Tillbaka till menyerna

Vecka 4

Här skapar du ett kostschema som bygger på 5:2. Grunden är att du har två fastedagar/vecka när du äter markant färre kalorier än övriga dagar. Detta gör att kroppens förbränning kickar igång och du därmed går ner i vikt.

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 60.6 gram

Fett: 29.1 gram

Protein: 27.3 gram

Energi: 671.1 kcal

  • Måndag frukost 245 Kcal

    Havregrynsgröt med kanel

    Tips! Gör en enkel havreblandning och lägg det i en sluten burk så att du enkelt sparar tid på morgonen!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 28 gram

    Fett: 9 gram

    Protein: 9 gram

    Energi: 245 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 dl havregryn
    • 1 msk linfrön
    • 2 msk solrosfrön
    • 2 st torkade fikon
    • 0.25 st äpple
    • 0.5 tsk kanel
    • 1 krm salt
    • 1 dl havremjölk

    Gör så här

    • Hacka fikon och äpple.
    • Lägg ner alla ingredienser i en kastrull och häll på 2 dl vatten.
    • Låt koka ihop några minuter och lägg i en djup tallrik.
    • Servera med 1 dl havremjölk.
    • Strö lite extra kanel över.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 dl havregryn
    • 1 msk linfrön
    • 2 msk solrosfrön
    • 2 st torkade fikon
    • 0.25 st äpple
    • 0.5 tsk kanel
    • 1 krm salt
    • 1 dl havremjölk

    Måndag lunch 228 Kcal

    Skinkröra med äpple

    Krämig skinkröra med äpple, broccoli och sallad. Superenkelt att röra ihop!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 22 gram

    Fett: 12 gram

    Protein: 9 gram

    Energi: 228 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 0.5 st äpple
    • 2 skivor skinka
    • 50 g broccoli
    • 50 g blomkålsbuketter
    • 0.5 msk majonnäs
    • 1 msk gräddfil
    • 0.5 msk sötstark senap
    • 0.5 msk gräslök
    • 0 salt och svartpeppar
    Tillbehör
    • 2 st salladsblad
    • 0.25 st äpple
    • 1 skivor skinka

    Gör så här

    • Skär äppelhalvan i små tärningar.
    • Skär skinkan i små bitar.
    • Lägg alltsammans i bunke tillsammans med resten av ingredienserna.
    • Blanda försiktigt.
    • Lägg blandningen i en matlåda med lock  och komplettera med tillbehören: salladsblad, äppelskivor och skinka.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 0.5 st äpple
    • 2 skivor skinka
    • 50 g broccoli
    • 50 g blomkålsbuketter
    • 0.5 msk majonnäs
    • 1 msk gräddfil
    • 0.5 msk sötstark senap
    • 0.5 msk gräslök
    • 0 salt och svartpeppar
    Tillbehör
    • 2 st salladsblad
    • 0.25 st äpple
    • 1 skivor skinka

    Måndag middag 481 Kcal

    Rödbetssallad med fem gryner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 65 gram

    Fett: 16 gram

    Protein: 15 gram

    Energi: 481 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 2.5 dl 5 gryner (zeta)
    • 2 st kokta rödbetor
    • 0 örter
    • 0.5 msk olivolja
    • 1 msk balsamico
    • 0 salt och svartpeppar
    • 60 g blandad sallad
    • 150 g fetaost
    • 4 st torkade fikon
    • 2 msk valnötter
    • 0.1 kruka färsk oregano
    Dekoration
    • 0.1 kruka färsk oregano
    • 0.5 st grapefrukt

    Gör så här

    • Koka ”5 gryner” enligt anvisningen på paketet, ca 10 minuter.
    • Häll av vattnet och lägg i en skål.
    • Skär rödbetor i tärningar och blanda ner i skålen tillsammans med örter, olivolja, balsamico, salt och peppar.
    • Fördela sallad på ett fat och lägg på blandningen.
    • Skär fetaost i tärningar och lägg över.
    • Skär fikonen i små bitar och lägg över salladen tillsammans med rostade valnötter.
    • Dekorera med färsk oregano och en grapefruktskiva.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 2.5 dl 5 gryner (zeta)
    • 2 st kokta rödbetor
    • 0 örter
    • 0.5 msk olivolja
    • 1 msk balsamico
    • 0 salt och svartpeppar
    • 60 g blandad sallad
    • 150 g fetaost
    • 4 st torkade fikon
    • 2 msk valnötter
    • 0.1 kruka färsk oregano
    Dekoration
    • 0.1 kruka färsk oregano
    • 0.5 st grapefrukt
  • Tisdag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Tisdag lunch 481 Kcal

