Gör så här
- Häll upp 1 dl keso naturell i en skål och strö över bär.
- Välj tex blåbär eller hallon eller vad du har hemma.
- Det går utmärkt att blanda olika bär.
Att äta efter principen 800 kcal innebär att du fördelar dina 800 kalorier hur du vill under dagen men inte överstiger detta. En del väljer att äta efter denna princip under arbetsveckan för att sedan “lyxa till det” över helgen. Allt beror på vad just ditt hälsomål är!
Sparar
Kolhydrater: 40.8 gram
Fett: 33.5 gram
Protein: 36.6 gram
Energi: 622.1 kcal
Kolhydrater: 8 gram
Fett: 5 gram
Protein: 12 gram
Energi: 130 kcal
1 portioner
1 portioner
Baka omeletten i ugnen, blir en måltid för fyra personer!
Kolhydrater: 13 gram
Fett: 28 gram
Protein: 21 gram
Energi: 359 kcal
4 portioner
4 portioner
En härlig tomat och morotssoppa med goda tillbehör som gör en enkel rätt lite mer spännande!
Kolhydrater: 33 gram
Fett: 16 gram
Protein: 10 gram
Energi: 335 kcal
4 portioner
4 portioner
Kolhydrater: 0 gram
Fett: 0 gram
Protein: 0 gram
Energi: 6 kcal
1 portioner
Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.
1 portioner
En torskrätt som är enkel att tillbereda men känns lyxig med de goda kantarellerna!
Kolhydrater: 15 gram
Fett: 17 gram
Protein: 21 gram
Energi: 289 kcal
2 portioner
2 portioner
En somrig frukost med bananplättar toppat med frukt. Här kan du variera toppingen beroende på säsong och utbud!
Kolhydrater: 15 gram
Fett: 10 gram
Protein: 9 gram
Energi: 196 kcal
2 portioner
2 portioner
Denna goda asiatiska klassiker går lika bra på vardagar som till fest!
Kolhydrater: 30 gram
Fett: 5 gram
Protein: 20 gram
Energi: 264 kcal
3 portioner
3 portioner
Zucchinirullar fyllda med parmaskinka och en krämig ricottafyllning. Toppa rullarna med pinjenötter och servera tillsammans med en fräsch sallad.
Kolhydrater: 9 gram
Fett: 20 gram
Protein: 16 gram
Energi: 287 kcal
4 portioner
4 portioner
Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!
Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev och få rabatter, erbjudanden och matglädje från Ulrika Davidsson varje vecka.