Tillbaka till menyerna

800 kcal

  • Måndag - 765 Kcal

    • Frukost - 79 Kcal

      Grapefrukt

    • Lunch - 319 Kcal

      Grönsakswok med halloumiost – 2 portioner

    • Middag - 367 Kcal

      Nudelsallad med mango – 2 portioner

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag - 613 Kcal

    • Frukost - 62 Kcal

      Yoghurt med bär

    • Lunch - 367 Kcal

      Nudelsallad med mango – 2 portioner

    • Middag - 184 Kcal

      Stekt ägg

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag - 706 Kcal

    • Frukost - 6 Kcal

      Kaffe/Te

    • Lunch - 319 Kcal

      Grönsakswok med halloumiost – 2 portioner

    • Middag - 381 Kcal

      Kycklingröra i paprikor

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag - 852 Kcal Du överstiger 800 kalorier

    • Frukost - 246 Kcal

      Lyxig GI-gröt

    • Lunch - 381 Kcal

      Kycklingröra i paprikor

    • Middag - 225 Kcal

      Kall skaldjurssallad med sjögräsnudlar – 2 portioner

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag - 802 Kcal Du överstiger 800 kalorier

    • Frukost - 36 Kcal

      Kiwi

    • Lunch - 255 Kcal

      Skinkomelett

    • Middag - 235 Kcal

      Persisk lammgryta á la Ulrika

    • Mellanmål

    • Dessert - 276 Kcal

      Färska jordgubbar med mascarponecréme – 2 portioner

  • Lördag - 702 Kcal

    • Frukost - 153 Kcal

      Yoghurt med hallon och granatäpple

    • Lunch - 235 Kcal

      Persisk lammgryta á la Ulrika

    • Middag - 315 Kcal

      Ugnsbakad lax med citron – 4 port

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag - 764 Kcal

    • Frukost - 6 Kcal

      Kaffe/Te

    • Lunch - 315 Kcal

      Ugnsbakad lax med citron – 4 port

    • Middag - 443 Kcal

      Hamburgare

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 45.2 gram

Fett: 49.2 gram

Protein: 63.1 gram

Energi: 743.3 kcal

  • Måndag frukost 79 Kcal

    Grapefrukt

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 1 gram

    Energi: 79 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st grapefrukt

    Gör så här

    Dela grapefrukten i två delar och njut sedan av att äta den på det sätt du vill!

    Måndag lunch 319 Kcal

    Grönsakswok med halloumiost – 2 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 23 gram

    Fett: 21 gram

    Protein: 16 gram

    Energi: 319 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 2 st morot
    • 1 st rödlök
    • 100 g halloumi
    • 0.25 st squash
    • 0.5 st röd paprika
    • 100 g sockerärtor
    • 0.5 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0 kruka färsk basilika

    Gör så här

    1. Skala moroten och löken.
    2. Skär halloumin i tärningar.
    3. Skär alla grönsaker i mindre bitar.
    4. Hetta upp en stekpanna med olivolja och woka alla ingredienser i ca 5 minuter, strö på salt och peppar.
    5. Lägg basilika på en tallrik och lägg på grönsakswoken.

    Måndag middag 367 Kcal

    Nudelsallad med mango – 2 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 40 gram

    Fett: 6 gram

    Protein: 30 gram

    Energi: 367 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 50 g glasnudlar
    • 1 st morot
    • 100 g sockerärtor
    • 0.5 st Broccolihuvud
    • 0.33 st gurka
    • 0.5 st mango
    Marinad
    • 1 tsk ingefära
    • 1 tsk sesamolja
    • 1 msk mirin
    • 1 msk ljus soja
    • 1 tsk honung
    • 1 st lime
    • 2 msk koriander
    • 1 tsk sesamfrö
    • 0 nypa chiliflakes
    • 0 salt och svartpeppar
    Topping
    • 20 g cashewnötter
    • 0 kruka färsk koriander
    • 0.5 st lime

    Gör så här

    1. Koka nudlarna enligt anvisningar på paketet.
    2. Blanda ihop alla ingredienser till marinaden.
    3. Skala och strimla morötter.
    4. Strimla sockerärtor tunt, skär broccolin och gurkan i mindre bitar.
    5. Ta bort skalet på mangon och skär i bitar.
    6. Blanda grönsakerna med nudlarna och häll över marinaden, blanda om.
    7. Toppa med cashewnötter, färsk koriander och lime.
  • Tisdag frukost 62 Kcal

    Yoghurt med bär

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 5 gram

    Fett: 3 gram

    Protein: 4 gram

    Energi: 62 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Yoghurt med bär
    • 1 dl naturell yoghurt
    • 0 hallon

    Gör så här

    Häll upp 1 del yoghurt i en skål och strössla över ca 1 dl bär. I receptet har vi skrivit hallon men det går utmärkt att byta ut mot de bär du har hemma, tex blåbär, jordgubbar, smultron eller liknande.

