Tillbaka till menyerna

V22

HÀr skapar du ett kostschema som bygger pÄ 5:2. Grunden Àr att du har tvÄ fastedagar/vecka nÀr du Àter markant fÀrre kalorier Àn övriga dagar. Detta gör att kroppens förbrÀnning kickar igÄng och du dÀrmed gÄr ner i vikt.

  • MĂ„ndag - 958 Kcal

    • Frukost - 6 Kcal

      Kaffe/Te

    • Lunch

    • Middag - 952 Kcal

      Tacopaj med tillbehör

    • MellanmĂ„l

    • Dessert

  • Tisdag - 1815 Kcal

    • Frukost - 457 Kcal

      Äggröra med brie

    • Lunch - 952 Kcal

      Tacopaj med tillbehör

    • Middag - 406 Kcal

      Stekt torsk med citronsÄs och gröna Àrtor

    • MellanmĂ„l

    • Dessert

  • Onsdag - 1332 Kcal

    • Frukost - 332 Kcal

      Turkisk yoghurt med quinoamĂŒsli med honungsrostade valnötter och blĂ„bĂ€r

    • Lunch - 406 Kcal

      Stekt torsk med citronsÄs och gröna Àrtor

    • Middag - 594 Kcal

      Chicken Tikka med koriander och cashewnötter

    • MellanmĂ„l

    • Dessert

  • Torsdag - 1190 Kcal

    • Frukost - 6 Kcal

      Kaffe/Te

    • Lunch - 594 Kcal

      Chicken Tikka med koriander och cashewnötter

    • Middag - 591 Kcal

      Italiensk kycklinggratÀng med aubergine

    • MellanmĂ„l

    • Dessert

  • Fredag - 836 Kcal

    • Frukost - 245 Kcal

      Havregrynsgröt med kanel

    • Lunch - 591 Kcal

      Italiensk kycklinggratÀng med aubergine

    • Middag

    • MellanmĂ„l

    • Dessert

  • Lördag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • MellanmĂ„l

    • Dessert

  • Söndag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • MellanmĂ„l

    • Dessert

Genomsmittligt nÀringsvÀrde per dag

Kolhydrater: 45.3 gram

Fett: 76.2 gram

Protein: 78.4 gram

Energi: 1226.1 kcal

  • MĂ„ndag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    NÀringsvÀrden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör sÄ hÀr

    Kaffe eller te utan mjölk, berÀknat pÄ ca 3 dl.

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    MĂ„ndag middag 952 Kcal

    Tacopaj med tillbehör

    KrÀmig paj med tacosmak och en hel del goda tillbehör! Servera pÄ tacofredagen!

    NÀringsvÀrden

    Kolhydrater: 39 gram

    Fett: 72 gram

    Protein: 39 gram

    Energi: 952 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 paket Pop! Bakery smördeg glutenfri
    Fyllning
    • 0.5 msk smör
    • 500 g nötfĂ€rs
    • 1 st gul lök
    • 1 pĂ„se tacokrydda
    • 0.5 dl vatten
    • 2 st Ă€gg
    • 3 dl crĂšme fraiche
    • 0.5 dl majonnĂ€s
    • 2 msk taco salsa Santa Maria
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 dl riven ost
    Tillbehör
    • 0 basilika
    • 0.5 st röd paprika
    • 5 msk grĂ€ddfil
    • 100 g grönsallad

    Gör sÄ hÀr

    • SĂ€tt ugnen pĂ„ 200 grader.
    • LĂ€gg pajdegen i en pajform med avtagbar kan.
    • SĂ€tt in i ugnen i 10 minuter.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn fĂ€rsen i nĂ„gra minuter.
    • Skala och finhacka löken och lĂ„t steka med fĂ€rsen.
    • Strö pĂ„ tacokrydda och hĂ€ll pĂ„ vatten.
    • LĂ„t koka nĂ„gra minuter och fördela fĂ€rsen i pajformen.
    • Blanda Ă€gg, crĂ©me fraiche, majonnĂ€s, taco tomatsalsa, salt och peppar.
    • HĂ€ll över formen och toppa med riven ost.
    • SĂ€tt in i ugnen i 20 minuter.
    • Servera med hackad paprika, basilika och en klick grĂ€ddfil.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 paket Pop! Bakery smördeg glutenfri
    Fyllning
    • 0.5 msk smör
    • 500 g nötfĂ€rs
    • 1 st gul lök
    • 1 pĂ„se tacokrydda
    • 0.5 dl vatten
    • 2 st Ă€gg
    • 3 dl crĂšme fraiche
    • 0.5 dl majonnĂ€s
    • 2 msk taco salsa Santa Maria
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 dl riven ost
    Tillbehör
    • 0 basilika
    • 0.5 st röd paprika
    • 5 msk grĂ€ddfil
    • 100 g grönsallad
  • Tisdag frukost 457 Kcal

