Tillbaka till menyerna

V8

HÀr skapar du ett kostschema som bygger pÄ 5:2. Grunden Àr att du har tvÄ fastedagar/vecka nÀr du Àter markant fÀrre kalorier Àn övriga dagar. Detta gör att kroppens förbrÀnning kickar igÄng och du dÀrmed gÄr ner i vikt.

  • MĂ„ndag - 1037 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 574 Kcal

      Chevrefylld lax med pesto

    • Middag - 463 Kcal

      Tonfisksallad med Àgg

    • MellanmĂ„l

    • Dessert

  • Tisdag - 463 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 463 Kcal

      Tonfisksallad med Àgg

    • Middag

    • MellanmĂ„l

    • Dessert

  • Onsdag - 859 Kcal

    • Frukost - 285 Kcal

      Ägghack med skinka och grĂ€slök

    • Lunch - 574 Kcal

      Chevrefylld lax med pesto

    • Middag

    • MellanmĂ„l

    • Dessert

  • Torsdag - 250 Kcal

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag - 250 Kcal

      Rotfruktssoppa med köttfÀrs

    • MellanmĂ„l

    • Dessert

  • Fredag - 1142 Kcal

    • Frukost - 252 Kcal

      Ägghack med tonfisk

    • Lunch - 250 Kcal

      Rotfruktssoppa med köttfÀrs

    • Middag - 639 Kcal

      KycklinggratÀng med mango

    • MellanmĂ„l

    • Dessert

  • Lördag - 456 Kcal

    • Frukost - 456 Kcal

      Äggröra med bacon

    • Lunch

    • Middag

    • MellanmĂ„l

    • Dessert

  • Söndag - 1490 Kcal

    • Frukost - 384 Kcal

      Äggröra med kycklingbacon

    • Lunch - 639 Kcal

      KycklinggratÀng med mango

    • Middag - 467 Kcal

      Tikka Masala fiskgryta med cashew och yoghurt

    • MellanmĂ„l

    • Dessert

Genomsmittligt nÀringsvÀrde per dag

Kolhydrater: 28.6 gram

Fett: 53.7 gram

Protein: 56.3 gram

Energi: 813.9 kcal

  • MĂ„ndag lunch 574 Kcal

    Chevrefylld lax med pesto

    En lyxig lax mÄltid med chevreost och pesto till!

    NÀringsvÀrden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 43 gram

    Protein: 36 gram

    Energi: 574 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 600 g laxfilĂ©
    • 4 msk grön pesto
    • 100 g chevreost
    • 0 salt och svartpeppar
    • 50 g pinjenötter
    • 50 g rucola
    • 4 msk torkade tranbĂ€r

    Gör sÄ hÀr

    • SĂ€tt ugnen pĂ„ 200 grader.
    • LĂ€gg laxfilĂ©er pĂ„ en plĂ„t.
    • SkĂ€r ett snitt i laxfilĂ©rna och lĂ€gg i pesto och ost.
    • Strö pĂ„ salt och peppar samt pinjenötter.
    • SĂ€tt in i ugnen i 20 minuter.
    • Servera med sallad, torkade tranbĂ€r och quinoa.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 600 g laxfilĂ©
    • 4 msk grön pesto
    • 100 g chevreost
    • 0 salt och svartpeppar
    • 50 g pinjenötter
    • 50 g rucola
    • 4 msk torkade tranbĂ€r

    MĂ„ndag middag 463 Kcal

    Tonfisksallad med Àgg

    FrÀsch och mÀttande sallad som passar utmÀrkt i en matlÄda!

