Tillbaka till menyerna

vecka 5

Att äta efter principen 800 kcal innebär att du fördelar dina 800 kalorier hur du vill under dagen men inte överstiger detta. En del väljer att äta efter denna princip under arbetsveckan för att sedan “lyxa till det” över helgen. Allt beror på vad just ditt hälsomål är!

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 40 gram

Fett: 25.6 gram

Protein: 49.4 gram

Energi: 592.6 kcal

  • Måndag frukost 133 Kcal

    Fruktsmoothie med gurkmeja

    En frisk fruktsmoothie som toppas med gurkmeja. God och sätter igång förbränningen!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 25 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 2 gram

    Energi: 133 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 100 g galiamelon
    • 0.25 st gurka
    • 0.5 st banan
    • 50 g ananas (fryst)
    • 0.6 tsk gurkmeja
    • 0.2 st gurka

    Gör så här

    • Skär melon och gurka i bitar och lägg i en blender.
    • Tillsätt resten av ingredienserna och mixa till en jämn smoothie.
    • Späd med vatten om det behövs.
    • Hacka gurka och toppa smoothien med.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 100 g galiamelon
    • 0.25 st gurka
    • 0.5 st banan
    • 50 g ananas (fryst)
    • 0.6 tsk gurkmeja
    • 0.2 st gurka

    Måndag lunch 482 Kcal

    Stekt kycklingfilé med rotfrukter och örtkesella

    En god rätt som passar när man är många eller frys in och spara som matlåda till senare tillfälle!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 36 gram

    Fett: 13 gram

    Protein: 51 gram

    Energi: 482 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 700 g kycklingfilé
    • 2 tsk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 tsk örtagårdskrydda
    • 0.5 st citron
    Rotfrukter
    • 2 st morot
    • 2 tsk torkade örter
    • 2 tsk olivolja
    • 2 klyfta vitlök
    • 100 g rucola
    • 2 st rödbetor
    • 2 st palsternacka
    • 4 st morot
    • 1 tsk salt
    • 0.8 tsk svartpeppar
    Örtkesella
    • 1 klyfta vitlök
    • 200 gram kesella
    • 1 krm svartpeppar
    • 2 tsk honung
    • 2 msk färska örter (tex basilika, persilja, salvia)
    • 0.25 st citron
    • 1 krm salt

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 °C. Skala och skär alla rotfrukter i stavar eller klyftor och lägg på en ugnsplåt.
    • Skala och finhacka vitlöken och blanda med rotfrukterna tillsammans med olja, örter, salt och peppar.
    • Ugnsrosta i 20 minuter.
    • Under tiden gör du örtkesellan genom att skala och pressa vitlöken i en skål.
    • Tillsätt kesella, honung, hackade örter och pressa citronen över.
    • Blanda om och smaka av med salt och svartpeppar.
    • När det är ca 10 minuter kvar innan rotfrukterna är klara kan du hetta upp en stekpanna med smör eller olivolja och bryna kycklingfilén runt om i några minuter.
    • Strö på salt, peppar och örtagårdskrydda och sänk värmen.
    • Låt eftersteka ca 10 minuter eller tills kycklingen är klar.
    • Pressa över lite citron.

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 700 g kycklingfilé
    • 2 tsk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 tsk örtagårdskrydda
    • 0.5 st citron
    Rotfrukter
    • 2 st morot
    • 2 tsk torkade örter
    • 2 tsk olivolja
    • 2 klyfta vitlök
    • 100 g rucola
    • 2 st rödbetor
    • 2 st palsternacka
    • 4 st morot
    • 1 tsk salt
    • 0.8 tsk svartpeppar
    Örtkesella
    • 1 klyfta vitlök
    • 200 gram kesella
    • 1 krm svartpeppar
    • 2 tsk honung
    • 2 msk färska örter (tex basilika, persilja, salvia)
    • 0.25 st citron
    • 1 krm salt

    Måndag middag 259 Kcal

    Torsk med asiatiska smaker

    En maträtt till dig som gillar asiatiska smaker. Tillaga en extra portion och spar till matlåda!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 18 gram

