Ulrikas Hälsoresor

Välkommen att följa med på Ulrikas hälsoresor!

 

Smaka på Portugal med Ulrika – vårens Kickstartsresa!

Receptbild

Kickstarta våren 2019 och följ med kostrådgivare Ulrika Davidsson till ett av Europas populäraste resmål, Portugal. Tillsammans med lokalbefolkning och Ulrika får vi smaka på Portugals vackert dramatiska natur, gamla ursprungliga städer och genuin portugisisk mat. Det blir en smakupplevelse som du sent kommer att glömma. Ulrika delar med sig av hur du kan leva hälsosamt men samtidigt äta god och nyttig mat. Vi väcker kroppen med pulshöjning eller välgörande yoga för hela kroppen. Även själen kommer att få en kickstart under resan då vi släpper loss i dans med den otroligt populära dansläraren Emma Nilsson de Macedo som bland annat varit dansare till Prince.

Vi åker till ett av Europas mest populära resmål, Portugal och tar oss till tvillingstäderna Estoril och Cascais som ligger ca en halvtimmes bilfärd väster om Lissabon. Vi kommer att bo på Hotel Inglaterra som ligger vackert beläget med fantastisk utsikt över havet. Faktiskt samma hotell som Benjamin Ingrosso bodde på under Eurovision Song Contest.

Vi är övertygade att du kommer hem med massor av härliga upplevelser som kickstartar både din kropp och själ.

PROGRAM

24 april

Avresa från Stockholm eller Köpenhamn med ankomst till Lissabon. Vi får en första smak på Lissabon, Cascais och Estoril.

25 april

Vi börjar vår morgon med träning och yoga. Ulrika Davidsson guidar oss i hur vi kickstartar våren med hjälp av kosten.  På eftermiddagen får vi smaka på Portugal i form av Fado, oliv- vinprovning och släpper sedan loss endorfinerna med dans.

26 april

Vi åker till Sintra, en sagovärld djupt inne i bergen. Vi vandrar bland dimhöljda berg, klara bäckar och frodig växtlighet. Vi besöker även Sintras charmiga gamla stadsdel som är med på UNESCOS världsarvslista. Vi stannar kvar i omnejden för att fortsätta smaka på Portugal genom en avsmakningsmeny med en underbar omgivning.

27 april

Vi kickstartar morgonen med träning för att sedan möta kvinnoentrepenörer som coachar oss i att inte stanna där vi är utan ta nya steg.

Du får tid för att på egen hand upptäcka mer av det du önskar för att sedan åka det mysiga tåget längs kusten till Lissabon. Här väntar vår lokala guide som visar oss Lissabons dolda kvarter där vi avslutar dagen med gemensam middag i Lissabon.

28 april

Vi startar dagen med morgonyoga och fortsätter därefter våra lärdomar om en hälsosam livsstil. Dansar sedan loss till sköna toner och njuter av de sista timmarna i mysiga Estoril / Cascais innan vi för denna gång ”Smakat klart” på Portugal.

I PRISET INGÅR

 • Flygresa Stockholm – Lissabon t/r  alternativt flygresa Köpenhamn / Lissabon t/r
 • Bagage 23 kg
 • Flygplatstransfers i Portugal
 • 4 nätter på 4-stjärniga Hotel Inglaterra i Estoril
 • Frukost alla dagar
 • 5 måltider varav en avsmakningsmeny inkl. dryck
 • Välkomstdrink i Christo Ray
 • Guidad tur i Lissabon
 • Utflykt och vandring i Sintra
 • Smaka på Portugal, Oliv-vinprovning, föreläsning om Portugal, FADO (sång)
 • Yoga och Powerwalk enligt schema
 • Danspass
 • Tre föreläsningar med Ulrika Davidsson
 • En föreläsning med kvinnoentrepenörer.

HOTEL

HOTEL INGLATERRA

Rua do Porto, nº 1, Estoril 2765-271 Portugal

Vårt hotell ligger i Estoril som ligger ca 30 min väster om Lissabon. Det är ett ljuvligt hotell med en härlig utsikt över havet och med närhet till mysiga restauranger. Rummen är eleganta och på hotellet finns även pool och SPA. På hotellet kommer flertalet av våra aktiviteter att äga rum.

LÄS MER OCH BOKA DIN PLATS HÄR

Läs mer!