Main navigation

Ulrikas Hälsoresor

Välkommen att följa med på Ulrikas hälsoresor!

 

Playa del Palma, Mallorca

3 - 10 mars 2018 - Boka här
Årets skönaste resa!

Skönhetsboosta dig själv eller ta med dina vänninor, kollegor eller varför inte din dotter för att få en boost inifrån och ut. Den 3-10 mars åker vi till Palma och fyller hela veckan med möjligheter för att du ska bli ditt vackraste jag.

Vi har samlat skönhetsexperter inom flertalet områden för att ge dig fördjupade kunskaper från topp till tå. Varje morgon startas med ”Morning GLOW” där nya skönare morgon-
rutiner skapas och därefter bygger vi upp ditt personliga GLOW allt eftersom dagarna går.

Du kommer hem som ditt vackraste jag med ett nytt pass i fickan, ditt personliga
”Beauty Passport”. Här kommer du under veckan fylla på med tips över hur du skapar skönhetsflow i ditt liv, hur du får lockar som rockar hela festen, vilka kläder som passar din kroppstyp, vilka personliga yogaövningar som ger dig den snyggaste hållningen och mycket mer. Med oss på resan har vi även kostexpert Ulrika Davidsson som ger dig ett Cleansingprogram på 15 dagar så att du även kan boosta din insida på bästa sätt.

Så…om du, du och dina vänninor/kollegor, du och din dotter eller hela kvarterets kvinnor vill skönhetsboosta er själva inför våren. Då är det dags att boka in er på årets skönaste resa…

”DEN STORA SKÖNHETSRESAN”

Utöver alla planerade skönhetsaktiviteter kommer det att finnas tid över till egna aktiviteter. Hotellet som vi bor på har alla träningsfaciliteter som simbassäng, cyklar, gym mm.

När: 3-10 mars
Var: Sunprime Waterfront, Palma, Mallorca
Avresa från: Arlanda

Priser per person för 7 dagar:
* Del i dubbelrum 15 995 :-
* Enkelrum 17 995 :-

Boka tidigt rabatt innan 15 november!
Ange koden ”mittvackrajag” vid bokning, så får du 1000 kr rabatt!

Detta ingår i priset:
• Flyg tur och retur
• Transfer från och till flygplatsen
• Boende med halvpension (frukost & middag)
• Föreläsningar, workshop, beautylounge med skönhetsexperter och Ulrika Davidsson
• Morgonyoga
• Ditt personliga Beauty Passport
• En goodiebag fylld av skönhetsprodukter

Betalningsinformation:
4000 kr betalas direkt vid anmälan. Resterande betalning ska vara oss tillhanda 2 månader före avresa. Du kommer då att få ett mejl med resterande betalningsinformation. Vill du avboka din resa efter 2017-11-24 återbetalas inte anmälningsavgiften på 4000 kr. Senast datum för avbokning är 2017-12-15.
Avbokningen måste göras skriftligt via mejl till oss till info@ulrikadavidsson.se och du måste se till att få en bekräftelse på din avbokning.

Resan arrangeras av Joyride.
Bilder från Vings hemsida.

Läs mer!