    Fett: 8 gram

    Protein: 29 gram

    Energi: 259 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 tsk olivolja
    • 300 g torskrygg
    • 0 salt och vitpeppar
    • 0.5 dl vatten
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 st röd chili
    • 5 st champinjoner
    • 1 st morot
    • 100 g pak choi
    • 1 tsk olivolja
    • 1 tsk riven ingefära
    • 0.5 dl pokésås (kikkoman)
    • 2 msk gräslök

    Gör så här

    • Hetta upp en stekpanna med olja och lägg ner torskfiléerna. Strö på salt och peppar. Låt steka några minuter per sida och häll på lite vatten och ånga fisken tills den är klar, ca 3 min.
    • Skala och riv vitlök och finhacka chili. Skär champinjoner i skivor. Skala och skär morot i små tärningar. Skiva pak choy.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn vitlök, chili, ingefära och alla grönsaker i någon minut. Häll på pokésås och krydda med salt och peppar.
    • Lägg torsk på en tallrik och häll grönsaksblandningen över. Toppa med gräslök.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 tsk olivolja
    • 300 g torskrygg
    • 0 salt och vitpeppar
    • 0.5 dl vatten
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 st röd chili
    • 5 st champinjoner
    • 1 st morot
    • 100 g pak choi
    • 1 tsk olivolja
    • 1 tsk riven ingefära
    • 0.5 dl pokésås (kikkoman)
    • 2 msk gräslök
  • Tisdag frukost 255 Kcal

    Skinkomelett

    En klassisk omelett med skinka och paprika!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 2 gram

    Fett: 18 gram

    Protein: 22 gram

    Energi: 255 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk smör
    • 25 g rökt skinka
    • 0.25 st röd paprika

    Gör så här

    • Knäck äggen i en skål. Hetta upp en stekpanna med smör och häll i äggsmeten.
    • Krydda med salt och peppar.
    • Låt steka någon minut, lägg på skinka när omeletten börjar stelna.
    • Lägg upp på en tallrik och vik ihop. Hacka paprikan och toppa med den hackade paprikan!

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk smör
    • 25 g rökt skinka
    • 0.25 st röd paprika

    Tisdag lunch 259 Kcal

    Torsk med asiatiska smaker

    En maträtt till dig som gillar asiatiska smaker. Tillaga en extra portion och spar till matlåda!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 18 gram

    Fett: 8 gram

    Protein: 29 gram

    Energi: 259 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 tsk olivolja
    • 300 g torskrygg
    • 0 salt och vitpeppar
    • 0.5 dl vatten
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 st röd chili
    • 5 st champinjoner
    • 1 st morot
    • 100 g pak choi
    • 1 tsk olivolja
    • 1 tsk riven ingefära
    • 0.5 dl pokésås (kikkoman)
    • 2 msk gräslök

    Gör så här

    • Hetta upp en stekpanna med olja och lägg ner torskfiléerna. Strö på salt och peppar. Låt steka några minuter per sida och häll på lite vatten och ånga fisken tills den är klar, ca 3 min.
    • Skala och riv vitlök och finhacka chili. Skär champinjoner i skivor. Skala och skär morot i små tärningar. Skiva pak choy.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn vitlök, chili, ingefära och alla grönsaker i någon minut. Häll på pokésås och krydda med salt och peppar.
    • Lägg torsk på en tallrik och häll grönsaksblandningen över. Toppa med gräslök.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 tsk olivolja
    • 300 g torskrygg
    • 0 salt och vitpeppar
    • 0.5 dl vatten
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 st röd chili
    • 5 st champinjoner
    • 1 st morot
    • 100 g pak choi
    • 1 tsk olivolja
    • 1 tsk riven ingefära
    • 0.5 dl pokésås (kikkoman)
    • 2 msk gräslök

    Tisdag middag 250 Kcal

    Rotfruktssoppa med köttfärs

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 25 gram

    Fett: 11 gram

    Protein: 17 gram

    Energi: 250 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 st palsternacka
    • 1 st morot
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 150 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 5 krm torkad timjan
    • 1 msk tomatpuré
    • 1 st kycklingbuljongtärning
    • 5 dl vatten
    • 0.3 dl gräddfil

    Gör så här

    • Skala och riv palsternacka och morot grovt.
    • Riv löken och vitlöksklyftan.
    • Hetta upp en kastrull med lite olja och lägg ner grönsakerna.
    • Bryn någon minut.
    • Tillsätt färs och bryn ytterligare någon minut.
    • Strö på salt, peppar och timjan.
    • Tillsätt tomatpuré, buljongtärning och vatten.
    • Låt koka på svag värme i 10 minuter.
    • Servera med en klick gräddfil.