    Äggröra med brie

    Hittar du inte solrosskott? DÄ kan du toppa med alfa-alfagroddar istÀllet!

    NÀringsvÀrden

    Kolhydrater: 8 gram

    Fett: 36 gram

    Protein: 23 gram

    Energi: 457 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st Ă€gg
    • 0 salt och vitpeppar
    • 1 tsk smör
    • 1 st salladsblad
    • 30 g Brieost
    • 0.5 st avokado
    • 5 st physalis
    • 2.5 g solrosskott

    Gör sÄ hÀr

    • KnĂ€ck Ă€ggen i en bunke och vispa ihop med salt och peppar.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och hĂ€ll i smeten.
    • Rör om ca 30 sek och lĂ€gg upp pĂ„ en tallrik.
    • LĂ€gg pĂ„ salladsblad, brieost, avokado och physalis.
    • Toppa med lite solrosskott.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st Ă€gg
    • 0 salt och vitpeppar
    • 1 tsk smör
    • 1 st salladsblad
    • 30 g Brieost
    • 0.5 st avokado
    • 5 st physalis
    • 2.5 g solrosskott

    Tisdag lunch 952 Kcal

    Tacopaj med tillbehör

    KrÀmig paj med tacosmak och en hel del goda tillbehör! Servera pÄ tacofredagen!

    NÀringsvÀrden

    Kolhydrater: 39 gram

    Fett: 72 gram

    Protein: 39 gram

    Energi: 952 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 paket Pop! Bakery smördeg glutenfri
    Fyllning
    • 0.5 msk smör
    • 500 g nötfĂ€rs
    • 1 st gul lök
    • 1 pĂ„se tacokrydda
    • 0.5 dl vatten
    • 2 st Ă€gg
    • 3 dl crĂšme fraiche
    • 0.5 dl majonnĂ€s
    • 2 msk taco salsa Santa Maria
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 dl riven ost
    Tillbehör
    • 0 basilika
    • 0.5 st röd paprika
    • 5 msk grĂ€ddfil
    • 100 g grönsallad

    Gör sÄ hÀr

    • SĂ€tt ugnen pĂ„ 200 grader.
    • LĂ€gg pajdegen i en pajform med avtagbar kan.
    • SĂ€tt in i ugnen i 10 minuter.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn fĂ€rsen i nĂ„gra minuter.
    • Skala och finhacka löken och lĂ„t steka med fĂ€rsen.
    • Strö pĂ„ tacokrydda och hĂ€ll pĂ„ vatten.
    • LĂ„t koka nĂ„gra minuter och fördela fĂ€rsen i pajformen.
    • Blanda Ă€gg, crĂ©me fraiche, majonnĂ€s, taco tomatsalsa, salt och peppar.
    • HĂ€ll över formen och toppa med riven ost.
    • SĂ€tt in i ugnen i 20 minuter.
    • Servera med hackad paprika, basilika och en klick grĂ€ddfil.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 paket Pop! Bakery smördeg glutenfri
    Fyllning
    • 0.5 msk smör
    • 500 g nötfĂ€rs
    • 1 st gul lök
    • 1 pĂ„se tacokrydda
    • 0.5 dl vatten
    • 2 st Ă€gg
    • 3 dl crĂšme fraiche
    • 0.5 dl majonnĂ€s
    • 2 msk taco salsa Santa Maria
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 dl riven ost
    Tillbehör
    • 0 basilika
    • 0.5 st röd paprika
    • 5 msk grĂ€ddfil
    • 100 g grönsallad

    Tisdag middag 406 Kcal

    Stekt torsk med citronsÄs och gröna Àrtor

    Ät en god torsk till lunch tillsammans med citronsĂ„s och gröna Ă€rtor!