    Rödbetssallad med fem gryner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 65 gram

    Fett: 16 gram

    Protein: 15 gram

    Energi: 481 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 2.5 dl 5 gryner (zeta)
    • 2 st kokta rödbetor
    • 0 örter
    • 0.5 msk olivolja
    • 1 msk balsamico
    • 0 salt och svartpeppar
    • 60 g blandad sallad
    • 150 g fetaost
    • 4 st torkade fikon
    • 2 msk valnötter
    • 0.1 kruka färsk oregano
    Dekoration
    • 0.1 kruka färsk oregano
    • 0.5 st grapefrukt

    Gör så här

    • Koka ”5 gryner” enligt anvisningen på paketet, ca 10 minuter.
    • Häll av vattnet och lägg i en skål.
    • Skär rödbetor i tärningar och blanda ner i skålen tillsammans med örter, olivolja, balsamico, salt och peppar.
    • Fördela sallad på ett fat och lägg på blandningen.
    • Skär fetaost i tärningar och lägg över.
    • Skär fikonen i små bitar och lägg över salladen tillsammans med rostade valnötter.
    • Dekorera med färsk oregano och en grapefruktskiva.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 2.5 dl 5 gryner (zeta)
    • 2 st kokta rödbetor
    • 0 örter
    • 0.5 msk olivolja
    • 1 msk balsamico
    • 0 salt och svartpeppar
    • 60 g blandad sallad
    • 150 g fetaost
    • 4 st torkade fikon
    • 2 msk valnötter
    • 0.1 kruka färsk oregano
    Dekoration
    • 0.1 kruka färsk oregano
    • 0.5 st grapefrukt

    Tisdag middag 276 Kcal

    Tomatsoppa med fetaost

    Toppa en tomatsoppa med fetaost, så gott!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 22 gram

    Fett: 16 gram

    Protein: 12 gram

    Energi: 276 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 400 g krossade tomater
    • 300 g vatten
    • 1 tsk honung
    • 1 st kycklingbuljongtärning
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 1 nypa chiliflakes
    • 100 g fetaost
    • 5 st cocktailtomater i olika färger
    • 1 msk bladpersilja

    Gör så här

    • Skala och hacka lök och vitlök.
    • Hetta upp en kastrull med olja och bryn lök och vitlök i någon minut.
    • Tillsätt tomater, vatten och honung.
    • Smula i buljongtärningen och lägg ner kryddor.
    •  Låt koka upp och låt sjuda 10 minuter.
    • Lägg soppan i en matberedare och mixa ihop eller använd en stavmixer.
    • Servera med fetaost, några delade cocktailtomater och en kvist bladpersilja.

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 400 g krossade tomater
    • 300 g vatten
    • 1 tsk honung
    • 1 st kycklingbuljongtärning
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 1 nypa chiliflakes
    • 100 g fetaost
    • 5 st cocktailtomater i olika färger
    • 1 msk bladpersilja
  • Onsdag frukost 271 Kcal

    Detoxgröt

    En varm skål med gröt gjord på boveteflingor. Toppa gröten med äpple, kanel och sojamjölk.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 50 gram

    Fett: 3 gram

    Protein: 7 gram

    Energi: 271 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 0.5 dl bovete
    • 1.5 dl vatten
    • 1 st torkade dadlar
    • 1 st äpple
    • 1 tsk malen kanel
    • 1 krm salt
    • 1 dl sojamjölk

