Tillbaka till menyerna

Vecka 43

Att äta efter principen 800 kcal innebär att du fördelar dina 800 kalorier hur du vill under dagen men inte överstiger detta. En del väljer att äta efter denna princip under arbetsveckan för att sedan “lyxa till det” över helgen. Allt beror på vad just ditt hälsomål är!

  • Måndag - 1027 Kcal Notera att du överstiger kaloriintaget en eller flera dagar

    • Frukost - 320 Kcal

      Chiapudding

    • Lunch - 326 Kcal

      Köttfärssås med tomatsallad

    • Middag - 381 Kcal

      Tonfisksallad med granatäpple

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag - 1019 Kcal Notera att du överstiger kaloriintaget en eller flera dagar

    • Frukost - 355 Kcal

      Chiafrögröt med hallon och mandelmjölk

    • Lunch - 315 Kcal

      Stekt torskrygg med tomatsallad och balsamico

    • Middag - 349 Kcal

      Quinoasallad med stekt karljohansvamp

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag - 1119 Kcal Notera att du överstiger kaloriintaget en eller flera dagar

    • Frukost - 379 Kcal

      Chiafrögröt med apelsin och ananas

    • Lunch - 349 Kcal

      Quinoasallad med stekt karljohansvamp

    • Middag - 391 Kcal

      Kycklingwok med sjögräsnudlar

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag - 764 Kcal

    • Frukost - 87 Kcal

      Ägg

    • Lunch - 391 Kcal

      Kycklingwok med sjögräsnudlar

    • Middag - 286 Kcal

      Linssoppa med halloumi

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag - 325 Kcal

    • Frukost - 325 Kcal

      Yoghurt med blåbär och granola med tropiska smaker

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 65.9 gram

Fett: 39 gram

Protein: 49.1 gram

Energi: 850.6 kcal

  • Måndag frukost 320 Kcal

    Chiapudding

    Nyttig chiapudding som blir godast att förbereda kvällen innan och sedan äta till frukost!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 19 gram

    Protein: 16 gram

    Energi: 320 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 msk chiafrön
    • 2 dl sojamjölk
    • 1 tsk vaniljpulver
    • 1 dl Bär
    • 0.2 dl mandlar

    Gör så här

    • Blanda samman chiafrön med mjölken och vaniljpulver.
    • Efter ca 10 min, rör om ordentligt igen för att undvika att det bildas klumpar.
    • Låt stå och svälla i kylen i minst 1-2 timmar men förbered med fördel dagen innan.
    • Innan servering, rör runt och toppa med valfria bär och lite hackade mandlar.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 msk chiafrön
    • 2 dl sojamjölk
    • 1 tsk vaniljpulver
    • 1 dl Bär
    • 0.2 dl mandlar

    Måndag lunch 326 Kcal

    Köttfärssås med tomatsallad

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 15 gram

    Protein: 33 gram

    Energi: 326 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Tomatsallad
    • 200 g körsbärstomater
    • 50 g soltorkade tomater
    • 0.5 kruka färsk basilika
    • 0 salt och svartpeppar
    Köttfärssås
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 st gul lök
    • 1 tsk olivolja
    • 300 g nötfärs
    • 1 tsk torkad basilika
    • 1 msk sweet chilisås
    • 200 g krossade tomater
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Gör först tomatsalladen genom att dela tomaterna och lägg i en skål.
    • Blanda ner soltorkade tomater i olja, salt och svartpeppar.
    • Plocka basilikablad och lägg ner i salladen.
    • Gör köttfärssås genom att skala och hacka vitlök och lök.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn nötfärsen några minuter.
    • Tillsätt lök, vitlök, torkad basilika, sweet chilisås och krossade tomater.
    • Strö på salt och peppar och låt koka under 10 minuter.

    Ingredienser

    2 portioner

    Tomatsallad
    • 200 g körsbärstomater
    • 50 g soltorkade tomater
    • 0.5 kruka färsk basilika
    • 0 salt och svartpeppar
    Köttfärssås
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 st gul lök
    • 1 tsk olivolja
    • 300 g nötfärs
    • 1 tsk torkad basilika
    • 1 msk sweet chilisås
    • 200 g krossade tomater
    • 0 salt och svartpeppar

    Måndag middag 381 Kcal

    Tonfisksallad med granatäpple

    Snabblagad tonfisksallad med avokado, rödlök, paprika och toppat med granatäpplekärnor!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 25 gram

