Tillbaka till menyerna

Vecka 8 2023

Här skapar du ett kostschema som bygger på 5:2. Grunden är att du har två fastedagar/vecka när du äter markant färre kalorier än övriga dagar. Detta gör att kroppens förbränning kickar igång och du därmed går ner i vikt.

  • Måndag - 858 Kcal

    • Frukost - 79 Kcal

      Grapefrukt

    • Lunch - 376 Kcal

      Pastramisallad

    • Middag - 403 Kcal

      Risnudlar med karréspett

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag - 1913 Kcal

    • Frukost - 241 Kcal

      Ägghack med gräslök

    • Lunch - 352 Kcal

      Tonfiskröra i salladsblad med äpple

    • Middag - 646 Kcal

      Basilikaköttbullar med haricots verts

    • Mellanmål

    • Dessert - 674 Kcal

      LCHF Semlor

  • Onsdag - 841 Kcal

    • Frukost - 79 Kcal

      Grapefrukt

    • Lunch - 329 Kcal

      pumpasoppa

      Pumpasoppa med lammkorv och/eller halloumi

    • Middag - 433 Kcal

      Rödbetssallad med halloumi

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag - 1568 Kcal

    • Frukost - 494 Kcal

      Äggplättar

    • Lunch - 196 Kcal

      Grön ärtsoppa med potatis

    • Middag - 878 Kcal

      Grekisk paj med köttfärs och ajvar

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag - 241 Kcal

    • Frukost - 241 Kcal

      Ägghack med gräslök

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 51.5 gram

Fett: 71.6 gram

Protein: 55 gram

Energi: 1084 kcal

  • Måndag frukost 79 Kcal

    Grapefrukt

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 1 gram

    Energi: 79 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st grapefrukt

    Gör så här

    Dela grapefrukten i två delar och njut sedan av att äta den på det sätt du vill!

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st grapefrukt

    Måndag lunch 376 Kcal

    Pastramisallad

    Lite smått och gott i en skål - perfekt till en god lunch eller fredagskväll framför tv:n.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 20 gram

    Protein: 28 gram

    Energi: 376 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 200 g Borlottibönor
    • 0.5 msk tapenade
    • 1 msk färsk basilika
    • 0 salt och svartpeppar
    • 75 g mozarella
    • 100 g cocktailtomater
    • 40 g blandad sallad
    • 50 g lufttorkad skinka
    • 40 g salami
    • 50 g kalkonpastrami

    Gör så här

    • Skölj bönorna ordentligt och lägg i en skål.
    • Blanda med tapenade och basilika.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Skär mozzarellan i tärningar och dela tomaterna.
    • Lägg sallad på ett stort fat.
    • Toppa med bönsalladen, mozzarella och tomater.
    • Fördela skinka, salami och pastrami runt om.

     

     

    Ingredienser

    2 portioner

    • 200 g Borlottibönor
    • 0.5 msk tapenade
    • 1 msk färsk basilika
    • 0 salt och svartpeppar
    • 75 g mozarella
    • 100 g cocktailtomater
    • 40 g blandad sallad
    • 50 g lufttorkad skinka
    • 40 g salami
    • 50 g kalkonpastrami

    Måndag middag 403 Kcal

    Risnudlar med karréspett

    Karréspett med en god marinad på. Servera spetten med risnudlar till!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 36 gram

    Fett: 16 gram

    Protein: 29 gram

    Energi: 403 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 40 g risnudlar
    • 4 st träspett
    • 250 g fläskkarré
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 1 msk färsk ingefära
    • 40 g sockerärtor
    • 1 st salladslök
    • 1 st morot
    • 0 salt och vitpeppar
    • 0.5 kruka färsk koriander
    Marinad
    • 1 tsk sesamfrö
    • 1 msk ketjap manis
    • 1 tsk sesamolja

    Gör så här

    • Gör först marinaden genom att blanda alla ingredienser i en liten skål.
    • Koka risnudlarna enligt förpackningen, ca 3 minuter i lättsaltat vatten.
    • Häll av vattnet och lägg nudarna i en skål.
    • Häll över hälften av marinaden och blanda om.
    • Blötlägg spetten.
    • Skär köttet i mindre bitar och lägg ner den resterande marinaden.
    • Tillsätt riven vitlök och ingefära och blanda om.
    • Sätt ugnen på grill, ca 225 grader.
    • Trä upp köttet på spetten och grilla i ugnen i ca 20 minuter.
    • Strimla sockerärtor, salladslök och moroten.
    • Blanda ner i nudlarna.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Strö på färsk koriander och lägg upp på tallrikar.
    • Fördela spetten över och servera direkt.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 40 g risnudlar
    • 4 st träspett
    • 250 g fläskkarré
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 1 msk färsk ingefära
    • 40 g sockerärtor
    • 1 st salladslök
    • 1 st morot
    • 0 salt och vitpeppar
    • 0.5 kruka färsk koriander
    Marinad
    • 1 tsk sesamfrö
    • 1 msk ketjap manis
    • 1 tsk sesamolja
  • Tisdag frukost 241 Kcal