     

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 st palsternacka
    • 1 st morot
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 150 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 5 krm torkad timjan
    • 1 msk tomatpuré
    • 1 st kycklingbuljongtärning
    • 5 dl vatten
    • 0.3 dl gräddfil
  • Onsdag frukost 237 Kcal

    Solgul smoothie

    En enkel smoothie med apelsin och mango där myntan ger en fräsch extra touch!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 35 gram

    Fett: 4 gram

    Protein: 10 gram

    Energi: 237 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 0.5 st apelsin
    • 1 msk mynta
    • 2 dl sojayoghurt
    • 1 st mango

    Gör så här

    • Lägg alla ingredienser i en matberedare och mixa till en jämn smoothie.
    • Häll upp på glas och servera.
    • Förvara rester i kylen.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 0.5 st apelsin
    • 1 msk mynta
    • 2 dl sojayoghurt
    • 1 st mango

    Onsdag lunch 250 Kcal

    Rotfruktssoppa med köttfärs

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 25 gram

    Fett: 11 gram

    Protein: 17 gram

    Energi: 250 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 st palsternacka
    • 1 st morot
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 150 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 5 krm torkad timjan
    • 1 msk tomatpuré
    • 1 st kycklingbuljongtärning
    • 5 dl vatten
    • 0.3 dl gräddfil

    Gör så här

    • Skala och riv palsternacka och morot grovt.
    • Riv löken och vitlöksklyftan.
    • Hetta upp en kastrull med lite olja och lägg ner grönsakerna.
    • Bryn någon minut.
    • Tillsätt färs och bryn ytterligare någon minut.
    • Strö på salt, peppar och timjan.
    • Tillsätt tomatpuré, buljongtärning och vatten.
    • Låt koka på svag värme i 10 minuter.
    • Servera med en klick gräddfil.

     

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 st palsternacka
    • 1 st morot
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 150 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 5 krm torkad timjan
    • 1 msk tomatpuré
    • 1 st kycklingbuljongtärning
    • 5 dl vatten
    • 0.3 dl gräddfil

    Onsdag middag 259 Kcal

    Het kycklinggryta med gräddfil

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 13 gram

    Fett: 7 gram

    Protein: 38 gram

    Energi: 259 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 600 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st gul lök
    • 1 st rödlök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st squash
    • 1 msk olivolja
    • 1 tsk torkade örter
    • 1 msk sweet chilisås
    • 400 g krossade tomater
    • 100 g kalamataoliver

    Gör så här

    • Skiva kycklingfilén i skivor.
    • Strö på salt och peppar.
    • Strimla löken och finhacka vitlöken.
    • Skiva squash.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn kycklingen runt om några minuter.
    • Strö på franska örter.
    • Lägg ner lök och vitlök och låt steka ytterligare någon minut.
    • Häll på chilisås och krossade tomater.
    • Låt koka på svag värme i ca 10 minuter.
    • Lägg ner squash och oliver.
    • Servera medgräddfil och färsk timjan.

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 600 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st gul lök
    • 1 st rödlök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st squash
    • 1 msk olivolja
    • 1 tsk torkade örter
    • 1 msk sweet chilisås
    • 400 g krossade tomater
    • 100 g kalamataoliver
  • Torsdag lunch 259 Kcal

    Het kycklinggryta med gräddfil

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 13 gram

    Fett: 7 gram

    Protein: 38 gram

    Energi: 259 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 600 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st gul lök
    • 1 st rödlök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st squash
    • 1 msk olivolja
    • 1 tsk torkade örter
    • 1 msk sweet chilisås
    • 400 g krossade tomater
    • 100 g kalamataoliver

    Gör så här

    • Skiva kycklingfilén i skivor.
    • Strö på salt och peppar.
    • Strimla löken och finhacka vitlöken.
    • Skiva squash.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn kycklingen runt om några minuter.
    • Strö på franska örter.
    • Lägg ner lök och vitlök och låt steka ytterligare någon minut.
    • Häll på chilisås och krossade tomater.
    • Låt koka på svag värme i ca 10 minuter.
    • Lägg ner squash och oliver.
    • Servera medgräddfil och färsk timjan.