    NÀringsvÀrden

    Kolhydrater: 17 gram

    Fett: 15 gram

    Protein: 49 gram

    Energi: 406 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 250 g torskrygg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk olivolja
    • 0.5 dl vatten
    • 2 msk havrefraiche
    • 1 tsk fiskfond
    • 0.25 st citron
    • 1 dl frysta gröna Ă€rtor
    • 1 st hjĂ€rtsallad

    Gör sÄ hÀr

    • Strö pĂ„ salt och peppar pĂ„ fisken.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn fisken snabbt pĂ„ bĂ€gge sidor.
    • HĂ€ll pĂ„ vatten, havrefraiche, fond och citronsaft.
    • LĂ„t sjuda nĂ„gra minuter och smaka av med salt och peppar.
    • LĂ€gg ner Ă€rtor och lĂ„t allt bli varmt.
    • Koka upp vatten i en kastrull och lĂ€gg ner hjĂ€rtsalladsbladen nĂ„gra sekunder.
    • LĂ„t rinna av och servera med fisken.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 250 g torskrygg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk olivolja
    • 0.5 dl vatten
    • 2 msk havrefraiche
    • 1 tsk fiskfond
    • 0.25 st citron
    • 1 dl frysta gröna Ă€rtor
    • 1 st hjĂ€rtsallad
  • Onsdag frukost 332 Kcal

    Turkisk yoghurt med quinoamĂŒsli med honungsrostade valnötter och blĂ„bĂ€r

    I detta recept ingĂ„r ett recept skapat av Ulrika, QuinoamĂŒsli med honungsrostade valnötter. Receptet hittar du genom att söka pĂ„ QuinoamĂŒsli med honungsrostade valnötter i hĂ€lsobanken. Totala receptet för QuinoamĂŒslin Ă€r 15 portioner som kan förvaras i en sluten glasburk efter tillagning.

    NÀringsvÀrden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 11 gram

    Protein: 4 gram

    Energi: 332 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl turkisk yoghurt
    • 0.75 dl quinoamĂŒsli med honungsrostade valnötter
    • 1 dl blĂ„bĂ€r

    Gör sÄ hÀr

    • HĂ€ll upp turkisk yoghurt i en skĂ„l.
    • Toppa med mĂŒsli och blĂ„bĂ€r

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl turkisk yoghurt
    • 0.75 dl quinoamĂŒsli med honungsrostade valnötter
    • 1 dl blĂ„bĂ€r

    Onsdag lunch 406 Kcal

    Stekt torsk med citronsÄs och gröna Àrtor

    Ät en god torsk till lunch tillsammans med citronsĂ„s och gröna Ă€rtor!

    NÀringsvÀrden

    Kolhydrater: 17 gram

    Fett: 15 gram

    Protein: 49 gram

    Energi: 406 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 250 g torskrygg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk olivolja
    • 0.5 dl vatten
    • 2 msk havrefraiche
    • 1 tsk fiskfond
    • 0.25 st citron
    • 1 dl frysta gröna Ă€rtor
    • 1 st hjĂ€rtsallad

    Gör sÄ hÀr

    • Strö pĂ„ salt och peppar pĂ„ fisken.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn fisken snabbt pĂ„ bĂ€gge sidor.
    • HĂ€ll pĂ„ vatten, havrefraiche, fond och citronsaft.
    • LĂ„t sjuda nĂ„gra minuter och smaka av med salt och peppar.
    • LĂ€gg ner Ă€rtor och lĂ„t allt bli varmt.
    • Koka upp vatten i en kastrull och lĂ€gg ner hjĂ€rtsalladsbladen nĂ„gra sekunder.
    • LĂ„t rinna av och servera med fisken.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 250 g torskrygg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk olivolja
    • 0.5 dl vatten
    • 2 msk havrefraiche
    • 1 tsk fiskfond
    • 0.25 st citron
    • 1 dl frysta gröna Ă€rtor
    • 1 st hjĂ€rtsallad

    Onsdag middag 594 Kcal

    Chicken Tikka med koriander och cashewnötter

    En snabblagad version av Tikka Masala som gÄr hem hos alla som gillar indiska smaker!