    Gör så här

    • Mät upp boveteflingor och vatten i en kastrull.
    • Hacka dadeln och äpplet (spara hälften av äpplet till dekoration) och lägg i kastrullen.
    • Koka upp gröten med kanel och salt i några minuter.
    • Lägg upp gröten i en skål och toppa med resten av äpplet och pudra över lite kanel.
    • Servera med 1 dl sojamjölk.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 0.5 dl bovete
    • 1.5 dl vatten
    • 1 st torkade dadlar
    • 1 st äpple
    • 1 tsk malen kanel
    • 1 krm salt
    • 1 dl sojamjölk

    Onsdag lunch 276 Kcal

    Tomatsoppa med fetaost

    Toppa en tomatsoppa med fetaost, så gott!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 22 gram

    Fett: 16 gram

    Protein: 12 gram

    Energi: 276 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 400 g krossade tomater
    • 300 g vatten
    • 1 tsk honung
    • 1 st kycklingbuljongtärning
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 1 nypa chiliflakes
    • 100 g fetaost
    • 5 st cocktailtomater i olika färger
    • 1 msk bladpersilja

    Gör så här

    • Skala och hacka lök och vitlök.
    • Hetta upp en kastrull med olja och bryn lök och vitlök i någon minut.
    • Tillsätt tomater, vatten och honung.
    • Smula i buljongtärningen och lägg ner kryddor.
    •  Låt koka upp och låt sjuda 10 minuter.
    • Lägg soppan i en matberedare och mixa ihop eller använd en stavmixer.
    • Servera med fetaost, några delade cocktailtomater och en kvist bladpersilja.

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 400 g krossade tomater
    • 300 g vatten
    • 1 tsk honung
    • 1 st kycklingbuljongtärning
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 1 nypa chiliflakes
    • 100 g fetaost
    • 5 st cocktailtomater i olika färger
    • 1 msk bladpersilja
  • Torsdag frukost 332 Kcal

    Turkisk yoghurt med quinoamüsli med honungsrostade valnötter och blåbär

    I detta recept ingår ett recept skapat av Ulrika, Quinoamüsli med honungsrostade valnötter. Receptet hittar du genom att söka på Quinoamüsli med honungsrostade valnötter i hälsobanken. Totala receptet för Quinoamüslin är 15 portioner som kan förvaras i en sluten glasburk efter tillagning.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 11 gram

    Protein: 4 gram

    Energi: 332 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl turkisk yoghurt
    • 0.75 dl quinoamüsli med honungsrostade valnötter
    • 1 dl blåbär

    Gör så här

    • Häll upp turkisk yoghurt i en skål.
    • Toppa med müsli och blåbär

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl turkisk yoghurt
    • 0.75 dl quinoamüsli med honungsrostade valnötter
    • 1 dl blåbär

    Torsdag middag 455 Kcal

    Linssallad med starka korvar

    En smakrik och fräsch linssallad med små starka korvar till!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 43 gram

    Fett: 23 gram

    Protein: 34 gram

    Energi: 455 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 dl gula linser
    • 1 dl torkade röda linser
    • 1 dl svarta linser
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 st rödlök
    • 2 msk olivolja
    • 2 msk röd pesto
    • 3 styck tomat
    • 5 msk persilja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 80 g rucola
    • 350 g korv med hög kötthalt

    Gör så här

    • Koka linserna var för sig enligt anvisningar på paketet.
    • Häll av vattnet och blanda linserna i en skål.
    • Finhacka vitlök och blanda ner i linserna.
    • Häll på olivolja och pesto och blanda om.
    • Skär tomaterna i mindre bitar och blanda ner i salladen tillsammans med persiljan.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Fördela ruccolasallad på tallrikar och toppa med linssallad. 
    • Dela vid behov korvarna och hetta upp en stekpanna med olja.
    • Bryn korven runt om i några minuter. 
    • Lägg upp korven över salladen och servera direkt.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 dl gula linser
    • 1 dl torkade röda linser
    • 1 dl svarta linser
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 st rödlök
    • 2 msk olivolja
    • 2 msk röd pesto
    • 3 styck tomat
    • 5 msk persilja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 80 g rucola
    • 350 g korv med hög kötthalt
  • Fredag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Fredag lunch 276 Kcal

    Tomatsoppa med fetaost

    Toppa en tomatsoppa med fetaost, så gott!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 22 gram