    Fett: 19 gram

    Protein: 25 gram

    Energi: 381 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 15 g rucola
    • 1 st morot
    • 0.25 st röd paprika
    • 0.25 st rödlök
    • 0.5 st avokado
    • 90 g tonfisk
    • 0.25 st granatäpple
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0 msk bladpersilja
    Tomatsalsa
    • 1 st stor tomat
    • 1 msk gul lök
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Lägg rucolasallad på ett fat. Skala och skär moroten i tärningar. Skär paprika i tärningar. Finhacka rödlök. Skiva avokadon.
    • Fördela grönsakerna över salladen och lägg avokado vid sidan om.
    • Häll av tonfisken och lägg över och toppa med granatäpplekärnor.
    • Strö på salt och peppar och servera med tomatsalsa. Dekorera med persilja.

     

    Tomatsalsa:

    • Finhacka gul lök och mixa med tomat. Krydda med salt och peppar.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 15 g rucola
    • 1 st morot
    • 0.25 st röd paprika
    • 0.25 st rödlök
    • 0.5 st avokado
    • 90 g tonfisk
    • 0.25 st granatäpple
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0 msk bladpersilja
    Tomatsalsa
    • 1 st stor tomat
    • 1 msk gul lök
    • 0 salt och svartpeppar
  • Tisdag frukost 355 Kcal

    Chiafrögröt med hallon och mandelmjölk

    Mättande och god frukost som du kan förbereda kvällen innan!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 24 gram

    Protein: 17 gram

    Energi: 355 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 msk chiafrön
    • 1 tsk linfrö, bruna
    • 1 tsk linfrö, gula
    • 1 msk solrosfrön
    • 1 msk pumpafrön
    • 0.5 krm vaniljpulver
    • 0.5 tsk flytande honung
    • 1.5 dl mandelmjölk
    • 0.5 krm salt
    • 10 st hallon
    Topping
    • 0.5 msk pumpafrön
    • 0.5 msk solrosfrön

    Gör så här

    • Blanda ihop alla ingredienser förutom hallonen.
    • Låt stå i kylen 1 timme eller över natten.
    • Lägg hallon i en skål och lägg på chiafrögröten.
    • Toppa med frön.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 msk chiafrön
    • 1 tsk linfrö, bruna
    • 1 tsk linfrö, gula
    • 1 msk solrosfrön
    • 1 msk pumpafrön
    • 0.5 krm vaniljpulver
    • 0.5 tsk flytande honung
    • 1.5 dl mandelmjölk
    • 0.5 krm salt
    • 10 st hallon
    Topping
    • 0.5 msk pumpafrön
    • 0.5 msk solrosfrön

    Tisdag lunch 315 Kcal

    Stekt torskrygg med tomatsallad och balsamico

    Tillaga en god torskrygg till lunch eller middag och servera med en tomatsallad och en topping av rostade pinjenötter!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 14 gram

    Fett: 14 gram

    Protein: 37 gram

    Energi: 315 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 tsk smör
    • 400 g torskrygg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 dl vatten
    • 2 st stor tomat
    • 0.5 st rödlök
    • 5 msk färsk basilika
    • 1 tsk olivolja
    • 2 msk balsamico
    • 2 msk pinjenötter

    Gör så här

    • Hetta upp en stekpanna med smör och lägg ner torskfiléerna.
    • Strö på salt och peppar.
    • Låt steka några minuter per sida och häll på lite vatten och ånga fisken tills den är klar, ca 3 min.
    • Skiva tomater och rödlök och lägg på en tallrik.
    • Strö på salt och svartpeppar samt basilika.
    • Ringla över olivolja och balsamico.
    • Lägg fisken över.
    • Rosta pinjenötter i en torr stekpanna och lägg över fisken.
    • Dekorera med en basilikakvist.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 tsk smör
    • 400 g torskrygg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 dl vatten
    • 2 st stor tomat
    • 0.5 st rödlök
    • 5 msk färsk basilika
    • 1 tsk olivolja
    • 2 msk balsamico
    • 2 msk pinjenötter

    Tisdag middag 349 Kcal

    Quinoasallad med stekt karljohansvamp

    Fräsch sallad som passar bra på grillbuffén eller i matlådan!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 49 gram

    Fett: 11 gram

    Protein: 10 gram

    Energi: 349 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1.5 dl vit quinoa, okokt
    • 40 g torkad Karl Johan svamp
    • 0.25 klyfta vitlök
    • 0.5 msk smör
    • 0 salt och svartpeppar
    • 150 g brysselkål
    • 0.5 st rödlök
    • 3 msk persilja
    • 1 st morot
    • 0.5 msk olivolja
    • 0.5 dl granatäppelkärnor
    Dekoration
    • 2 kvist färsk persilja

