I går var den en lite stressig dag för jag var hos frisören i flera timmar, plåtade en bild på mig i ett kök och sedan skulle jag packa för landet. Så här blev dagen:

Frukost: Grön smoothie med 1 dl färska myntablad, 4 plommon, 1/3 squash, några nävar spenat och 1 lime – den blev mycket syrlig och god!

Lunch: 2 kokta ägg med majonnäs, lite getost och nötpastrami

Middag: Ceasarsallad med sallad, avokado, parmesan, majskyckling, champinjoner, bacon, rödlök och gurka + Ceasardressing (Lallerstedts) (SÅ GOD!!!!)

Sedan skulle jag göra en kvällsdrink men den var odrickbar! Blandade i rödbetsblast, broccoli, selleri, morotsblast, banan, paprika men den var helt fruktansvärd….Ibland blir det inte bra! Orkade inte göra någon ny så det blev bara en kopp te…

I dag åkte jag till landet i Nora och packade förstås med min Vitamix – ett måste för mig nu. På väg till landet sköpte jag ett enormt kravmärkt broccolihuvud – helt fantastiskt! Får se vad jag ska göra med den.