärtor
  • 50 g soltorkade tomater i olja
Mejeri
  • 2.5 dl naturell yoghurt
  • 1 dl vaniljkeso
  • 1 dl gräddfil
  • 1 tsk tsk smör
  • 2 dl grädde
  • 125 g fetaost
  • 0.33 msk msk smör
  • 50 g färskost med vitlök
Torrvaror
  • 1 msk frystorkade jordgubbar
  • 2 tsk rapsolja
  • 200 g sjögräsnudlar
  • 10 g jordnötter
  • 2 dl dl cashewnötter
  • 2 dl valnötter dl
  • 2 dl mandlar
  • 2 dl torkade gojibär
  • 4 dl kokosflingor
  • 12 dl kaffe
  • 5 tsk olivolja
  • 1 dl majs
  • sesamfrön
  • 2.5 msk olivolja
  • 1 dl konserverade kikärtor
  • 2 msk solrosfrön
  • 1 msk pinjenötter
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 1250 g kycklingfilé
  • 500 g nötfärs
  • 4 st ägg
  • 300 g torskrygg
  • 75 g räkor
  • 350 g laxfilé
  • 150 g lammfärs
  • skivor parmaskinka
Kryddor/smaksättare
  • salt och svartpeppar
  • 50 g pad thai woksås
  • 2 tsk kardemumma
  • 0.5 tärning fiskbuljong
  • 1 st kycklingbuljongtärning
  • 0.5 tsk örtagårdskrydda
  • 2 tsk torkade örter
  • 1 tsk salt
  • 0.8 tsk svartpeppar
  • 0.2 tsk örtkryddor provencale
  • 2 st gul lök

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!