I dag har jag hållit i 2 kurser på ett företag och började redan 9 i morse med att väga och mäta 15 kunder och höll ett föredrag mellan 11-12. En liten paus innan det var dags för 27 nya att mäta, väga och föreläsa för. Klar kl, 17 och åkte hem, svidade om och sprang en underbar löptur längs Edviken med min vovve. När jag kom  hem var jag vrålhungrig så jag fixade en snabb rätt på 5 minuter:

“Ruccalasallad med snabbfräst tacofärs med halloumi”

Lägg ruccola på en tallrik. Hetta upp en stekpanna med olja och bryn 100 g färs i pannan. Strö på lite tacokrydda och lägg i lite rödlök och skivad halloumi. Låt steka några minuter. Lägg färsen på ruccolasalladen och toppa med lite soltorkad tomat och kanske lite pesto – smakade jättegott!

Nu sitter jag och svarar på alla mail jag får…bara i dag har jag räknat till 25 st…Trött vill sova…