I helgen åkte jag och min man till Gotland och spenderade helgen i Rone där vårt andra hem är… Det är så skön tillvaro där och så annorlunda mot Stockholm – I LOVE IT!

Getor

Jag hade möte med Destination Gotland på färjan till Visby och vi pratade om hur vi kan utveckla “Ulrikas Val” under 2014 – så spännande! Jag provade förstås min egen mat och det var verkligen gott! Goda sallader och bra varm mat för så väl GI och LCHF – tänk att bli erbjuden citronmarinerad broccoli till fisken, kycklingen eller köttet på dagens – så bra!

Ulrikas Val Destination Gotland

Ulrikas Val LCHF

Jag tog det lugnt i helgen och pysslade på gården, i restaurangen och tog långa promenader. Mys framför brasan med bra bok och film samt god mat och gott vin!

Höstäpplen Naturresarvatet Lamm Rone

Ost och vin IMG_9638