    Fett: 16 gram

    Protein: 12 gram

    Energi: 276 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 400 g krossade tomater
    • 300 g vatten
    • 1 tsk honung
    • 1 st kycklingbuljongtärning
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 1 nypa chiliflakes
    • 100 g fetaost
    • 5 st cocktailtomater i olika färger
    • 1 msk bladpersilja

    Gör så här

    • Skala och hacka lök och vitlök.
    • Hetta upp en kastrull med olja och bryn lök och vitlök i någon minut.
    • Tillsätt tomater, vatten och honung.
    • Smula i buljongtärningen och lägg ner kryddor.
    •  Låt koka upp och låt sjuda 10 minuter.
    • Lägg soppan i en matberedare och mixa ihop eller använd en stavmixer.
    • Servera med fetaost, några delade cocktailtomater och en kvist bladpersilja.

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 400 g krossade tomater
    • 300 g vatten
    • 1 tsk honung
    • 1 st kycklingbuljongtärning
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 1 nypa chiliflakes
    • 100 g fetaost
    • 5 st cocktailtomater i olika färger
    • 1 msk bladpersilja

    Fredag middag 707 Kcal

    Älgfärsbiffar med rödbetor och citronmarinerad broccoli

    Biffar med fräscha grönsakstillbehör! Byt älgfärsen mot köttfärs eller kycklingfärs om du önskar.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 52 gram

    Fett: 33 gram

    Protein: 47 gram

    Energi: 707 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g fryst älgfärs
    • 0.5 dl mjölk
    • 0.5 dl Panko Crunchy Crumbs (glutenfritt ströbröd)
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 st ägg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 0.5 msk smör
    Rödbetor
    • 3 st rödbetor
    • 1 tsk olivolja
    • 1 msk balsamico
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 kvist färsk rosmarin
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    Citronmarinerad broccoli
    • 0.5 st broccolistånd
    • 0.5 st citron
    • 2 tsk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    Tillbehör
    • 2 msk pinjenötter
    • 100 g rucola
    • 0.5 dl granatäppelkärnor
    • 0.5 st citron
    • 1 kvist färsk rosmarin
    • 2 msk parmesansås (Erik Lallerstedt)

    Gör så här

    • Tina färsen. Koka rödbetorna i lättsaltat vatten, ca 25-30 minuter.
    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Häll mjölk och ströbröd i en skål och låt svälla någon minut.
    • Tillsätt alla ingredienser och forma till 4 biffar. Hetta upp en stekpanna och bryn biffarna runt om någon minut.
    • Lägg på en ugnsplåt och sätt in i ugnen i 10 minuter.
    • Skär rödbetor i klyftor och lägg i en skål.
    • Blanda ner olivolja,  balsamico och örter.
    • Skär broccoli i buketter och roten i skivor och lägg i en skål.
    • Blanda ner olivolja, citronsaft, salt och peppar.
    • Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna.
    • Lägg upp rucola på ett serveringsfat och lägg på rödbetorna och citronmarinerad broccoli.
    • Lägg på biffarna och toppa med pinjenötter och granatäppelkärnor.
    • Dekorera med citronklyftor och färsk rosmarin.
    • Servera med parmesansås.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g fryst älgfärs
    • 0.5 dl mjölk
    • 0.5 dl Panko Crunchy Crumbs (glutenfritt ströbröd)
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 st ägg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 0.5 msk smör
    Rödbetor
    • 3 st rödbetor
    • 1 tsk olivolja
    • 1 msk balsamico
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 kvist färsk rosmarin
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    Citronmarinerad broccoli
    • 0.5 st broccolistånd
    • 0.5 st citron
    • 2 tsk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    Tillbehör
    • 2 msk pinjenötter
    • 100 g rucola
    • 0.5 dl granatäppelkärnor
    • 0.5 st citron
    • 1 kvist färsk rosmarin
    • 2 msk parmesansås (Erik Lallerstedt)
  • Lördag frukost 329 Kcal

    Bananplättar med yoghurt, mandelsmör och vinbär

    En god och fräsch frukost eller mellanmål! Mandelsmör går utmärkt att byta ut mot hackade mandlar och ta gärna valfria bär om du inte hittar vinbär!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 14 gram