    Ägghack med gräslök

    Krämig ägghack med gräslök som serveras på salladsblad.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 6 gram

    Fett: 19 gram

    Protein: 16 gram

    Energi: 241 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 0.5 msk majonnäs
    • 0.5 msk gräslök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 3 st salladsblad

    Gör så här

    • Koka äggen i 7 minuter och spola av dem i kallt vatten.
    • Skala och hacka äggen och blanda den med majonnäs.
    • Vänd ner gräslök och smaka av med salt och peppar.
    • Servera på salladsblad.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 0.5 msk majonnäs
    • 0.5 msk gräslök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 3 st salladsblad

    Tisdag lunch 352 Kcal

    Tonfiskröra i salladsblad med äpple

    Variera denna rätt med att byta ut äpplet mot annan frukt du gillar!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 18 gram

    Fett: 17 gram

    Protein: 21 gram

    Energi: 352 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 150 g tonfisk i vatten
    • 1 st grönt äpple
    • 1.5 st röd paprika
    • 10 cm purjolök
    • 2 msk majonnäs
    • 0.5 dl gräddfil
    • 0.5 msk malen curry
    • 0 salt och svartpeppar
    • 4 blad romansallad

    Gör så här

    • Häll av tonfisken och lägg i en skål.
    • Tärna äpple, paprika och strimla purjolöken.
    • Blanda ihop alla ingredienser och smaka av med salt och svartpeppar.
    • Servera tonfiskröran i salladsblad.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 150 g tonfisk i vatten
    • 1 st grönt äpple
    • 1.5 st röd paprika
    • 10 cm purjolök
    • 2 msk majonnäs
    • 0.5 dl gräddfil
    • 0.5 msk malen curry
    • 0 salt och svartpeppar
    • 4 blad romansallad

    Tisdag middag 646 Kcal

    Basilikaköttbullar med haricots verts

    En enkel maträtt att tillaga som även är gott till matlådor! Laga en extra portion och ha till lunch dagen efter.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 52 gram

    Protein: 34 gram

    Energi: 646 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 600 g köttfärs
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk torkad basilika
    • 1 st ägg
    • 0.5 dl grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 msk smör
    • 1 dl vatten
    • 2 dl grädde
    • 1 msk kalvfond
    • 1 tsk torkad basilika
    • 150 g haricots verts
    • 150 g grön sparris
    • 3 styck tomat
    • 200 g grönsallad
    • 1 msk bladpersilja

    Gör så här

    • Lägg köttfärsen i en bunke.
    • Skala och finhacka vitlöken.
    • Tillsätt vitlök, basilika, ägg och grädde och krydda med salt och svartpeppar.
    • Blanda färsen och forma till bollar.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttbullarna runt om några minuter.
    • Tillsätt vatten, grädde, kalvfond och basilika och låt köttbullarna kokas klara i stekpannan.
    • Tillsätt sedan haricots verts och sparris och låt koka några minuter.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Fördela grönsallad och tomater på fyra tallrikar och toppa med köttbullarna och grönsakerna.
    • Häll såsen över och dekorera med persilja

    Ingredienser

    4 portioner

    • 600 g köttfärs
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk torkad basilika
    • 1 st ägg
    • 0.5 dl grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 msk smör
    • 1 dl vatten
    • 2 dl grädde
    • 1 msk kalvfond
    • 1 tsk torkad basilika
    • 150 g haricots verts
    • 150 g grön sparris
    • 3 styck tomat
    • 200 g grönsallad
    • 1 msk bladpersilja

    Tisdag dessert 674 Kcal

    LCHF Semlor

    En nyttigare variant av den klassiska semlan som är gjord på mandel och kokosmjöl och går bra att äta om du följer en LCHF eller ketogen kost!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 28 gram