    Tisdag lunch 367 Kcal

    Nudelsallad med mango – 2 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 40 gram

    Fett: 6 gram

    Protein: 30 gram

    Energi: 367 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 50 g glasnudlar
    • 1 st morot
    • 100 g sockerärtor
    • 0.5 st Broccolihuvud
    • 0.33 st gurka
    • 0.5 st mango
    Marinad
    • 1 tsk ingefära
    • 1 tsk sesamolja
    • 1 msk mirin
    • 1 msk ljus soja
    • 1 tsk honung
    • 1 st lime
    • 2 msk koriander
    • 1 tsk sesamfrö
    • 0 nypa chiliflakes
    • 0 salt och svartpeppar
    Topping
    • 20 g cashewnötter
    • 0 kruka färsk koriander
    • 0.5 st lime

    Gör så här

    1. Koka nudlarna enligt anvisningar på paketet.
    2. Blanda ihop alla ingredienser till marinaden.
    3. Skala och strimla morötter.
    4. Strimla sockerärtor tunt, skär broccolin och gurkan i mindre bitar.
    5. Ta bort skalet på mangon och skär i bitar.
    6. Blanda grönsakerna med nudlarna och häll över marinaden, blanda om.
    7. Toppa med cashewnötter, färsk koriander och lime.

    Tisdag middag 184 Kcal

    Stekt ägg

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 17 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 184 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Ingredienser
    • 1 st ägg
    • 1 msk msk smör
    • 1 nypa nypa salt

    Gör så här

    1. värm upp en stekpanna
    2. klicka i smöret
    3. knäck i ägget och stek gyllene
    4. strö över lite salt
    5. välj själv om du vill behålla gulan hel eller knäcka den

     

  • Onsdag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Onsdag lunch 319 Kcal

    Grönsakswok med halloumiost – 2 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 23 gram

    Fett: 21 gram

    Protein: 16 gram

    Energi: 319 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 2 st morot
    • 1 st rödlök
    • 100 g halloumi
    • 0.25 st squash
    • 0.5 st röd paprika
    • 100 g sockerärtor
    • 0.5 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0 kruka färsk basilika

    Gör så här

    1. Skala moroten och löken.
    2. Skär halloumin i tärningar.
    3. Skär alla grönsaker i mindre bitar.
    4. Hetta upp en stekpanna med olivolja och woka alla ingredienser i ca 5 minuter, strö på salt och peppar.
    5. Lägg basilika på en tallrik och lägg på grönsakswoken.

    Onsdag middag 381 Kcal

    Kycklingröra i paprikor

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 14 gram

    Fett: 24 gram

    Protein: 32 gram

    Energi: 381 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 250 g kycklinglårfilé
    • 1 tsk olivolja
    • 0.5 st rödlök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 100 g Philadelpha grillad paprika
    • 2 st gul paprika
    Tillbehör
    • 50 g ruccola
    • 75 g cocktailtomater

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Hetta upp en stekpanna med olivolja.
    • Stek kycklingen tills den är färdig och tillsätt rödlök, vitlök, örtkrydda och Philadelphia.
    • Dela  paprikorna och gröp ur innehållet.
    • Lägg paprikorna på en plåt och fyll med kycklingröran.
    • Sätt in i ugnen i 20 minuter.
    • Toppa med några kvistar oregano och servera med rucolasallad och tomat.
  • Torsdag frukost 246 Kcal

    Lyxig GI-gröt

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 35 gram

    Fett: 7 gram

    Protein: 9 gram

    Energi: 246 kcal

    Ingredienser

    10 portioner

    Grynblandning
    • 5 dl fiberhavregryn
    • 5 dl dinkelflingor
    • 0.5 dl linfrön
    • 2.5 msk solrosfrön
    • 1.25 msk pumpakärnor
    • 20 g kokosskivor
    • 4 tsk kanel
    • 150 g torkade äppelbitar
    • 0.5 dl torkade blåbär
    • 5 st torkade aprikoser
    • 0.5 dl torkade gojibär
    Tillbehör för 1 portion
    • 1 dl havremjölk

    Gör så här

    • Blanda alla ingredienser. Hacka äppelbitar och aprikoser och lägg ner i blandningen. Förvara i en burk med tättslutande lock.