    NÀringsvÀrden

    Kolhydrater: 13 gram

    Fett: 27 gram

    Protein: 38 gram

    Energi: 463 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 5 dl grönsallad
    • 2 msk fĂ€rsk persilja
    • 0.25 st rödlök
    • 1 st paprika
    • 2 st kvisttomat
    • 3 st Ă€gg
    • 200 g tonfisk i vatten
    • 25 g svarta oliver kĂ€rnfria
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 kvist fĂ€rsk persilja
    Balsamicodressing
    • 2 tsk olivolja
    • 1 tsk balsamvinĂ€ger
    • 1 krm salladskrydda
    Örtcrùme
    • 4 msk crĂšme fraiche
    • 0.25 klyfta vitlök
    • 1 krm örtagĂ„rdskrydda
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör sÄ hÀr

    • Koka Ă€ggen.
    • Blanda ihop örtcrĂšmen i en skĂ„l.
    • Hacka persiljan. LĂ€gg sallad i en skĂ„l och blanda ner persilja. HĂ€ll pĂ„ dressingen och blanda om.
    • Skala och skiva rödlök tunt. Skiva paprikan och skĂ€r tomater i mindre klyftor.  LĂ€gg grönsakerna pĂ„ salladen.
    • HĂ€ll bort vattnet frĂ„n tonfisken och lĂ€gg pĂ„ salladen.  Toppa med oliver och strö pĂ„ salt och peppar. Dekorera med persilja.
    • Dela Ă€ggen och lĂ€gg runt om.
    • Servera med örtcrĂ©men.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 5 dl grönsallad
    • 2 msk fĂ€rsk persilja
    • 0.25 st rödlök
    • 1 st paprika
    • 2 st kvisttomat
    • 3 st Ă€gg
    • 200 g tonfisk i vatten
    • 25 g svarta oliver kĂ€rnfria
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 kvist fĂ€rsk persilja
    Balsamicodressing
    • 2 tsk olivolja
    • 1 tsk balsamvinĂ€ger
    • 1 krm salladskrydda
    Örtcrùme
    • 4 msk crĂšme fraiche
    • 0.25 klyfta vitlök
    • 1 krm örtagĂ„rdskrydda
    • 0 salt och svartpeppar
  • Tisdag lunch 463 Kcal

    Tonfisksallad med Àgg

    FrÀsch och mÀttande sallad som passar utmÀrkt i en matlÄda!

    NÀringsvÀrden

    Kolhydrater: 13 gram

    Fett: 27 gram

    Protein: 38 gram

    Energi: 463 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 5 dl grönsallad
    • 2 msk fĂ€rsk persilja
    • 0.25 st rödlök
    • 1 st paprika
    • 2 st kvisttomat
    • 3 st Ă€gg
    • 200 g tonfisk i vatten
    • 25 g svarta oliver kĂ€rnfria
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 kvist fĂ€rsk persilja
    Balsamicodressing
    • 2 tsk olivolja
    • 1 tsk balsamvinĂ€ger
    • 1 krm salladskrydda
    Örtcrùme
    • 4 msk crĂšme fraiche
    • 0.25 klyfta vitlök
    • 1 krm örtagĂ„rdskrydda
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör sÄ hÀr

    • Koka Ă€ggen.
    • Blanda ihop örtcrĂšmen i en skĂ„l.
    • Hacka persiljan. LĂ€gg sallad i en skĂ„l och blanda ner persilja. HĂ€ll pĂ„ dressingen och blanda om.
    • Skala och skiva rödlök tunt. Skiva paprikan och skĂ€r tomater i mindre klyftor.  LĂ€gg grönsakerna pĂ„ salladen.
    • HĂ€ll bort vattnet frĂ„n tonfisken och lĂ€gg pĂ„ salladen.  Toppa med oliver och strö pĂ„ salt och peppar. Dekorera med persilja.
    • Dela Ă€ggen och lĂ€gg runt om.
    • Servera med örtcrĂ©men.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 5 dl grönsallad
    • 2 msk fĂ€rsk persilja
    • 0.25 st rödlök
    • 1 st paprika
    • 2 st kvisttomat
    • 3 st Ă€gg
    • 200 g tonfisk i vatten
    • 25 g svarta oliver kĂ€rnfria
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 kvist fĂ€rsk persilja
    Balsamicodressing
    • 2 tsk olivolja
    • 1 tsk balsamvinĂ€ger
    • 1 krm salladskrydda
    Örtcrùme
    • 4 msk crĂšme fraiche
    • 0.25 klyfta vitlök
    • 1 krm örtagĂ„rdskrydda
    • 0 salt och svartpeppar
  • Onsdag frukost 285 Kcal

    Ägghack med skinka och grĂ€slök

    Ägghack med skinka som passar bĂ„de till frukost och mellanmĂ„l!