    Fett: 60 gram

    Protein: 16 gram

    Energi: 674 kcal

    Ingredienser

    6 portioner

    • 3 st ägg
    • 1 dl Nicks Use like Sugar
    • 2.5 dl mandelmjöl
    • 3 msk kokosmjöl
    • 2.5 msk fiberhusk
    • 2 tsk bakpulver
    • 2 tsk mortlade kardemummakärnor
    • 1 krm salt
    • 2 krm vaniljpulver
    • 1 dl grädde
    • 1 st ägg
    Mandelcréme
    • 6 st inkromet av semlorna
    • 2 dl mandelmjöl
    • 1 dl Nicks Use like Sugar
    • 0.5 dl mandlar
    • 3 droppe bittermandelarom
    • 1.5 dl grädde
    • 1 krm salt
    Topping
    • 2 dl grädde
    • 1 msk sukrin melis

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ihop ägg med sockret.
    • Blanda i hop alla torra ingredienser och blanda ner i äggblandningen tillsammans med grädde.
    • Låt stå och svälla i 15 minuter.
    • Blöt händerna något och forma till 6 bullar och lägg på en bakplåtsklädd plåt.
    • Pensla med uppvispat ägg och grädda i ugnen i 20 minuter. Låt svalna.
    • Gröp ut inkromet och lägg i en skål.
    • Hacka mandlarna.
    • Blanda ner alla ingredienser till mandelcrémen.
    • Fördela crémen i semlorna och lägg på vispad grädde.
    • Lägg på locket och sikta över Sukrin melis.

    Ingredienser

    6 portioner

    • 3 st ägg
    • 1 dl Nicks Use like Sugar
    • 2.5 dl mandelmjöl
    • 3 msk kokosmjöl
    • 2.5 msk fiberhusk
    • 2 tsk bakpulver
    • 2 tsk mortlade kardemummakärnor
    • 1 krm salt
    • 2 krm vaniljpulver
    • 1 dl grädde
    • 1 st ägg
    Mandelcréme
    • 6 st inkromet av semlorna
    • 2 dl mandelmjöl
    • 1 dl Nicks Use like Sugar
    • 0.5 dl mandlar
    • 3 droppe bittermandelarom
    • 1.5 dl grädde
    • 1 krm salt
    Topping
    • 2 dl grädde
    • 1 msk sukrin melis
  • Onsdag frukost 79 Kcal

    Grapefrukt

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 1 gram

    Energi: 79 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st grapefrukt

    Gör så här

    Dela grapefrukten i två delar och njut sedan av att äta den på det sätt du vill!

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st grapefrukt

    Onsdag lunch 329 Kcal

    pumpasoppa

    Pumpasoppa med lammkorv och/eller halloumi

    En härlig soppa som kanske passar extra bra till Halloween men som faktiskt är lika god under hela hösten och vintern. Soppan går enkelt att göra helt vegetarisk genom att utesluta lammkorven.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 12 gram

    Fett: 22 gram

    Protein: 20 gram

    Energi: 329 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Ingredienser
    • 500 gram pumpa
    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 2.5 dl vatten
    • 2 tsk sambal oelek
    • 1.5 st hönsbuljongtärning
    • 0.5 dl grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    Topping
    • 150 g halloumi
    • 150 gram lammkorv

    Gör så här

    • Skär pumpan i tärningar.
    • Koka pumpatärningarna i vatten i 10-15 min.
    • Häll av vattnet och lägg i en matberedare.
    • Skala, hacka och stek lök och vitlök i lite olja någon minut och lägg i matberedaren tillsammans med pumpan.
    • Mixa till en jämn smet och häll tillbaka i kastrullen.
    • Tillsätt vatten, samabal oelek, hönsbuljongtärning och grädde.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Späd med mer vatten om det behövs.
    • Häll upp soppan i skålar och servera med stekt lammkorv i bitar (ca 150 gram) och/eller stekt halloumi i bitar och toppa med lite rostade pumpafrön.

    Ingredienser

    4 portioner

    Ingredienser
    • 500 gram pumpa
    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 2.5 dl vatten
    • 2 tsk sambal oelek
    • 1.5 st hönsbuljongtärning
    • 0.5 dl grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    Topping
    • 150 g halloumi
    • 150 gram lammkorv

    Onsdag middag 433 Kcal

    Rödbetssallad med halloumi

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 27 gram

    Fett: 27 gram

    Protein: 19 gram

    Energi: 433 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 2 st rödbetor
    • 0.5 msk olivolja
    • 1.5 tsk honung
    • 1 tsk torkade örter
    • 0 salt och svartpeppar
    • 75 g halloumi
    • 0 msk persilja
    • 0 g böngroddar

    Gör så här

    • Koka rödbetorna med skal ca 30 minuter.
    • Skala och skär i bitar och lägg i en skål.
    • Häll på olivolja och honung och strö på torkade örter, salt och peppar.
    • Lägg rödbetor på en tallrik.
    • Strö på groddar och persilja.
    • Skiva halloumi och stek i olja någon minut.
    • Toppa salladen med halloumin.

