Tillbaka till menyerna

Vecka 25

  • Måndag - 266 Kcal

    • Frukost - 41 Kcal

      Jordgubbar

    • Lunch - 225 Kcal

      Kall skaldjurssallad med sjögräsnudlar – 2 portioner

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 22 gram

Fett: 6.5 gram

Protein: 25.5 gram

Energi: 266 kcal

  • Måndag frukost 41 Kcal

    Jordgubbar

    Måndag lunch 225 Kcal

    Kall skaldjurssallad med sjögräsnudlar – 2 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 14 gram

    Fett: 7 gram

    Protein: 25 gram

    Energi: 225 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 200 g sjögräsnudlar
    • 150 g broccoli
    • 3 dl strimlad vitkål
    • 3 dl handskalade räkor i lag
    • 0 dillkvistar
    Marinad
    • 2 tsk olivolja
    • 1 tsk limesaft
    • 1 tsk riven ingefära
    • 0.25 klyfta vitlök
    • 2 msk hackad dill
    • 1 tsk hackad röd chili
    • 0.5 dl strimlad salladslök
    • 1 msk mirin
    • 1 msk ljus soja
    • 1 tsk flytande honung
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Skölj sjögräsnudlarna. Blanda ihop marinaden i en skål.
    • Skär broccoli i buketter och blanda ner i marinaden tillsammans med sjögräsnudlar och vitkål.
    • Blanda ner hälften av skaldjuren.
    • Lägg upp i skålar och toppa med skaldjur och färsk dill.
Frukt/grönt
  • 100 g jordgubbar (färska)
  • 150 g broccoli
  • 3 dl strimlad vitkål
  • dillkvistar
  • 1 tsk limesaft
  • 1 tsk riven ingefära
  • 0.25 klyfta vitlök
  • 2 msk hackad dill
  • 1 tsk hackad röd chili
  • 0.5 dl strimlad salladslök
Torrvaror
  • 200 g sjögräsnudlar
  • 2 tsk olivolja
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 3 dl handskalade räkor i lag
Kryddor/smaksättare
  • 1 msk mirin
  • 1 msk ljus soja
  • salt och svartpeppar
Övrigt
  • 1 tsk flytande honung

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!