    NÀringsvÀrden

    Kolhydrater: 17 gram

    Fett: 41 gram

    Protein: 41 gram

    Energi: 594 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 100 g tikka masala sĂ„s
    • 350 g kycklinglĂ„rfilĂ©
    • 1 msk solrosolja
    • 1 dl vatten
    • 0.5 st grön paprika
    • 0.5 st gul lök
    • 0.5 burk kokosmjölk
    • 2 msk koriander
    • 30 g cashewnötter

    Gör sÄ hÀr

    • Blanda kryddblandningen med kycklingbitar, olja och vatten och lĂ„t stĂ„ i 20 minuter.
    • Skiva paprika och lök.
    • Hetta upp en stekpanna och hĂ€ll i kycklingen och kryddblandningen.
    • LĂ„t steka i nĂ„gra minuter.
    • TillsĂ€tt kokosmjölk och lĂ„t koka i 15 minuter pĂ„ svag vĂ€rme.
    • TillsĂ€tt paprika och lök och lĂ„t koka ytterligare nĂ„gon minut.
    • Servera grytan med fĂ€rsk koriander och nötter pĂ„ toppen.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 100 g tikka masala sĂ„s
    • 350 g kycklinglĂ„rfilĂ©
    • 1 msk solrosolja
    • 1 dl vatten
    • 0.5 st grön paprika
    • 0.5 st gul lök
    • 0.5 burk kokosmjölk
    • 2 msk koriander
    • 30 g cashewnötter
  • Torsdag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    NÀringsvÀrden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör sÄ hÀr

    Kaffe eller te utan mjölk, berÀknat pÄ ca 3 dl.

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Torsdag lunch 594 Kcal

    Chicken Tikka med koriander och cashewnötter

    En snabblagad version av Tikka Masala som gÄr hem hos alla som gillar indiska smaker!

    NÀringsvÀrden

    Kolhydrater: 17 gram

    Fett: 41 gram

    Protein: 41 gram

    Energi: 594 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 100 g tikka masala sĂ„s
    • 350 g kycklinglĂ„rfilĂ©
    • 1 msk solrosolja
    • 1 dl vatten
    • 0.5 st grön paprika
    • 0.5 st gul lök
    • 0.5 burk kokosmjölk
    • 2 msk koriander
    • 30 g cashewnötter

    Gör sÄ hÀr

    • Blanda kryddblandningen med kycklingbitar, olja och vatten och lĂ„t stĂ„ i 20 minuter.
    • Skiva paprika och lök.
    • Hetta upp en stekpanna och hĂ€ll i kycklingen och kryddblandningen.
    • LĂ„t steka i nĂ„gra minuter.
    • TillsĂ€tt kokosmjölk och lĂ„t koka i 15 minuter pĂ„ svag vĂ€rme.
    • TillsĂ€tt paprika och lök och lĂ„t koka ytterligare nĂ„gon minut.
    • Servera grytan med fĂ€rsk koriander och nötter pĂ„ toppen.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 100 g tikka masala sĂ„s
    • 350 g kycklinglĂ„rfilĂ©
    • 1 msk solrosolja
    • 1 dl vatten
    • 0.5 st grön paprika
    • 0.5 st gul lök
    • 0.5 burk kokosmjölk
    • 2 msk koriander
    • 30 g cashewnötter

    Torsdag middag 591 Kcal

    Italiensk kycklinggratÀng med aubergine

    Gör en god gratÀng med mycket smak som passar hela familjen!

    NÀringsvÀrden

    Kolhydrater: 17 gram

    Fett: 35 gram

    Protein: 50 gram

    Energi: 591 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    InnehÄll
    • 1 st aubergine
    • 700 g kycklingfilĂ©
    • 2 st bananschalottenlökar
    • 2 klyfta vitlök
    • 0.5 st röd chili
    • 1 msk olivolja
    • 400 g krossade tomater
    • 0 basilika
    • 0 salt och svartpeppar
    • 3 tsk honung
    • 125 g mozzarella
    • 100 g soltorkade tomater i olja
    • 2.5 msk grön pesto
    • 0 skivor ost
    • 1.5 dl grĂ€dde

