Jag är precis hemkommen från Palma och är överlycklig för jag har köpt lägenhet i Santa Catalina… En gammal lägenhet som är helt nyrenoverad och det kommer att bli ett perfekt ställe för mig och min familj att resa till under höst/vinter och vår.

3

18

IMG_5675Min förälskelse startade för några år sedan när jag började resa till Palma med tidningen Tara som både var under våren och hösten. Sedan, för ett år sedan bodde jag på Hotel Tres som ligger i Gamla Stan i en vecka – då träffade jag Svenn som är hotelldirektör och då kunde jag inte låta bli att föreslå ett restaurangkoncept för dem med smörrebröd och hälsosallader. Sagt och gjort så åkte jag lite fram och tillbaka till Palma under början av detta år för att lära upp  den spanska personalen och vi öppnade detta svenska koncept i mars. Nu var jag tillbaka i veckan och det är en fröjd att se hur bra det har blivit! Kommer ni till Palma så besök Tres, antingen för att bo där eller bara gå in på innergården och njut av en god lunch. Hälsa från mig…

 

 

 

IMG_0633 IMG_0706

IMG_5740   IMG_5734 IMG_0630

Denna gång när jag var nere så tog jag med mig min mammagrupp och de blev lika förtjusta i Mallorca och Palma som jag! Jag hade bokat visningar för att titta på lite lägenheter och såg på ett flertal i Palma utan att hitta vad jag sökte. Sista dagen innan jag skulle åka tittade jag på en sista lägenhet och den var verkligen fin så jag tog beslutet att köpa den på stående fot – ibland går det fort!

IMG_0706

IMG_0766