    Gör så här

    • Koka quinoa i 13 min i lättsaltat vatten. Häll av vattnet i ett durkslag. Lägg quinoa i en skål och låt svalna.
    • Blötlägg svampen 20 min. Häll av vattnet.
    • Skala och riv vitlök. Stek vitlök tillsammans med svamp i en stekpanna med smör. Salta och peppra.
    • Skär brysselkål i klyftor. Skala och hacka rödlök. Hacka persilja. Skala och skär morot i tärningar. Blanda ner alla grönsaker med olivolja, persilja, salt och peppar i skålen med quinoa.
    • Lägg på svampen och strö över granatäppelkärnor. Dekorera med persiljekvistar.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1.5 dl vit quinoa, okokt
    • 40 g torkad Karl Johan svamp
    • 0.25 klyfta vitlök
    • 0.5 msk smör
    • 0 salt och svartpeppar
    • 150 g brysselkål
    • 0.5 st rödlök
    • 3 msk persilja
    • 1 st morot
    • 0.5 msk olivolja
    • 0.5 dl granatäppelkärnor
    Dekoration
    • 2 kvist färsk persilja
  • Onsdag frukost 379 Kcal

    Chiafrögröt med apelsin och ananas

    Förbered din gröt kvällen innan och njut nästa morgon av en chiagröt med skivad apelsin och ananas!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 49 gram

    Fett: 10 gram

    Protein: 11 gram

    Energi: 379 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 2 msk chiafrön
    • 1.5 dl mandelmjölk
    • 0.5 tsk vaniljpulver
    • 1 st apelsin
    • 0.2 st ananas
    • 0.5 st granatäpple
    Dekoration
    • 0.5 st myntakvist
    • 0.25 st apelsin

    Gör så här

    • Blanda chiafrön och mjölk i en skål. Rör ner lite vaniljpulver och låt stå 30 min eller under natten i kylen. Späd med mer mjölk om det behövs.
    • Skär bort skalet på apelsinen med en vass kniv och skär ut fina filéer och blanda ner i gröten tillsammans med ananas.
    • Häll upp i en skål eller glas och toppa med granat- äpple, myntakvist och apelsinskiva.

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 2 msk chiafrön
    • 1.5 dl mandelmjölk
    • 0.5 tsk vaniljpulver
    • 1 st apelsin
    • 0.2 st ananas
    • 0.5 st granatäpple
    Dekoration
    • 0.5 st myntakvist
    • 0.25 st apelsin

    Onsdag lunch 349 Kcal

    Quinoasallad med stekt karljohansvamp

    Fräsch sallad som passar bra på grillbuffén eller i matlådan!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 49 gram

    Fett: 11 gram

    Protein: 10 gram

    Energi: 349 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1.5 dl vit quinoa, okokt
    • 40 g torkad Karl Johan svamp
    • 0.25 klyfta vitlök
    • 0.5 msk smör
    • 0 salt och svartpeppar
    • 150 g brysselkål
    • 0.5 st rödlök
    • 3 msk persilja
    • 1 st morot
    • 0.5 msk olivolja
    • 0.5 dl granatäppelkärnor
    Dekoration
    • 2 kvist färsk persilja

    Gör så här

    • Koka quinoa i 13 min i lättsaltat vatten. Häll av vattnet i ett durkslag. Lägg quinoa i en skål och låt svalna.
    • Blötlägg svampen 20 min. Häll av vattnet.
    • Skala och riv vitlök. Stek vitlök tillsammans med svamp i en stekpanna med smör. Salta och peppra.
    • Skär brysselkål i klyftor. Skala och hacka rödlök. Hacka persilja. Skala och skär morot i tärningar. Blanda ner alla grönsaker med olivolja, persilja, salt och peppar i skålen med quinoa.
    • Lägg på svampen och strö över granatäppelkärnor. Dekorera med persiljekvistar.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1.5 dl vit quinoa, okokt
    • 40 g torkad Karl Johan svamp
    • 0.25 klyfta vitlök
    • 0.5 msk smör
    • 0 salt och svartpeppar
    • 150 g brysselkål
    • 0.5 st rödlök
    • 3 msk persilja
    • 1 st morot
    • 0.5 msk olivolja
    • 0.5 dl granatäppelkärnor
    Dekoration
    • 2 kvist färsk persilja