    Gör sÄ hÀr

    • SĂ€tt ugnen pĂ„ 200á”’ C.
    • SkĂ€r aubergine i skivor.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn auberginen pĂ„ bĂ„da sidor.
    • Strö pĂ„ salt och peppar och lĂ€gg pĂ„ ett fat.
    • Hetta upp stekpannan pĂ„ nytt och bryn kycklingfilĂ©erna.
    • Strö pĂ„ salt och peppar och lĂ€gg pĂ„ ett fat.
    • Skala och skiva lök, vitlök och chili tunt.
    • Hetta upp en kastrull med olja och bryn löken nĂ„gon minut.
    • HĂ€ll pĂ„ krossade tomater och lĂ€gg i kryddor och honung.
    • LĂ„t koka ca 10 minuter. SkĂ€r mozzarella i skivor.
    • LĂ€gg ett lager aubergineskivor i botten pĂ„ en smord ugnsform.
    • HĂ€ll pĂ„ en tredjedel av tomatsĂ„sen och lĂ€gg nĂ„gra kycklingfilĂ©er ovanpĂ„.
    • Fördela soltorkade tomater och pesto över.
    • LĂ€gg pĂ„ ostskivor och ett nytt lager aubergineskivor.
    • HĂ€ll pĂ„ en tredjedel tomatsĂ„s till.
    • LĂ€gg pĂ„ kycklingfilĂ©er.
    • LĂ€gg pĂ„ resterande aubergineskivor.
    • Fördela mozzarellaskivorna pĂ„ toppen och strö lite extra torkad basilika över.
    • HĂ€ll över grĂ€dde och stĂ€ll in i ugnen ca 25-30 minuter.

    Ingredienser

    4 portioner

    InnehÄll
    • 1 st aubergine
    • 700 g kycklingfilĂ©
    • 2 st bananschalottenlökar
    • 2 klyfta vitlök
    • 0.5 st röd chili
    • 1 msk olivolja
    • 400 g krossade tomater
    • 0 basilika
    • 0 salt och svartpeppar
    • 3 tsk honung
    • 125 g mozzarella
    • 100 g soltorkade tomater i olja
    • 2.5 msk grön pesto
    • 0 skivor ost
    • 1.5 dl grĂ€dde
  • Fredag frukost 245 Kcal

    Havregrynsgröt med kanel

    Tips! Gör en enkel havreblandning och lÀgg det i en sluten burk sÄ att du enkelt sparar tid pÄ morgonen!

    NÀringsvÀrden

    Kolhydrater: 28 gram

    Fett: 9 gram

    Protein: 9 gram

    Energi: 245 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 dl havregryn
    • 1 msk linfrön
    • 2 msk solrosfrön
    • 2 st torkade fikon
    • 0.25 st Ă€pple
    • 0.5 tsk kanel
    • 1 krm salt
    • 1 dl havremjölk

    Gör sÄ hÀr

    • Hacka fikon och Ă€pple.
    • LĂ€gg ner alla ingredienser i en kastrull och hĂ€ll pĂ„ 2 dl vatten.
    • LĂ„t koka ihop nĂ„gra minuter och lĂ€gg i en djup tallrik.
    • Servera med 1 dl havremjölk.
    • Strö lite extra kanel över.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 dl havregryn
    • 1 msk linfrön
    • 2 msk solrosfrön
    • 2 st torkade fikon
    • 0.25 st Ă€pple
    • 0.5 tsk kanel
    • 1 krm salt
    • 1 dl havremjölk

    Fredag lunch 591 Kcal

    Italiensk kycklinggratÀng med aubergine

    Gör en god gratÀng med mycket smak som passar hela familjen!

    NÀringsvÀrden

    Kolhydrater: 17 gram

    Fett: 35 gram

    Protein: 50 gram

    Energi: 591 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    InnehÄll
    • 1 st aubergine
    • 700 g kycklingfilĂ©
    • 2 st bananschalottenlökar
    • 2 klyfta vitlök
    • 0.5 st röd chili
    • 1 msk olivolja
    • 400 g krossade tomater
    • 0 basilika
    • 0 salt och svartpeppar
    • 3 tsk honung
    • 125 g mozzarella
    • 100 g soltorkade tomater i olja
    • 2.5 msk grön pesto
    • 0 skivor ost
    • 1.5 dl grĂ€dde