    Fett: 25 gram

    Protein: 14 gram

    Energi: 329 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 0.5 st banan
    • 1 st ägg
    • 0.5 msk smör
    Topping
    • 1 klase vinbär
    • 1 msk mandelsmör
    • 2 msk turkisk yoghurt

    Gör så här

    • Knäck äggen i en stor bunke och vispa upp dem.
    • Skala bananen och mosa med en gaffel och blanda med äggen.
    • Hetta upp en stekpanna med smör på medelvärme.
    • Häll i smet och grädda små plättar några minuter per sida.
    • Servera med en yoghurt,mandelsmör och vinbär

    Ingredienser

    1 portioner

    • 0.5 st banan
    • 1 st ägg
    • 0.5 msk smör
    Topping
    • 1 klase vinbär
    • 1 msk mandelsmör
    • 2 msk turkisk yoghurt
  • Söndag frukost 332 Kcal

    Turkisk yoghurt med quinoamüsli med honungsrostade valnötter och blåbär

    I detta recept ingår ett recept skapat av Ulrika, Quinoamüsli med honungsrostade valnötter. Receptet hittar du genom att söka på Quinoamüsli med honungsrostade valnötter i hälsobanken. Totala receptet för Quinoamüslin är 15 portioner som kan förvaras i en sluten glasburk efter tillagning.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 11 gram

    Protein: 4 gram

    Energi: 332 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl turkisk yoghurt
    • 0.75 dl quinoamüsli med honungsrostade valnötter
    • 1 dl blåbär

    Gör så här

    • Häll upp turkisk yoghurt i en skål.
    • Toppa med müsli och blåbär

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl turkisk yoghurt
    • 0.75 dl quinoamüsli med honungsrostade valnötter
    • 1 dl blåbär
Torrvaror
  • 1 dl havregryn
  • 1 msk linfrön
  • 2 msk solrosfrön
  • 6 st torkade fikon
  • 2.5 dl 5 gryner (zeta)
  • 6.5 msk olivolja
  • 2 msk valnötter
  • 3 dl kaffe
  • 400 g krossade tomater
  • 1 tsk honung
  • 0.5 dl bovete
  • 1 st torkade dadlar
  • 1 dl torkade röda linser
  • 1 dl svarta linser
  • 0.5 dl Panko Crunchy Crumbs (glutenfritt ströbröd)
  • 2 msk pinjenötter
  • 1 msk mandelsmör
Frukt/grönt
  • 2 st äpple
  • 50 g broccoli
  • 50 g blomkålsbuketter
  • 2 st salladsblad
  • 2 st kokta rödbetor
  • 60 g blandad sallad
  • 0.5 st grapefrukt
  • 1.5 st gul lök
  • 3 klyfta vitlök
  • 5 st cocktailtomater i olika färger
  • 2 dl blåbär
  • 0.5 st rödlök
  • 3 styck tomat
  • 180 g rucola
  • 3 st rödbetor
  • 0.5 st broccolistånd
  • 1 st citron
  • 0.5 dl granatäppelkärnor
  • 0.5 st banan
  • 1 klase vinbär
Kryddor/smaksättare
  • 0.5 tsk kanel
  • 2 krm salt
  • 0.5 msk sötstark senap
  • 0.5 msk gräslök
  • örter
  • 2 msk balsamico
  • 0.2 kruka färsk oregano
  • 1 st kycklingbuljongtärning
  • 3 tsk örtagårdskrydda
  • 1 nypa chiliflakes
  • 1 msk bladpersilja
  • 1 tsk malen kanel
  • 2 msk röd pesto
  • 5 msk persilja
  • 1.5 kvist färsk rosmarin
Mejeri
  • 1 dl havremjölk
  • 1 msk gräddfil
  • 250 g fetaost
  • 1 dl sojamjölk
  • 4 dl turkisk yoghurt
  • 0.5 dl mjölk
  • 1 msk smör
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 3 skivor skinka
  • 350 g korv med hög kötthalt
  • 300 g fryst älgfärs
  • 1.5 st ägg
Övrigt
  • 0.5 msk majonnäs
  • 1.5 dl quinoamüsli med honungsrostade valnötter
  • 1 dl gula linser
  • 2 msk parmesansås (Erik Lallerstedt)

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!