Varje år står jag på en marknad i Ronehamn på södra Gotland och det var i går. Där säljer jag hemgjord müsli, mina böcker och en massa GI sallader och matiga dinkelmackor. I går slog det rekord i besökare och jag sålde slut på precis allt jag hade med mig. Detta evenemang har smittat av sig på mina barn och numer har Ebba (min dotter) ett café stånd med onyttigheter och jag ett hälsostånd. I mitt stånd hjälper Jonas min (min son) och han var så duktig i går och till stor hjälp. Det är kul när man kan inspirera barnen till företagande och att de tycker att det är kul.

Jag sålde bland annat en müsli som blev urgod – jag rostade som vanligt mina gryn i ugnen med rapsolja och vatten men denna gång tillsatte jag rivet apelsinskal, apelsinsaft, kokosflingor och vaniljpulver och det var gott! Blandade också i cashew och lite torkad frukt. En perfekt müsli på sommaren med naturell yoghurt!

Hälsningar Ulrika