I torsdags träffade jag Christian och Hans som arbetar på Caperio och jag ska berätta en liten historia som är helt sann…

Caperio hälsosatsning

Jag träffade dessa herrar för 1 månad sedan på en fest på Operaterassen. Caperio har en årlig fest och jag är inbjuden för att jag har jobbat periodvis med hälsosatsningar på företaget. Då kom Christian fram till mig (vi har träffats förr) och han var förtvivlad för att han hade gått upp i vikt. Ja, det syntes och dessutom såg han mycket äldre ut än han gjorde förr (kanske inte så konstigt för det var något år sedan vi sågs).

– Jag vill gå ner 17 kilo till sommaren! utropade han…

– Ok, då ses vi nästa fredag den 24 jan och jag ska sätta dig på Kickstart blev mitt svar.

Så blev det och det blev dubbla herrar som jag coachade den dagen. Bägge ville gå ner i vikt och fort skulle det gå. Jag visade dem min bok “Kickstart med Ulrika” och gjorde följande plan för dem: Vattenfasta 4 dagar + Korta Kickstarten 14 dagar.

När jag kom i torsdags var det helt nya killar framför mig och det var en fröjd att se hur glada de var, hur pigga de kände sig och hör och häpna hade Christian tappat 9 kg och Hans 8 kilo! De var förvånade hur lätt det hade gått att följa programmen och förvånade att de hade tappat så mycket i vikt. Hans hade en helt ny figur på 18 dagar… Dessutom kan jag säga att Christian såg flera år yngre ut och var så fräsch. det är ju helt klart så att kosten påverkar oss väldigt mycket, inte bara fokus på vikten…

Ja, det är så man börjar lägga om sin livsstil – en riktig Kickstart för att öka motivationen. Nu ska de fortsätta med Långa Kickstarten och jag ska träffa herrarna om 3 veckor igen. Då är målet att de ska ha gått ner 4 kilo till. Återkommer om deras resultat.

- 23 kilo

Jag kan inte låta bli att berätta om en annan kille som jag träffade när jag var på Caperio sist och det var Niklas. Jag coachade honom för 4-5 år sedan och han gick ner mycket i vikt. Det roliga var att träffa honom och se att han fortfarande lever efter mina kostråd och dessutom tränar – 23 kilo minus och hur snygg som helst.

Behöver jag skriva att jag har ett roligt jobb?