    NÀringsvÀrden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 20 gram

    Protein: 20 gram

    Energi: 285 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st Ă€gg
    • 0.5 msk majonnĂ€s
    • 1.5 msk grĂ€slök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 20 g rökt skinka
    • 4 st cocktailtomat
    • 3 st salladsblad

    Gör sÄ hÀr

    • Koka Ă€ggen och lĂ„t svalna.
    • Hacka Ă€ggen och blanda med majonnĂ€s, grĂ€slök, salt och peppar i en skĂ„l.
    • LĂ€gg upp pĂ„ en tallrik och serverar med salladsblad och dekorera med grĂ€slök.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st Ă€gg
    • 0.5 msk majonnĂ€s
    • 1.5 msk grĂ€slök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 20 g rökt skinka
    • 4 st cocktailtomat
    • 3 st salladsblad

    Onsdag lunch 574 Kcal

    Chevrefylld lax med pesto

    En lyxig lax mÄltid med chevreost och pesto till!

    NÀringsvÀrden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 43 gram

    Protein: 36 gram

    Energi: 574 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 600 g laxfilĂ©
    • 4 msk grön pesto
    • 100 g chevreost
    • 0 salt och svartpeppar
    • 50 g pinjenötter
    • 50 g rucola
    • 4 msk torkade tranbĂ€r

    Gör sÄ hÀr

    • SĂ€tt ugnen pĂ„ 200 grader.
    • LĂ€gg laxfilĂ©er pĂ„ en plĂ„t.
    • SkĂ€r ett snitt i laxfilĂ©rna och lĂ€gg i pesto och ost.
    • Strö pĂ„ salt och peppar samt pinjenötter.
    • SĂ€tt in i ugnen i 20 minuter.
    • Servera med sallad, torkade tranbĂ€r och quinoa.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 600 g laxfilĂ©
    • 4 msk grön pesto
    • 100 g chevreost
    • 0 salt och svartpeppar
    • 50 g pinjenötter
    • 50 g rucola
    • 4 msk torkade tranbĂ€r
  • Torsdag middag 250 Kcal

    Rotfruktssoppa med köttfÀrs

    NÀringsvÀrden

    Kolhydrater: 25 gram

    Fett: 11 gram

    Protein: 17 gram

    Energi: 250 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    InnehÄll
    • 1 st palsternacka
    • 1 st morot
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 150 g nötfĂ€rs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 5 krm torkad timjan
    • 1 msk tomatpurĂ©
    • 1 st kycklingbuljongtĂ€rning
    • 5 dl vatten
    • 0.3 dl grĂ€ddfil

    Gör sÄ hÀr

    • Skala och riv palsternacka och morot grovt.
    • Riv löken och vitlöksklyftan.
    • Hetta upp en kastrull med lite olja och lĂ€gg ner grönsakerna.
    • Bryn nĂ„gon minut.
    • TillsĂ€tt fĂ€rs och bryn ytterligare nĂ„gon minut.
    • Strö pĂ„ salt, peppar och timjan.
    • TillsĂ€tt tomatpurĂ©, buljongtĂ€rning och vatten.
    • LĂ„t koka pĂ„ svag vĂ€rme i 10 minuter.
    • Servera med en klick grĂ€ddfil.

     

    Ingredienser

    2 portioner

    InnehÄll
    • 1 st palsternacka
    • 1 st morot
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 150 g nötfĂ€rs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 5 krm torkad timjan
    • 1 msk tomatpurĂ©
    • 1 st kycklingbuljongtĂ€rning
    • 5 dl vatten
    • 0.3 dl grĂ€ddfil
  • Fredag frukost 252 Kcal

    Ägghack med tonfisk

    LÀttlagad ÀggmÄltid med tonfisk och sallad!