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 600 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st gul lök
    • 1 st rödlök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st squash
    • 1 msk olivolja
    • 1 tsk torkade örter
    • 1 msk sweet chilisås
    • 400 g krossade tomater
    • 100 g kalamataoliver

    Torsdag middag 341 Kcal

    Bovetepannkakor med skinka och pepparrot 

    Glutenfria pannkakor gjorda på bovetemjöl, som fylls med skinka och pepparrot. Ett recept som passar hela familjen!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 19 gram

    Fett: 21 gram

    Protein: 19 gram

    Energi: 341 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1.5 dl bovetemjöl
    • 1 krm salt
    • 1.5 dl havremjölk
    • 2 st ägg
    • 1 msk smör
    • 100 g philadelphiaost
    • 1.5 msk pepparrot
    • 0 salt och svartpeppar
    • 120 g lufttorkad skinka
    • 30 g rucola

    Gör så här

    • Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
    • Tillsätt hälften av havremjölken och vispa ner äggen.
    • Häll i resten av havremjölken och vispa ihop.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och stek små pannkakor.
    • Blanda Philadelphiaost med finriven pepparrot tillsammans med salt och peppar.
    • Bred ut crémen på pannkakorna.
    • Lägg på skinka och ruccolasallad. Rulla ihop och dela på hälften.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1.5 dl bovetemjöl
    • 1 krm salt
    • 1.5 dl havremjölk
    • 2 st ägg
    • 1 msk smör
    • 100 g philadelphiaost
    • 1.5 msk pepparrot
    • 0 salt och svartpeppar
    • 120 g lufttorkad skinka
    • 30 g rucola
  • Fredag lunch 138 Kcal

    Grönsakssoppa

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 19 gram

    Fett: 4 gram

    Protein: 4 gram

    Energi: 138 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st morot
    • 1 st palsternacka
    • 1 st selleristjälk
    • 1 tsk olivolja
    • 1 st grönsaksbuljongtärning
    • 1 msk tomatpuré
    • 5 dl vatten
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 tsk örtagårdskrydda
    • 20 g grönkål
    • 50 g broccoli

    Gör så här

    • Skala och hacka lök och finhacka vitlöksklyftan. Skala och riv morot och palsternacka grovt. Skiva sellerin.
    • Hetta upp en kastrull med olja och bryn lök, vitlök, rotfrukter och selleri i några minuter. Smula ner buljongtärningen och tillsätt tomatpuré och vatten. Smaka av med kryddor.
    • Skiva grönkål och dela broccoli i små buketter. Blanda ner i soppan och servera.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st morot
    • 1 st palsternacka
    • 1 st selleristjälk
    • 1 tsk olivolja
    • 1 st grönsaksbuljongtärning
    • 1 msk tomatpuré
    • 5 dl vatten
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 tsk örtagårdskrydda
    • 20 g grönkål
    • 50 g broccoli

    Fredag middag 499 Kcal

    Thaikyckling med kokosmjölk och röd curry

    En smakrik thaikyckling som går att lägga till råris om så önskas. Utmärkt att frysa in och spara som matlåda!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 19 gram

    Fett: 29 gram

    Protein: 40 gram

    Energi: 499 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 6 tsk rapsolja
    • 2 tsk ingefära
    • 0 salt och vitpeppar
    • 1 st röd paprika
    • 11 st sockerärter
    • 1 st gul lök
    • 1 burk kokosmjölk
    • 0.33 msk röd currypaste
    • 3 tsk honung
    • 600 g kycklingfilé
    • 0.5 st lime
    • 100 g minimajs
    • 50 g broccoli
    • 0.25 kruka färsk koriander
    • 30 g cashewnötter

    Gör så här

    • Skär kycklingfiléerna i mindre bitar.
    • Häll rapsolja i en skål och lägg i vitlök, ingefära, salt och peppar.
    • Lägg i kycklingbitarna och marinera i 10 minuter.
    • Skär paprika och sockerärter i bitar.
    • Värm en wok eller en stekpanna.
    • Lägg i kycklingen och bryn i någon minut.
    • Tillsätt paprika och skivad lök och stek i ytterligare någon minut.
    • Tillsätt kokosmjölk, currypasta, honung och pressad lime och låt koka i 10 minuter.
    • Lägg i majs, sockerärter och broccoli och koka i 3 minuter innan servering.
    • Smaka av med mer currypasta om det behövs.
    • Dekorera med koriander och cashewnötter.

