Jag har ganska fullt upp med allt runt 5:2 dieten just nu och har intervjuer varje dag som tar mycket tid. Det skrivs ju om denna diet överallt nu och självaste Michael Mosley (uppfinnaren av 5:2 dieten)var ju i Sverige igår. Jag har hans bok och tycker att den är informativ men kanske inte så inspirerande men det beror på att jag gärna vill se matbilder och få tips om bra recept – tur att detta finns i min bok som faktiskt kommer snart! Den 16 september släpps den och det är mindre än två veckor. Går att beställa här: www.adlibris.se

I går låg den faktiskt 1:a på topplistan 🙂

IMG_8786

I dag har jag träffat min PT Malin Schulz och vi har tränat i hop – det är en sådan glädje att träna med henne! Vi har kört ett styrkepass och i morgon kommer träningsvärken. Malin testar också 5:2 dieten och hon gör det för att se hur den fungerar med hård träning vilket är spännande tycker jag. Hon har bara kört i 3 veckor men märker bra träningsresultat redan.

När jag tränar lite tuffare pass, som idag väljer jag att inte ha mina fastedagar. Jag upplever det för tufft för kroppen och jag har inte samma ork. Istället tränar jag på de dagar jag äter en vanlig lågkolhydratskost och det fungerar fint för mig. Hur gör ni?

IMG_8789