    NÀringsvÀrden

    Kolhydrater: 7 gram

    Fett: 12 gram

    Protein: 26 gram

    Energi: 252 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 140 g tonfisk i vatten
    • 2 st kokt Ă€gg
    • 0.5 msk majonnĂ€s
    • 2 msk grĂ€ddfil
    • 1 msk grĂ€slök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 10 g blandad sallad
    • 1 st röd paprika
    • 0.25 st citron

    Gör sÄ hÀr

    • Fördela tonfisk pĂ„ en tallrik.
    • Hacka Ă€gget grovt och blanda med majonnĂ€s, grĂ€ddfil och grĂ€slök.
    • Smaka av med citron, salt och svartpeppar.
    • LĂ€gg salladsblad och Âœ paprika per portion bredvid tonfisken och Ă€gghacket bredvid.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 140 g tonfisk i vatten
    • 2 st kokt Ă€gg
    • 0.5 msk majonnĂ€s
    • 2 msk grĂ€ddfil
    • 1 msk grĂ€slök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 10 g blandad sallad
    • 1 st röd paprika
    • 0.25 st citron

    Fredag lunch 250 Kcal

    Rotfruktssoppa med köttfÀrs

    NÀringsvÀrden

    Kolhydrater: 25 gram

    Fett: 11 gram

    Protein: 17 gram

    Energi: 250 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    InnehÄll
    • 1 st palsternacka
    • 1 st morot
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 150 g nötfĂ€rs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 5 krm torkad timjan
    • 1 msk tomatpurĂ©
    • 1 st kycklingbuljongtĂ€rning
    • 5 dl vatten
    • 0.3 dl grĂ€ddfil

    Gör sÄ hÀr

    • Skala och riv palsternacka och morot grovt.
    • Riv löken och vitlöksklyftan.
    • Hetta upp en kastrull med lite olja och lĂ€gg ner grönsakerna.
    • Bryn nĂ„gon minut.
    • TillsĂ€tt fĂ€rs och bryn ytterligare nĂ„gon minut.
    • Strö pĂ„ salt, peppar och timjan.
    • TillsĂ€tt tomatpurĂ©, buljongtĂ€rning och vatten.
    • LĂ„t koka pĂ„ svag vĂ€rme i 10 minuter.
    • Servera med en klick grĂ€ddfil.

     

    Ingredienser

    2 portioner

    InnehÄll
    • 1 st palsternacka
    • 1 st morot
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 150 g nötfĂ€rs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 5 krm torkad timjan
    • 1 msk tomatpurĂ©
    • 1 st kycklingbuljongtĂ€rning
    • 5 dl vatten
    • 0.3 dl grĂ€ddfil

    Fredag middag 639 Kcal

    KycklinggratÀng med mango

    NÀringsvÀrden

    Kolhydrater: 32 gram

    Fett: 44 gram

    Protein: 38 gram

    Energi: 639 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklinglĂ„rfilĂ©
    • 0 salt och svartpeppar
    • 5 g smör
    • 0
    • 0.5 st purjolök
    • 0.5 st gul paprika
    • 1.5 dl grĂ€dde
    • 0.25 st kycklingbuljongtĂ€rning
    • 2 msk mango chutney
    • 1 msk dill
    • 1 dl riven ost
    • 0.5 st mango
    • 0 st dillkvistar
    Tillbehör
    • 10 st salladsblad

    Gör sÄ hÀr

    • SĂ€tt ugnen pĂ„ 200 grader.
    • SkĂ€r kycklingen i mindre bitar och strö pĂ„ salt och peppar. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn kycklingen runt om tillsammans med vitlök.
    • TillsĂ€tt strimlad purjolök, paprika, grĂ€dde, hönsbuljongtĂ€rning, mango chutney och dill.
    • HĂ€ll blandningen i en ugnsfast form och strö pĂ„ riven ost.
    • SĂ€tt in i ugnen i 15 minuter.
    • SkĂ€r mango i bitar och lĂ€gg över gratĂ€ngen.
    • Dekorera med dillkvistar och servera med en grönsallad.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklinglĂ„rfilĂ©
    • 0 salt och svartpeppar
    • 5 g smör
    • 0
    • 0.5 st purjolök
    • 0.5 st gul paprika
    • 1.5 dl grĂ€dde
    • 0.25 st kycklingbuljongtĂ€rning
    • 2 msk mango chutney
    • 1 msk dill
    • 1 dl riven ost
    • 0.5 st mango
    • 0 st dillkvistar
    Tillbehör
    • 10 st salladsblad
  • Lördag frukost 456 Kcal

    Äggröra med bacon

    Klassiker!