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 2 st rödbetor
    • 0.5 msk olivolja
    • 1.5 tsk honung
    • 1 tsk torkade örter
    • 0 salt och svartpeppar
    • 75 g halloumi
    • 0 msk persilja
    • 0 g böngroddar
  • Torsdag frukost 494 Kcal

    Äggplättar

    Äggplättar med bacon och ost i. Toppa plättarna med avokado, gräslök och tomat.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 2 gram

    Fett: 43 gram

    Protein: 24 gram

    Energi: 494 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk smör
    • 40 g bacon
    • 0.2 dl riven ost
    • 0.5 msk gräslök
    • 0.5 st avokado
    • 1 st cocktailtomat

    Gör så här

    • Vispa ihop ägg, salt och peppar i en skål.
    • Hetta upp en plättlagg med smör och bryn bacon runt om.
    • Fördela äggsmet i plättlaggen och lägg på ost.
    • Låt steka på medelvärme några minuter.
    • Toppa med gräslök och servera med hackad avokado och tomat.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk smör
    • 40 g bacon
    • 0.2 dl riven ost
    • 0.5 msk gräslök
    • 0.5 st avokado
    • 1 st cocktailtomat

    Torsdag lunch 196 Kcal

    Grön ärtsoppa med potatis

    En klassisk vardagsrätt med lågt kaloriinnehåll!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 24 gram

    Fett: 3 gram

    Protein: 9 gram

    Energi: 196 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 5 cm purjolök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 300 g frysta gröna ärter
    • 1 tsk grönsaksfond
    • 6 dl vatten
    • 1 st potatis
    • 0.5 st citron
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Skala och finhacka potatisen. Strimla purjolöken och finhacka vitlöken.
    • Hetta upp en kastrull med olja och bryn lök och vitlök några sekunder. Tillsätt frysta ärter, grönsaksfond och hälften av vattnet. Låt koka i 5 minuter.
    • Mixa soppan slät i en matberedare. Häll tillbaka soppan i kastrullen och pressa ner citronsaft och späd med mer vatten till den konsistens du vill ha.
    • Smaka av med salt och peppar. Häll upp soppan i en skål och toppa med några ärter, en citronskiva och ärtskott.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 5 cm purjolök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 300 g frysta gröna ärter
    • 1 tsk grönsaksfond
    • 6 dl vatten
    • 1 st potatis
    • 0.5 st citron
    • 0 salt och svartpeppar

    Torsdag middag 878 Kcal

    Grekisk paj med köttfärs och ajvar

    Denna paj är perfekt att frysa in och ta upp vid behov! Om du vill göra en egen pajdeg så kan du använda dig av receptet nedan. Eget pajskal: 100 g smör 2 msk psylliumhusk 2 dl mandelmjöl 1 ägg

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 41 gram

    Fett: 62 gram

    Protein: 43 gram

    Energi: 878 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 paket Pop! Bakery smördeg glutenfri
    • 0.5 st gul lök
    • 2 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 500 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 tsk örtagårdskrydda
    • 1 dl ajvar relish
    • 1 msk färsk oregano
    • 0.25 st squash
    • 0.5 st orange paprika
    • 0.5 st röd paprika
    • 150 g fetaost
    • 0.5 st rödlök
    • 3 st ägg
    • 2 dl grädde
    • 1 dl mjölk
    Tillbehör
    • 4 dl rucola