    Tillagning:

    • Lägg 1 ½ dl grynblandning i en kastrull med 3 dl vatten. Låt koka på medelvärme i 5 minuter under omrörning. Servera med havremjölk.

    Torsdag lunch 381 Kcal

    Kycklingröra i paprikor

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 14 gram

    Fett: 24 gram

    Protein: 32 gram

    Energi: 381 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 250 g kycklinglårfilé
    • 1 tsk olivolja
    • 0.5 st rödlök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 100 g Philadelpha grillad paprika
    • 2 st gul paprika
    Tillbehör
    • 50 g ruccola
    • 75 g cocktailtomater

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Hetta upp en stekpanna med olivolja.
    • Stek kycklingen tills den är färdig och tillsätt rödlök, vitlök, örtkrydda och Philadelphia.
    • Dela  paprikorna och gröp ur innehållet.
    • Lägg paprikorna på en plåt och fyll med kycklingröran.
    • Sätt in i ugnen i 20 minuter.
    • Toppa med några kvistar oregano och servera med rucolasallad och tomat.

    Torsdag middag 225 Kcal

    Kall skaldjurssallad med sjögräsnudlar – 2 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 14 gram

    Fett: 7 gram

    Protein: 25 gram

    Energi: 225 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 200 g sjögräsnudlar
    • 150 g broccoli
    • 3 dl strimlad vitkål
    • 3 dl handskalade räkor i lag
    • 0 dillkvistar
    Marinad
    • 2 tsk olivolja
    • 1 tsk limesaft
    • 1 tsk riven ingefära
    • 0.25 klyfta vitlök
    • 2 msk hackad dill
    • 1 tsk hackad röd chili
    • 0.5 dl strimlad salladslök
    • 1 msk mirin
    • 1 msk ljus soja
    • 1 tsk flytande honung
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Skölj sjögräsnudlarna. Blanda ihop marinaden i en skål.
    • Skär broccoli i buketter och blanda ner i marinaden tillsammans med sjögräsnudlar och vitkål.
    • Blanda ner hälften av skaldjuren.
    • Lägg upp i skålar och toppa med skaldjur och färsk dill.
  • Fredag frukost 36 Kcal

    Kiwi

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 7 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 1 gram

    Energi: 36 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kiwi
    • 1 st kiwi

    Gör så här

    Dela kiwin och ät den med sked

    Fredag lunch 255 Kcal

    Skinkomelett

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 2 gram

    Fett: 18 gram

    Protein: 22 gram

    Energi: 255 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk tsk smör
    • 25 g rökt skinka
    • 0.25 st röd paprika

    Gör så här

    • Knäck äggen i en skål. Hetta upp en stekpanna med smör och häll i äggsmeten.
    • Krydda med salt och peppar.
    • Låt steka någon minut, lägg på skinka när omeletten börjar stelna.
    • Lägg upp på en tallrik och vik ihop. Hacka paprikan och toppa med den hackade paprikan!

    Fredag middag 235 Kcal

    Persisk lammgryta á la Ulrika

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 31 gram

    Fett: 44 gram

    Protein: 57 gram

    Energi: 235 kcal

    Ingredienser

    6 portioner

    Innehåll
    • 2 st gul lök
    • 4 klyfta vitlök
    • 1.5 st chilifrukter
    • 3 msk msk smör
    • 1.75 kg lammkött
    • 6 tsk riven ingefära
    • 0 salt och svartpeppar
    • 6 tsk kardemumma
    • 3 tsk kanel
    • 2 msk curry
    • 200 g krossade tomater
    • 3 dl dl vatten
    • 2 msk ketjap manis
    • 1 st köttbuljongtärning
    • 15 st torkade aprikoser
    • 2 st kanelstång
    • 10 st kardemummakapsel
    • 1 st salladslök
    • 2 styck tomat
    • 1 kruka färsk koriander
    Tillbehör
    • 1.5 dl naturell yoghurt
    • 0 msk pistagenötter
    • 6 msk gula russin
    • 6 msk ajvar relish
    • 6 st pepperoni

    Gör så här

    1. Skala och skiva löken, finhacka vitlök och chili.
    2. Hetta upp en stekpanna med smör och stek kött, lök, vitlök, chili och ingefära i omgångar.
    3. Lägg i en stor järngryta.
    4. Vid stekning, krydda med salt, peppar, malen kanel, malen kardemumma och curry.
    5. Tillsätt krossade tomater, vatten, buljongtärning, aprikoser, kanelstång och kardemummakapslar.
    6. Strimla salladslök och koriander och lägg ner i grytan.
    7. Koka grytan i 1,5 timme.
    8. Smaka av med kryddor och toppa med hackade tomater.
    9. Servera med yoghurt, pistagenötter, russin, ajvar relish och pepperoni