    NÀringsvÀrden

    Kolhydrater: 4 gram

    Fett: 39 gram

    Protein: 24 gram

    Energi: 456 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 50 g bacon
    • 1 tsk smör
    • 2 st Ă€gg
    • 1 msk grĂ€dde
    • 0 salt och svartpeppar
    • 3 st cocktailtomat
    • 1 kvist fĂ€rsk persilja

    Gör sÄ hÀr

    • Hetta upp en stekpanna och stek bacon knaprigt. LĂ€gg upp pĂ„ en tallrik.
    • Dela tomater och lĂ€gg vid sidan om.
    • Vispa ihop Ă€gg, grĂ€dde, salt och peppar i en skĂ„l. Hetta upp en stekpanna med smör och hĂ€ll ner smeten. Rör om 20 sek och lĂ€gg Ă€ggröran pĂ„ tallriken. Dekorera med en persiljekvist.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 50 g bacon
    • 1 tsk smör
    • 2 st Ă€gg
    • 1 msk grĂ€dde
    • 0 salt och svartpeppar
    • 3 st cocktailtomat
    • 1 kvist fĂ€rsk persilja
  • Söndag frukost 384 Kcal

    Äggröra med kycklingbacon

    Laga en god helgfrukost som innehÄller kycklingbacon och en krÀmig Àggröra och lite tomater till.

    NÀringsvÀrden

    Kolhydrater: 6 gram

    Fett: 30 gram

    Protein: 25 gram

    Energi: 384 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 tsk smör
    • 50 g kycklingbacon
    • 2 st Ă€gg
    • 1 msk grĂ€dde
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk smör
    • 5 st cocktailtomat

    Gör sÄ hÀr

    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn först bacon pĂ„ bĂ€gge sidor tills de fĂ„r en fin fĂ€rg.
    • Vispa ihop Ă€gg med grĂ€dde, salt och peppar i en skĂ„l.
    • TillsĂ€tt smör i en stekpanna och hĂ€ll ner Ă€ggsmeten.
    • Rör hastigt med en trĂ€gaffel i ca 15 sek.
    • LĂ€gg Ă€ggröran i en skĂ„l och servera med kycklingbacon och tomater.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 tsk smör
    • 50 g kycklingbacon
    • 2 st Ă€gg
    • 1 msk grĂ€dde
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk smör
    • 5 st cocktailtomat

    Söndag lunch 639 Kcal

    KycklinggratÀng med mango

    NÀringsvÀrden

    Kolhydrater: 32 gram

    Fett: 44 gram

    Protein: 38 gram

    Energi: 639 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklinglĂ„rfilĂ©
    • 0 salt och svartpeppar
    • 5 g smör
    • 0
    • 0.5 st purjolök
    • 0.5 st gul paprika
    • 1.5 dl grĂ€dde
    • 0.25 st kycklingbuljongtĂ€rning
    • 2 msk mango chutney
    • 1 msk dill
    • 1 dl riven ost
    • 0.5 st mango
    • 0 st dillkvistar
    Tillbehör
    • 10 st salladsblad

    Gör sÄ hÀr

    • SĂ€tt ugnen pĂ„ 200 grader.
    • SkĂ€r kycklingen i mindre bitar och strö pĂ„ salt och peppar. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn kycklingen runt om tillsammans med vitlök.
    • TillsĂ€tt strimlad purjolök, paprika, grĂ€dde, hönsbuljongtĂ€rning, mango chutney och dill.
    • HĂ€ll blandningen i en ugnsfast form och strö pĂ„ riven ost.
    • SĂ€tt in i ugnen i 15 minuter.
    • SkĂ€r mango i bitar och lĂ€gg över gratĂ€ngen.
    • Dekorera med dillkvistar och servera med en grönsallad.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklinglĂ„rfilĂ©
    • 0 salt och svartpeppar
    • 5 g smör
    • 0
    • 0.5 st purjolök
    • 0.5 st gul paprika
    • 1.5 dl grĂ€dde
    • 0.25 st kycklingbuljongtĂ€rning
    • 2 msk mango chutney
    • 1 msk dill
    • 1 dl riven ost
    • 0.5 st mango
    • 0 st dillkvistar
    Tillbehör
    • 10 st salladsblad

