I veckan som har varit har jag medverkat i två intervjuer om hälsa. Den ena sändes på Expressens program PRIME TIME i onsdagskväll med en intervju om de kostplaner jag arbetar med: LCHF, GI, DETOX och 5:2 DIETEN.

Ulrika Davidsson Expressen tv

Här kan ni se klippet: http://www.expressen.se/tv/nyheter/primetime/har-ar-nya-superdieten—52-och-lchf/

Skärmavbild 2013-10-10 kl. 12.29.42

Den andra intervjun jag har medverkat i är med Studio 12 och där handlade om att vi inte kan lita på kaloriinnehållet i den färdiga maten vi köper! Det är under all kritik tycker jag  och detta måste bli en ändring på. Om jag köper en förpackning av en färdig rätt så är det oerhört viktigt att jag vet vad den innehåller men också hur mycket kalorier den innehåller – hur ska jag annars kunna hålla koll på mina kalorier när jag gör 5:2 dieten tänker jag? Skäms, framför allt Gooh! där kaloriinnehållet var mycket mer än som angavs – 44% mer!!!  Här kan ni se hela klippet: http://www.efn.se/2013/10/03/lita-inte-pa-fardigmaten/

Ulrika Davidsson Studio12