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 6 tsk rapsolja
    • 2 tsk ingefära
    • 0 salt och vitpeppar
    • 1 st röd paprika
    • 11 st sockerärter
    • 1 st gul lök
    • 1 burk kokosmjölk
    • 0.33 msk röd currypaste
    • 3 tsk honung
    • 600 g kycklingfilé
    • 0.5 st lime
    • 100 g minimajs
    • 50 g broccoli
    • 0.25 kruka färsk koriander
    • 30 g cashewnötter
  • Lördag frukost 404 Kcal

    Äggröra med bacon

    Vill du äta vegetariskt? Byt då ut bacon mot vegetariskt bacon som märket Hälsans kök säljer!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 1 gram

    Fett: 35 gram

    Protein: 22 gram

    Energi: 404 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 40 g bacon
    • 2 st ägg
    • 1 msk grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk smör
    • 1 st cocktailtomat

    Gör så här

    • Dela bacon och stek i en torr stekpanna. Lägg på ett hushållspapper.
    • Skölj stekpannan och lägg ner smör.
    • Knäck ägg i en bunke och blanda ner grädde, salt och peppar.
    • Häll ner blandningen i stekpannan och rör om hastigt i 20 sekunder.
    • Lägg upp äggröran på ett fat och servera med bacon och tomat.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 40 g bacon
    • 2 st ägg
    • 1 msk grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk smör
    • 1 st cocktailtomat
  • Söndag frukost 123 Kcal

    Bärsmoothie

    Enkel smoothie på bara 2 ingredienser!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 12 gram

    Fett: 5 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 123 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 3 dl bär (frysta)
    • 3 dl mjölk

    Gör så här

    • Mixa bär med mjölk och häll upp i ett glas!

    Ingredienser

    2 portioner

    • 3 dl bär (frysta)
    • 3 dl mjölk
Frukt/grönt
  • 100 g galiamelon
  • 0.45 st gurka
  • 0.5 st banan
  • 50 g ananas (fryst)
  • 0.75 st citron
  • 11 st morot
  • 10 klyfta vitlök
  • 130 g rucola
  • 2 st rödbetor
  • 5 st palsternacka
  • 2 msk färska örter (tex basilika, persilja, salvia)
  • 1 st röd chili
  • 10 st champinjoner
  • 200 g pak choi
  • 2 tsk riven ingefära
  • 1.25 st röd paprika
  • 4.5 st gul lök
  • 0.5 st apelsin
  • 1 st mango
  • 2 st rödlök
  • 2 st squash
  • 1 st selleristjälk
  • 20 g grönkål
  • 100 g broccoli
  • 2 tsk ingefära
  • 11 st sockerärter
  • 0.5 st lime
  • 100 g minimajs
  • 1 st cocktailtomat
Kryddor/smaksättare
  • 0.6 tsk gurkmeja
  • 1 tsk örtagårdskrydda
  • 4 tsk torkade örter
  • 3 tsk salt
  • 1.8 tsk svartpeppar
  • 1 dl pokésås (kikkoman)
  • 4 msk gräslök
  • 10 krm torkad timjan
  • 3 msk tomatpuré
  • 2 st kycklingbuljongtärning
  • 1 msk mynta
  • 2 msk sweet chilisås
  • 1.5 msk pepparrot
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • 0.33 msk röd currypaste
  • 0.25 kruka färsk koriander
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 2500 g kycklingfilé
  • 600 g torskrygg
  • 6 st ägg
  • 25 g rökt skinka
  • 300 g nötfärs
  • 120 g lufttorkad skinka
  • 40 g bacon
Torrvaror
  • 13 tsk olivolja
  • 5 tsk honung
  • 800 g krossade tomater
  • 1.5 dl bovetemjöl
  • 6 tsk rapsolja
  • 1 burk kokosmjölk
  • 30 g cashewnötter
Mejeri
  • 200 gram kesella
  • 3 tsk smör
  • 0.6 dl gräddfil
  • 2 dl sojayoghurt
  • 1.5 dl havremjölk
  • 100 g philadelphiaost
  • 1 msk grädde
  • 3 dl mjölk
Övrigt
  • 200 g kalamataoliver
  • 3 dl bär (frysta)

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!