    Söndag middag 467 Kcal

    Tikka Masala fiskgryta med cashew och yoghurt

    En perfekt rÀtt nÀr ni Àr mÄnga runt bordet, eller som storkok för flera matlÄdor!

    NÀringsvÀrden

    Kolhydrater: 15 gram

    Fett: 27 gram

    Protein: 40 gram

    Energi: 467 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    InnehÄll
    • 1 st gul lök
    • 2 klyfta vitlök
    • 2 tsk rapsolja
    • 200 g krossade tomater
    • 2 dl grĂ€dde
    • 80 g tikka masala currypasta
    • 2 tsk honung
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st röd paprika
    • 1 st fĂ€nkĂ„l
    • 1 st broccolistĂ„nd
    • 800 g torskrygg
    • 0.25 kruka fĂ€rsk koriander
    • 1 dl turkisk yoghurt
    • 1 dl kumminrostade cashewnötter

    Gör sÄ hÀr

    • Skala och strimla lök.
    • Finhacka vitlöken.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn lök och vitlök nĂ„gon minut.
    • HĂ€ll pĂ„ tomater och grĂ€dde.
    • TillsĂ€tt currypasta och honung.
    • LĂ„t koka upp och smaka av med salt och peppar.
    • SkĂ€r paprika och fĂ€nkĂ„l i skivor.
    • Bryt smĂ„ buketter frĂ„n broccolihuvudet.
    • TillsĂ€tt grönsakerna i grytan.
    • SkĂ€r fisken i bitar och lĂ€gg ner nĂ„gra minuter.
    • LĂ„t sjuda en stund.
    • Strö över fĂ€rsk koriander.
    • Rosta nötterna i en torr panna.
    • Strö pĂ„ lite salt och malen kummin.
    • LĂ€gg upp i en skĂ„l och servera med till fiskgrytan tillsammans med turkisk yoghurt.

    Ingredienser

    4 portioner

    InnehÄll
    • 1 st gul lök
    • 2 klyfta vitlök
    • 2 tsk rapsolja
    • 200 g krossade tomater
    • 2 dl grĂ€dde
    • 80 g tikka masala currypasta
    • 2 tsk honung
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st röd paprika
    • 1 st fĂ€nkĂ„l
    • 1 st broccolistĂ„nd
    • 800 g torskrygg
    • 0.25 kruka fĂ€rsk koriander
    • 1 dl turkisk yoghurt
    • 1 dl kumminrostade cashewnötter
Kött/fisk/fÄgel/Àgg/vego
  • 2 st Ă€gg
  • 20 g rökt skinka
  • 800 g torskrygg
Övrigt
  • 0.5 msk majonnĂ€s
Kryddor/smaksÀttare
  • 1.5 msk grĂ€slök
  • 80 g tikka masala currypasta
  • 0.25 kruka fĂ€rsk koriander
Frukt/grönt
  • 4 st cocktailtomat
  • 3 st salladsblad
  • 1 st gul lök
  • 2 klyfta vitlök
  • 1 st röd paprika
  • 1 st fĂ€nkĂ„l
  • 1 st broccolistĂ„nd
Torrvaror
  • 2 tsk rapsolja
  • 200 g krossade tomater
  • 2 tsk honung
  • 1 dl kumminrostade cashewnötter
Mejeri
  • 2 dl grĂ€dde
  • 1 dl turkisk yoghurt

Prenumerera pÄ mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress hÀr bredvid sÄ fÄr du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hÀlsosam livsstil.
VĂ€lkommen!