    Gör sÄ hÀr

    • SĂ€tt ugnen pĂ„ 200á”’ C.
    • SkĂ€r aubergine i skivor.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn auberginen pĂ„ bĂ„da sidor.
    • Strö pĂ„ salt och peppar och lĂ€gg pĂ„ ett fat.
    • Hetta upp stekpannan pĂ„ nytt och bryn kycklingfilĂ©erna.
    • Strö pĂ„ salt och peppar och lĂ€gg pĂ„ ett fat.
    • Skala och skiva lök, vitlök och chili tunt.
    • Hetta upp en kastrull med olja och bryn löken nĂ„gon minut.
    • HĂ€ll pĂ„ krossade tomater och lĂ€gg i kryddor och honung.
    • LĂ„t koka ca 10 minuter. SkĂ€r mozzarella i skivor.
    • LĂ€gg ett lager aubergineskivor i botten pĂ„ en smord ugnsform.
    • HĂ€ll pĂ„ en tredjedel av tomatsĂ„sen och lĂ€gg nĂ„gra kycklingfilĂ©er ovanpĂ„.
    • Fördela soltorkade tomater och pesto över.
    • LĂ€gg pĂ„ ostskivor och ett nytt lager aubergineskivor.
    • HĂ€ll pĂ„ en tredjedel tomatsĂ„s till.
    • LĂ€gg pĂ„ kycklingfilĂ©er.
    • LĂ€gg pĂ„ resterande aubergineskivor.
    • Fördela mozzarellaskivorna pĂ„ toppen och strö lite extra torkad basilika över.
    • HĂ€ll över grĂ€dde och stĂ€ll in i ugnen ca 25-30 minuter.

    Ingredienser

    4 portioner

    InnehÄll
    • 1 st aubergine
    • 700 g kycklingfilĂ©
    • 2 st bananschalottenlökar
    • 2 klyfta vitlök
    • 0.5 st röd chili
    • 1 msk olivolja
    • 400 g krossade tomater
    • 0 basilika
    • 0 salt och svartpeppar
    • 3 tsk honung
    • 125 g mozzarella
    • 100 g soltorkade tomater i olja
    • 2.5 msk grön pesto
    • 0 skivor ost
    • 1.5 dl grĂ€dde
Torrvaror
  • 6 dl kaffe
  • 2 tsk olivolja
  • 1 msk solrosolja
  • 0.5 burk kokosmjölk
  • 30 g cashewnötter
  • 400 g krossade tomater
  • 3 tsk honung
  • 1 dl havregryn
  • 1 msk linfrön
  • 2 msk solrosfrön
  • 2 st torkade fikon
Övrigt
  • 1 paket Pop! Bakery smördeg glutenfri
  • 0.5 dl majonnĂ€s
  • 2 msk taco salsa Santa Maria
  • 2 msk havrefraiche
  • 0.75 dl quinoamĂŒsli med honungsrostade valnötter
  • 100 g soltorkade tomater i olja
Mejeri
  • 1.5 msk smör
  • 3 dl crĂšme fraiche
  • 2 dl riven ost
  • 5 msk grĂ€ddfil
  • 30 g Brieost
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 125 g mozzarella
  • skivor ost
  • 1.5 dl grĂ€dde
  • 1 dl havremjölk
Kött/fisk/fÄgel/Àgg/vego
  • 500 g nötfĂ€rs
  • 4 st Ă€gg
  • 250 g torskrygg
  • 350 g kycklinglĂ„rfilĂ©
  • 700 g kycklingfilĂ©
Frukt/grönt
  • 1.5 st gul lök
  • basilika
  • 0.5 st röd paprika
  • 100 g grönsallad
  • 1 st salladsblad
  • 0.5 st avokado
  • 5 st physalis
  • 2.5 g solrosskott
  • 0.25 st citron
  • 1 dl frysta gröna Ă€rtor
  • 1 st hjĂ€rtsallad
  • 1 dl blĂ„bĂ€r
  • 0.5 st grön paprika
  • 1 st aubergine
  • 2 st bananschalottenlökar
  • 2 klyfta vitlök
  • 0.5 st röd chili
  • 0.25 st Ă€pple
Kryddor/smaksÀttare
  • 1 pĂ„se tacokrydda
  • 1 tsk fiskfond
  • 100 g tikka masala sĂ„s
  • 2 msk koriander
  • 2.5 msk grön pesto
  • 0.5 tsk kanel
  • 1 krm salt

Prenumerera pÄ mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress hÀr bredvid sÄ fÄr du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hÀlsosam livsstil.
VĂ€lkommen!