    Fredag dessert 276 Kcal

    Färska jordgubbar med mascarponecréme – 2 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 12 gram

    Fett: 24 gram

    Protein: 4 gram

    Energi: 276 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 75 g mascarponeost
    • 0.5 dl grädde
    • 1 msk msk sukrin melis
    • 0.25 tsk vaniljpulver
    • 250 g jordgubbar (färska)

    Gör så här

    • Lägg mascarpone i en skål. Vispa grädde med sukrin melis och vaniljpulver och blanda ner i skålen med mascarpone. Servera med färsk jordgubbar.
  • Lördag frukost 153 Kcal

    Yoghurt med hallon och granatäpple

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 15 gram

    Fett: 5 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 153 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1.5 dl naturell yoghurt
    • 0.5 st granatäpple
    • 1 dl hallon (färska)

    Gör så här

    • Häll upp yoghurt i en skål.
    • Gröp ur kärnorna från granatäpplet och lägg över yoghurten.
    • Toppa med hallon.

    Lördag lunch 235 Kcal

    Persisk lammgryta á la Ulrika

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 31 gram

    Fett: 44 gram

    Protein: 57 gram

    Energi: 235 kcal

    Ingredienser

    6 portioner

    Innehåll
    • 2 st gul lök
    • 4 klyfta vitlök
    • 1.5 st chilifrukter
    • 3 msk msk smör
    • 1.75 kg lammkött
    • 6 tsk riven ingefära
    • 0 salt och svartpeppar
    • 6 tsk kardemumma
    • 3 tsk kanel
    • 2 msk curry
    • 200 g krossade tomater
    • 3 dl dl vatten
    • 2 msk ketjap manis
    • 1 st köttbuljongtärning
    • 15 st torkade aprikoser
    • 2 st kanelstång
    • 10 st kardemummakapsel
    • 1 st salladslök
    • 2 styck tomat
    • 1 kruka färsk koriander
    Tillbehör
    • 1.5 dl naturell yoghurt
    • 0 msk pistagenötter
    • 6 msk gula russin
    • 6 msk ajvar relish
    • 6 st pepperoni

    Gör så här

    1. Skala och skiva löken, finhacka vitlök och chili.
    2. Hetta upp en stekpanna med smör och stek kött, lök, vitlök, chili och ingefära i omgångar.
    3. Lägg i en stor järngryta.
    4. Vid stekning, krydda med salt, peppar, malen kanel, malen kardemumma och curry.
    5. Tillsätt krossade tomater, vatten, buljongtärning, aprikoser, kanelstång och kardemummakapslar.
    6. Strimla salladslök och koriander och lägg ner i grytan.
    7. Koka grytan i 1,5 timme.
    8. Smaka av med kryddor och toppa med hackade tomater.
    9. Servera med yoghurt, pistagenötter, russin, ajvar relish och pepperoni

    Lördag middag 315 Kcal

    Ugnsbakad lax med citron – 4 port

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 2 gram

    Fett: 22 gram

    Protein: 27 gram

    Energi: 315 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 600 g laxfilé
    • 1 st citron
    • 1 msk olivolja
    • 0 nypa chiliflakes
    • 0 salt och citonpeppar
    • 0 msk gräslök

    Gör så här

    1. Sätt ugnen på 175°C.
    2. Lägg laxfilén i en ugnsfast form.
    3. Pressa saften från ½ citron över laxen och ringla över olivolja.
    4. Krydda med chiliflakes, salt och citronpeppar och ugnsbaka i mitten av ugnen i ca 30 minuter.
    5. Garnera med resten av citronen och strö över färsk, hackad gräslök.
  • Söndag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Söndag lunch 315 Kcal

    Ugnsbakad lax med citron – 4 port

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 2 gram

    Fett: 22 gram

    Protein: 27 gram

    Energi: 315 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 600 g laxfilé
    • 1 st citron
    • 1 msk olivolja
    • 0 nypa chiliflakes
    • 0 salt och citonpeppar
    • 0 msk gräslök

    Gör så här

    1. Sätt ugnen på 175°C.
    2. Lägg laxfilén i en ugnsfast form.
    3. Pressa saften från ½ citron över laxen och ringla över olivolja.
    4. Krydda med chiliflakes, salt och citronpeppar och ugnsbaka i mitten av ugnen i ca 30 minuter.
    5. Garnera med resten av citronen och strö över färsk, hackad gräslök.