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 150 grader. Lägg pajskalet i en pajform med bakplåtspapper. Nagga botten och förgrädda i 10 minuter.
    • Höj värmen till 200 grader. Skala och finhacka lök och riv vitlöken fint. Hetta upp en stekpanna med olja och bryn färs, lök och vitlök.
    • Strö på salt, peppar och örtagårdskrydda.
    • Tillsätt ajvar relish.
    • kär alla grönsaker i mindre bitar och stek i olivolja någon minut.
    • Fördela köttfärsen i pajskalet och strö över lite färsk oregano.
    • Lägg över grönsakerna och smula fetaosten över.
    • Lägg på strimlad rödlök.
    • Vispa ihop ägg, grädde, mjölk, salt och peppar och häll blandningen över pajen.
    • Strö över lite örtagårdskrydda och grädda 25 minuter i ugnen.
    • Servera med rucolasallad.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 paket Pop! Bakery smördeg glutenfri
    • 0.5 st gul lök
    • 2 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 500 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 tsk örtagårdskrydda
    • 1 dl ajvar relish
    • 1 msk färsk oregano
    • 0.25 st squash
    • 0.5 st orange paprika
    • 0.5 st röd paprika
    • 150 g fetaost
    • 0.5 st rödlök
    • 3 st ägg
    • 2 dl grädde
    • 1 dl mjölk
    Tillbehör
    • 4 dl rucola
  • Fredag frukost 241 Kcal

    Ägghack med gräslök

    Krämig ägghack med gräslök som serveras på salladsblad.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 6 gram

    Fett: 19 gram

    Protein: 16 gram

    Energi: 241 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 0.5 msk majonnäs
    • 0.5 msk gräslök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 3 st salladsblad

    Gör så här

    • Koka äggen i 7 minuter och spola av dem i kallt vatten.
    • Skala och hacka äggen och blanda den med majonnäs.
    • Vänd ner gräslök och smaka av med salt och peppar.
    • Servera på salladsblad.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 0.5 msk majonnäs
    • 0.5 msk gräslök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 3 st salladsblad
Frukt/grönt
  • 2 st grapefrukt
  • 100 g cocktailtomater
  • 40 g blandad sallad
  • 5.5 klyfta vitlök
  • 1 msk färsk ingefära
  • 40 g sockerärtor
  • 1 st salladslök
  • 1 st morot
  • 6 st salladsblad
  • 1 st grönt äpple
  • 2 st röd paprika
  • 15 cm purjolök
  • 4 blad romansallad
  • 150 g haricots verts
  • 150 g grön sparris
  • 3 styck tomat
  • 200 g grönsallad
  • 1.5 st gul lök
  • 2 st rödbetor
  • böngroddar
  • 0.5 st avokado
  • 1 st cocktailtomat
  • 300 g frysta gröna ärter
  • 1 st potatis
  • 0.5 st citron
  • 0.25 st squash
  • 0.5 st orange paprika
  • 0.5 st rödlök
  • 4 dl rucola
Övrigt
  • 200 g Borlottibönor
  • 0.5 msk tapenade
  • 4 st träspett
  • 3 msk majonnäs
  • 2 dl Nicks Use like Sugar
  • 6 st inkromet av semlorna
  • 1 paket Pop! Bakery smördeg glutenfri
Kryddor/smaksättare
  • 1 msk färsk basilika
  • 0.5 kruka färsk koriander
  • 1 msk ketjap manis
  • 1 tsk sesamolja
  • 1.5 msk gräslök
  • 0.5 msk malen curry
  • 2 tsk torkad basilika
  • 1 msk kalvfond
  • 1 msk bladpersilja
  • 2 tsk mortlade kardemummakärnor
  • 2 krm salt
  • 2 krm vaniljpulver
  • 3 droppe bittermandelarom
  • 2 tsk sambal oelek
  • 1.5 st hönsbuljongtärning
  • 1 tsk torkade örter
  • persilja
  • 1 tsk grönsaksfond
  • 0.5 tsk örtagårdskrydda
  • 1 dl ajvar relish
  • 1 msk färsk oregano
Mejeri
  • 75 g mozarella
  • 0.5 dl gräddfil
  • 9.5 dl grädde
  • 2 msk smör
  • 500 gram pumpa
  • 225 g halloumi
  • 0.2 dl riven ost
  • 150 g fetaost
  • 1 dl mjölk
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 50 g lufttorkad skinka
  • 40 g salami
  • 50 g kalkonpastrami
  • 250 g fläskkarré
  • 14 st ägg
  • 150 g tonfisk i vatten
  • 600 g köttfärs
  • 150 gram lammkorv
  • 40 g bacon
  • 500 g nötfärs
Torrvaror
  • 40 g risnudlar
  • 1 tsk sesamfrö
  • 4.5 dl mandelmjöl
  • 3 msk kokosmjöl
  • 2.5 msk fiberhusk
  • 2 tsk bakpulver
  • 0.5 dl mandlar
  • 1 msk sukrin melis
  • 3.5 tsk olivolja
  • 1.5 tsk honung

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!