    Onsdag middag 391 Kcal

    Kycklingwok med sjögräsnudlar

    Den här smakfyllda rätten är som godast precis tillagad, men går också bra att äta kall som matlåda!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 32 gram

    Fett: 11 gram

    Protein: 33 gram

    Energi: 391 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 250 g kycklingfilé
    • 1 klyfta vitlök
    • 3 tsk ingefära
    • 1 msk ketjap manis
    • 1 msk sweet chilisås
    • 1 msk soja
    • 1 tsk sesamolja
    • 1 msk sesamfrön
    • 0 salt och vitpeppar
    • 0.25 st purjolök
    • 1 st morot
    • 75 g sockerärtor
    • 50 g minimajs
    • 1 tsk rapsolja
    • 150 g sjögräsnudlar
    • 1 msk koriander
    • 1 st lime

    Gör så här

    • Strimla kycklingen och skala och finhacka vitlöken.
    • Lägg i en skål och blanda ner ingefära, ketjap manis, sweet chilisås, soja, sesamolja, sesamfrön, salt och peppar.
    • Strimla purjolök, morot, sockerärtor och minimajs.
    • Hetta upp en stekpanna eller en wok med lite olja.
    • Lägg ner kycklingen med marinaden och låt steka några minuter.
    • Lägg ner alla grönsaker.
    • Skölj sjögräsnudlarna och blanda ner och låt allt bli varmt.
    • Servera med hackad färsk koriander och dekorera med en limeklyfta.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 250 g kycklingfilé
    • 1 klyfta vitlök
    • 3 tsk ingefära
    • 1 msk ketjap manis
    • 1 msk sweet chilisås
    • 1 msk soja
    • 1 tsk sesamolja
    • 1 msk sesamfrön
    • 0 salt och vitpeppar
    • 0.25 st purjolök
    • 1 st morot
    • 75 g sockerärtor
    • 50 g minimajs
    • 1 tsk rapsolja
    • 150 g sjögräsnudlar
    • 1 msk koriander
    • 1 st lime
  • Torsdag frukost 87 Kcal

    Ägg

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 6 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 87 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st ägg

    Gör så här

    Koka ägget efter eget önskemål

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st ägg

    Torsdag lunch 391 Kcal

    Kycklingwok med sjögräsnudlar

    Den här smakfyllda rätten är som godast precis tillagad, men går också bra att äta kall som matlåda!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 32 gram

    Fett: 11 gram

    Protein: 33 gram

    Energi: 391 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 250 g kycklingfilé
    • 1 klyfta vitlök
    • 3 tsk ingefära
    • 1 msk ketjap manis
    • 1 msk sweet chilisås
    • 1 msk soja
    • 1 tsk sesamolja
    • 1 msk sesamfrön
    • 0 salt och vitpeppar
    • 0.25 st purjolök
    • 1 st morot
    • 75 g sockerärtor
    • 50 g minimajs
    • 1 tsk rapsolja
    • 150 g sjögräsnudlar
    • 1 msk koriander
    • 1 st lime

    Gör så här

    • Strimla kycklingen och skala och finhacka vitlöken.
    • Lägg i en skål och blanda ner ingefära, ketjap manis, sweet chilisås, soja, sesamolja, sesamfrön, salt och peppar.
    • Strimla purjolök, morot, sockerärtor och minimajs.
    • Hetta upp en stekpanna eller en wok med lite olja.
    • Lägg ner kycklingen med marinaden och låt steka några minuter.
    • Lägg ner alla grönsaker.
    • Skölj sjögräsnudlarna och blanda ner och låt allt bli varmt.
    • Servera med hackad färsk koriander och dekorera med en limeklyfta.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 250 g kycklingfilé
    • 1 klyfta vitlök
    • 3 tsk ingefära
    • 1 msk ketjap manis
    • 1 msk sweet chilisås
    • 1 msk soja
    • 1 tsk sesamolja
    • 1 msk sesamfrön
    • 0 salt och vitpeppar
    • 0.25 st purjolök
    • 1 st morot
    • 75 g sockerärtor
    • 50 g minimajs
    • 1 tsk rapsolja
    • 150 g sjögräsnudlar
    • 1 msk koriander
    • 1 st lime

    Torsdag middag 286 Kcal

    Linssoppa med halloumi

    Gör en god linssoppa med smaker av curry, ingefära, kanel och kokosmjölk!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 15 gram