    Söndag middag 443 Kcal

    Hamburgare

    Näringsvärden

    Kolhydrater: -7 gram

    Fett: 32 gram

    Protein: 38 gram

    Energi: 443 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 175 g nötfärs
    • 1 krm grillkrydda
    • 0 salt och svartpeppar
    • 5 g smör
    • 20 g bacon
    • 3 st lökring
    • 1 skiva skiva ost
    • 2 st salladsblad
    Tillbehör
    • 1 msk hamburgerdressing

    Gör så här

    1. Lägg färsen i en skål och blanda ner grillkrydda, salt och peppar.
    2. Forma till biffar och stek i stekpanna med lite smör, ca 10 minuter.
    3. Lägg ner skivor av bacon och lökringar och stek några minuter.
    4. Lägg på en ostskiva på hamburgaren.
    5. Fördela salladsblad på en stor tallrik.
    6. Lägg en hamburgare på varje salladsblad.
    7. Lägg på bacon och lök.
    8. Skiva tomaten och lägg på hamburgarna.
    9. Servera med en färdig dressing.
Frukt/grönt
  • 1 st grapefrukt
  • 6 st morot
  • 3 st rödlök
  • 0.5 st squash
  • 1.25 st röd paprika
  • 400 g sockerärtor
  • färsk basilika
  • 1 st Broccolihuvud
  • 0.66 st gurka
  • 1 st mango
  • 2 tsk ingefära
  • 3 st lime
  • 4 msk koriander
  • hallon
  • 10.25 klyfta vitlök
  • 4 st gul paprika
  • 100 g ruccola
  • 150 g cocktailtomater
  • 150 g broccoli
  • 3 dl strimlad vitkål
  • dillkvistar
  • 1 tsk limesaft
  • 13 tsk riven ingefära
  • 2 msk hackad dill
  • 1 tsk hackad röd chili
  • 0.5 dl strimlad salladslök
  • 1 st kiwi
  • 3 st chilifrukter
  • 2 st salladslök
  • 4 styck tomat
  • 250 g jordgubbar (färska)
  • 0.5 st granatäpple
  • 1 dl hallon (färska)
  • 2 st citron
  • gräslök
  • 3 st lökring
  • 2 st salladsblad
Mejeri
  • 200 g halloumi
  • 5.5 dl naturell yoghurt
  • 7 msk msk smör
  • 200 g Philadelpha grillad paprika
  • 1 dl havremjölk
  • 1 tsk tsk smör
  • 75 g mascarponeost
  • 0.5 dl grädde
  • 5 g smör
  • 1 skiva skiva ost
Torrvaror
  • 3 msk olivolja
  • 100 g glasnudlar
  • 2 tsk sesamolja
  • 2 tsk honung
  • 2 tsk sesamfrö
  • 40 g cashewnötter
  • 6 dl kaffe
  • 4 tsk olivolja
  • 5 dl fiberhavregryn
  • 5 dl dinkelflingor
  • 0.5 dl linfrön
  • 2.5 msk solrosfrön
  • 1.25 msk pumpakärnor
  • 20 g kokosskivor
  • 150 g torkade äppelbitar
  • 0.5 dl torkade blåbär
  • 35 st torkade aprikoser
  • 0.5 dl torkade gojibär
  • 200 g sjögräsnudlar
  • 400 g krossade tomater
  • pistagenötter
  • 12 msk gula russin
  • 1 msk msk sukrin melis
Kryddor/smaksättare
  • salt och svartpeppar
  • 3 msk mirin
  • 3 msk ljus soja
  • chiliflakes
  • 2 kruka färsk koriander
  • 1 nypa nypa salt
  • 2 tsk örtagårdskrydda
  • 10 tsk kanel
  • 12 tsk kardemumma
  • 4 msk curry
  • 4 msk ketjap manis
  • 2 st köttbuljongtärning
  • 4 st kanelstång
  • 20 st kardemummakapsel
  • 12 msk ajvar relish
  • 0.25 tsk vaniljpulver
  • salt och citonpeppar
  • 1 krm grillkrydda
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 3 st ägg
  • 500 g kycklinglårfilé
  • 3 dl handskalade räkor i lag
  • 25 g rökt skinka
  • 3.5 kg lammkött
  • 12 st pepperoni
  • 1200 g laxfilé
  • 175 g nötfärs
  • 20 g bacon
Övrigt
  • 1 tsk flytande honung
  • 6 dl dl vatten
  • 1 msk hamburgerdressing
  • 4 st gul lök

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!