Jag skickar en hälsning till alla som läser min blogg här från ett insnöat Rone… Underbart vackert här men blåsigt och kallt! Det gör inget för jag har allt jag behöver här i stugan… härlig julmat, goda drycker, massor med paket till mig och familjen och nu är är klart för att fira jul!

hundar 113 hundar 084

 

hundar 086

När jag kom i fredagseftermiddag var jag ute en sväng i ladugården för att se hur långt bygget hade kommit och det var verkligen roligt att se. Nu är hela ladugården putsad, målad och klar och det är dags för att sätt in showköken!

hundar 081 hundar 093

Vi var ute och hämtade en gran i vår egen skog och nu är den klädd… I går gjorde jag lussebullar och kola (ej så GI aktigt men 1 bulle och några kolor är ok tycker jag)…

hundar 088 hundar 078

Nu har jag satt på mig träningskläder och ska ut och springa en sväng med vovven innan det är dags att njuta av årets julbord!

GOD JUL TILL ER ALLA!