    Fett: 24 gram

    Protein: 3 gram

    Energi: 286 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st morot
    • 3 tsk rapsolja
    • 3 tsk ingefära
    • 0.5 msk malen curry
    • 1 tärning grönsaksbuljong
    • 4 dl vatten
    • 0.5 burk kokosmjölk
    • 1 msk sweet chilisås
    • 150 g röda linser
    • 1 st kanelstång
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Skala och hacka lök och vitlök.
    • Skala och skiva moroten.
    • Hetta upp en kastrull med olja och lägg ner lök, vitlök, morötter, ingefära och curry.
    • Låt steka någon minut.
    • Smula ner buljongtärningen och häll på vatten, kokosmjölk och sweet chilisås.
    • Häll i linser och lägg ner kanelstången.
    •  Koka på svag värme i 15 minuter.
    • Späd med mer vatten om det behövs.
    • Smaka av med salt och peppar.
    •  Mixa soppan slät och häll upp i skålar.
    •  Skiva osten och stek i lite olja.
    •  Fördela på soppan och dekorera med purjolök och skivad rödlök.

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st morot
    • 3 tsk rapsolja
    • 3 tsk ingefära
    • 0.5 msk malen curry
    • 1 tärning grönsaksbuljong
    • 4 dl vatten
    • 0.5 burk kokosmjölk
    • 1 msk sweet chilisås
    • 150 g röda linser
    • 1 st kanelstång
    • 0 salt och svartpeppar
  • Fredag frukost 325 Kcal

    Yoghurt med blåbär och granola med tropiska smaker

    God, knaprig granola smakar underbart ihop med grekisk yoghurt och blåbär!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 24 gram

    Fett: 20 gram

    Protein: 9 gram

    Energi: 325 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl grekisk yoghurt 6%
    • 1 dl blåbär
    • 1 portion granola med tropiska smaker

    Gör så här

    • Lägg yoghurt i en skål och lägg på blåbär och granola med tropiska smaker.
    • 1 portion granola = 3/4 dl

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl grekisk yoghurt 6%
    • 1 dl blåbär
    • 1 portion granola med tropiska smaker
Torrvaror
  • 6 msk chiafrön
  • 0.2 dl mandlar
  • 2.5 tsk olivolja
  • 200 g krossade tomater
  • 1 tsk linfrö, bruna
  • 1 tsk linfrö, gula
  • 1.5 msk solrosfrön
  • 1.5 msk pumpafrön
  • 0.5 tsk flytande honung
  • 2 msk pinjenötter
  • 1.5 dl vit quinoa, okokt
  • 40 g torkad Karl Johan svamp
  • 1 msk sesamfrön
  • 4 tsk rapsolja
  • 150 g sjögräsnudlar
  • 0.5 burk kokosmjölk
  • 150 g röda linser
  • 1 portion granola med tropiska smaker
Mejeri
  • 2 dl sojamjölk
  • 3 dl mandelmjölk
  • 1.5 tsk smör
  • 1 dl grekisk yoghurt 6%
Kryddor/smaksättare
  • 2 tsk vaniljpulver
  • 5.5 kruka färsk basilika
  • 1 tsk torkad basilika
  • 3 msk sweet chilisås
  • bladpersilja
  • 0.5 krm salt
  • 2 msk balsamico
  • 3 msk persilja
  • 2 kvist färsk persilja
  • 0.5 st myntakvist
  • 1 msk ketjap manis
  • 1 msk soja
  • 1 tsk sesamolja
  • 1 msk koriander
  • 0.5 msk malen curry
  • 1 tärning grönsaksbuljong
  • 1 st kanelstång
Övrigt
  • 1 dl Bär
  • 50 g soltorkade tomater
Frukt/grönt
  • 200 g körsbärstomater
  • 3.25 klyfta vitlök
  • 2 st gul lök
  • 15 g rucola
  • 4 st morot
  • 0.25 st röd paprika
  • 1.25 st rödlök
  • 0.5 st avokado
  • 0.75 st granatäpple
  • 3 st stor tomat
  • 10 st hallon
  • 150 g brysselkål
  • 0.5 dl granatäppelkärnor
  • 1.25 st apelsin
  • 0.2 st ananas
  • 6 tsk ingefära
  • 0.25 st purjolök
  • 75 g sockerärtor
  • 50 g minimajs
  • 1 st lime
  • 1 dl blåbär
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 300 g nötfärs
  • 90 g tonfisk
  • 400 g torskrygg
  • 250 g kycklingfilé
  • 1 st ägg

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!