Dagarna flyter på här på Gotland och jag har mycket att göra med byggandet av restaurangen, rensa ogräs i rabatter och fixar med det nya huset! Jag åker också båten mellan Gotland och fastlandet och marknadsför mina maträtter som nu finns ombord. Läste på www.kostdoktorn.se om när Andreas Eenfeldt åkte sist och blev glad för att det fanns LCHF rätter!

Ibland tar jag lite pauser och åker till stranden och läser Anna Janssons nya deckare som är bra!

Om sommaren är jag väldigt hälsosam, då finns det liksom hur mycket tid som helst att träna och vara ute, laga nyttiga måltider och baka hälsosamt. Hur gör ni?

Jag lagar mat med råvaror från trädgårdslandet just nu -äter rädisor, spenat och sallad varje dag. I går gjorde jag en god rödbetssallad med chévre och härliga jordgubbssmoothies!

Glöm inte att köpa LCHF bilagan med Expressen som sälj mellan tis – lör denna vecka!

Hälsningar Ulrika